Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Michelle81 spune:
florelacri-asa este sunt multe intrebari fara raspuns,din visul nostru am ramas doar cu lacrimile si fara un copilas sa il strangem la piept...Cand am pierdut prima sarcina nici nu stiam ca se poate intampla asa ceva,eram sanatoasa avusesem foarte mare grija de mine,nu fumez si cate si mai cate...era primul nostru copilas pe care ni l-am dorit din tot sufletul.La a doua sarcina nu mi-am mai "permis"sa fiu atat de naiva,ma bucuram dar aveam retinerile mele si abia dupa ce am trecut de cele 12 saptamani am indraznit sa ne bucuram si sa anuntam familia...din pacate fericirea nu a avut sa tina nici de data aceasta,la 24 de saptamani a trebuit sa renuntam la fetita pentru ca era bolnava...Nici nu iti pot spune cate intrebari ne-am pus si eu si sotul"de ce noi""cu ce am gresit"...si cand am venit acasa fara fetita noastra scumpa a fost un cosmar,nu puteam accepta realitatea,in cateva nopti deliram abia mai faceam diferenta dintre realitatea si vis,as fi vrut sa nu ma mai trezesc in realitatea cruda,in viata fara fetita noastra scumpa...Fetele de aici si psihologul m-au ajutat sa ma decid sa incerc din nou ,din pacate nici pana acum nu s.-a mai intamplat minunea desi am facut o gramada de teste care au iesit in regula...viata este foarte dura din pacate si multe lucruri nu le putem controla.Cand am aflat ca fetita este bolnava l-am rugat pe Dumnezeu sa o faca sanatoasa si sa imi ia viata mea in schimb pentru ca ea nu avae nici un pacat era un suflet de om(sufletul meu)nevinovat.Dumnezeu totusi a decis altfel...Desi durerea e foarte mare totusi nu m-am lasat doborata pentru ca viata este foarte pretioasa si continui sa lupt pana voi ajunge sa imi tin copilasul sanatos in brate.Vor mai veni multe momente grele pentru tine,cand vei vedea copilasi pe strada,cand va veni data cand ar fi trebuit sa nasti,cand va veni data cand ar fi facut un an si tot asa dar trebuie sa fii puternica si sa incerci sa faci fata acestor momente grele sa ai grija mai ales de sanatatea ta psihica...Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,de atatea ori am spus ca imi doresc sa nu mai apara nici o fata pe aceasta lista ,sa se termine odata tragediile astea ca nu le merita nimeni!ai mare grija de tine si spera ca intr-o zi VA FII BINE!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
IreneCAM spune:
Lacri, . Din pacate viata ne poate fi schimbata intr-o clipa de factori care nu au nici o legatura cu noi. Imi pare rau, e tare greu...ai grija de tine, sa te refaci curand fizic si sa poti spera din nou la o mica minune.
Idaira, sa fie bine, bravo ca ai zis DA, cateodata tre' sa ne luam soarta in maini..io sper din tot sufletul sa reusesti
Teo, mai graviduto, am inteles eu bine sau sambata esti la starea civila? Felicitari, sa aveti o zi minunata!
Michelle
Mav, fa ce crezi ca e mai bine, ce simti tu ca e bine sa faci acum
Flavia
M-am amuzat cand am citit de mancarimea de degetele a anumitor persoane, nu spui cine , cand e vorba de teste de sarcina...ce bine inteleg...eu chiar ma gandesc serios sa fac o comanda mai mare...cum s-or da, la bax?
...sa am in casa, ca dupa ziua 20 asa ma cuprinde curiozitatea de nu va pot povesti...
Aaaa, o intrebare pentru "aspirante cu vechime", vorba forumului. Mie mi-a zis dr sa iau acid folic de 5 mg cu 3 luni inainte de a incepe "proiectul bb". Asta se intampla acum 6-7 luni. De atunci tot iau...oare ar trebui sa fac o pauza?? Voi cum luati (daca luati)?
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florelacri/florelacri.jpg)
florelacri spune:
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine. Ma bucur ca am pe cineva care ma sustine. Am sa trec peste perioada asta, mai greu ca niciodata,dar sunt sigura ca am sa pot, deoarece nu am de gand sa renunt la gandul acesta de a fi MAMA. Pentru mine un copil inseamna o minune, si vreau si eu sa am parte de aceasta minune. Le admir pe mamicile care au reusit sa treaca peste orice obstacol doar ca sa isi indeplinasca acest vis. Sa speram ca Dumnezeu e alaturi de noi.
flore
miha74 spune:
mcrissa - gata mana e intinsa. Batem palma pentru sambata...poate vedem si noi dublu
musette- unde esti? da-ne vesti....s-a prins ceva in vacanta?
irlandeza - ai grija de tine si de printesica ta minunata. Imi inchipui cat iti este de greu, dar vei reusi. Ai reusit sa ajungi pana aici...esti o INVINGATOARE
carmina- ma gandeam la tine zilele astea, ce mai faci?
Fetelor va pup pe toate...mi-e o lene si un somn de mor, dar promit ca pana sambata nu mai fac nici un test ( Michelle are dreptate)
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
florelacri spune:
mariaanna
Eu sunt din targu-mures,numai ca momentan locuiesc in spania. Pot sa iti spun ca doctorii din targu-mures sunt f buni. Sora mea e asistenta in spitalul judetean. Iti spun eu ca poti merge la spital la noi ca te trateaza f bine.Poti sa ai incredere.
flore
florelacri spune:
Michelle, vreau sa sti ca am mai trecut printr-o perioada asemanatoare acum 3 ani jumate cand am pierdut o sarcina la 3 luni jumate din cauza la niste medicamente si am trecut ffff greu peste perioada aceea deoarece a fost primul,dar stiam ca eu am gresit. Si sa sti ca ai dreptate ca acum in ianuarie trebuia sa aiba trei anisori si era baiat si tot timpul ma gandesc la el cand vad copii pe strada. Si mi-am dorit f mult un alt copil. Mam chinuit un an intreg sa fac alt copil si acum am pierdut sarcina din cauza unui nenorocit. Vreau sa iti spun ca am avut cosmaruri noaptea si visam numai copii si ma simteam f vinovata cu primul si de aceea mi-a f greu sa trec acum. Multumesc ca esti alaturi de mine si tu si restul fetelor
flore
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Fetele, revin si eu pe aici, mai mult cu o intrebare. Am pierdut sarcina de 8s (calculele mele vs. 6s7z calculele ginecoloagei) in data de 2 decembrie anul trecut. Analizele efectuate pana atunci inclusiv TORCH negative, test Pap ok, analize de sange ok. Dupa pierderea pe cale naturala a sarcinii, fara chiuretaj, am sangerare cam 5-6 zile. Pe la mijlocul lunii decembrie, am presupus ca am avut ovulatie, din moment ce secretia vaginala a fost de consistenta albusului de ou.
Ei, de atunci nexam CM. Test de sarcina nici nu am indraznit, de teama sa nu-mi fac sperante false. si am de gand sa imi schimb medicul ginecolog. Pana ajung la control (cam pe luna urmatoare) as vrea sa stiu si eu cam in cat timp vi s-a restabilit CM? Sau ce patesc eu acum este normal?
Va multumesc!
Idaira spune:
IreneCam in legatura cu acidul folic,stai linistita.Doza recomandata este de 400 micrograme/zi dar organismul este intelept, asa ca chiar daca iei de mult timp el retine doar doza necesara iar surplusul il elimina.Eu iau de aprox 3 ani continuu,practic de cind ne-am hotarit sa facem un copil.Nu-ti fa probleme,nu are efecte secundare
Michelle tu cind o mai vizitezi pe dr ta?
Sa speram ca imi creste foliculul cit trebuie si mergem inainte cu toata procedura si cel mai important: sa aiba un final fericit!
Idaira spune:
Florelacri ...imi pare rau... Sfatul pe care pot sa ti-l dau e sa nu-ti incarci capul cu intrebari la care nu ai raspuns pt ca perpetueaza o stare negativa care e nefasta pt conceperea unui bebe.Stresul e unul din principalii factori ai infertilitatii. Asa ca mai bine vezi ce poti sa faci...fa-ti un plan de bataie :analize,vizite la dr,etc.
Noi am fost intr-un concediu in Roquetas de Mar si ne-a placut...nu stiam ca au un paseu maritim asa de lung,in fiecare zi ne plimbam pe acolo.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
va pup pe toateeee..
irlandezooo ma rog din tot sufletul sa va faceti bine amandoua,,si tu fii atenta ..ai grija mare ..apropo picioarele sunt umflate?
Nu mai sunt, s-au desumflat.
Azi ma simt mai bine, si Patricia e mult mai bine. Sa speram ca suntem pe drumul cel bun.
Multumesc pt. sustinere fetelor.
Si am pus poze cu Patricia , pt. cine vrea sa le vada.
Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008