Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Teo2rina spune:
Alinush, Tutu are un examen greu de trecut si nici nu stie. e foarte bine cum vrei sa procedezi,ma enerveaza chestia asta cu stagnatul.
Mariana, asa este,sotul e foarte fericit cu sotie si bebe. am citit povestea voastra si am ramas inmarmurita. atatea prejudecati in secolul asta... pacat.
Irina, ma bucur ca esti multumita de serviciu si sper sa-ti zica dr ca s-au retras chisturile.
am reusit!!!am terminat pizza
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
florelacri spune:
IMI PARE RAU PENTRU FETELE CARE NU AU AVUT PARTE DE NUNTA, DAR INCA MAI E TIMP, CINE STIE POATE O ANULEZ SI EU...MAI E PANA IN OCTOMBRIE MULT...DACA FAC UN BEBE VA TREBUI SA O ANULEZ, DAR NU DEFINITIV
florelacri spune:
Poate am norocul sa fiu mireasa gravida,cine stie sau fac si botez si nunta,am calculat ca daca luna asta am ovulatie prin 24-26-28 si raman gravida ar trebuia sa nasc in 18 OCT chiar in ziua nuntii ,naspa nu? Sincer nu prea imi sta capul la nunta cu toate ca asta era unul din visele mele ,sa fiu mireasa. Cam multe imi doresc si eu... nu?
Doar sunt femeie si imi trebuie cam multe...Spunea si sotu ca daca vom avea un bebe sa fie baiat ca baietii nu au nevoie de atatea ca o fata ,glumea bineinteles.
Va pe toate
flore
IreneCAM spune:
Alinush, succes azi, si eu sunt interesata de cum va decurge consultatia, ce impresie o sa-ti faca...chiar ca are Tutunaru un examen greu de trecut, e tot forumu' cu ochii pe el!
Cu analizele te inteleg, eu numai cand aud cuvantul ma enervez (in general in cadrul propozitiei: "da' analize ai facut??", pe un ton binevoitor-insinuant care sugereaza in capu' meu: "mai fato, o fi ceva in neregula cu tine!").
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
florelacri spune:
CARE POATE SA IMI DEA UN SFAT IN LEGATURA CU TESTELE DE OVULATIE?
TOCMAI MI-AM COMANDAT DE PE NET SI NU STIU DACA SUNT BUNE, SE FAC CA SI TESTELE DE SARCINA,CU URINA DIMINEATA. LE-A FOLOSIT LA CAREVA TESTELE ASTEA? MA PUTETI AJUTA? PLS SUNT CAM BATUTA IN CAP IN LEGATURA CU TESTELE ASTEA.
AM INCEPUT ZIUA CU DREPTUL, NU AM PLANS NUMAI PUTIN AZI NOAPTE SI GATA...VREAU SA O IAU DE LA CAPAT, NUMAI CA AM NEVOIE DE VOI...
flore
irinabobe spune:
Flori eu am auzit ca sunt bune. si NU SE FAC cu urina de dimineata, si parca nu trebuie sa bei apa cu nu stiu cate ore inainte parca 2.
Michelle81 spune:
florelacri-si eu am folosit teste de ovulatie dar nu m-au ajutat.stiu ca se fac din ziua 9-10 si nu cu urina de dimineata ci in fiecare zi la o ora anume(acceasi in fiecare zi)(dar nu cu prima urina) si cand o liniuta este mai accentuata ca cealalta(cea de test)atunci ovulezi in urmatore24 pana la 36 de ore,sper ca explic bine.Sper ca pe tine sa te ajute.
Michelle81 spune:
IreneCam-mi-.a fost dor de tine
Alinuschcaai venit de la doctor?
Bluueyes-iti inteleg frica atat de bine dar acum tre sa o controlezi tu si sa nu o lasi sa te controleze ea pe tine,pentru ca acum ai un bobita mic in burtika de care trebuie sa ai grija!
Flavia-multa sanatate lui Dominik!Cum se mai simte azi?
florelacri spune:
ACUM AM CITIT SI EU CUM SE FACE TESTUL DE OVULATIE, ZICE CA NU TREBUIE FACUT LA URINA DE DIMINEATA SI SA NU BEI MULTE LICHIDE SI SA NU MERGI LA BAIE CU 2 2 ORE INAINTE SI E BINE FACUT INTRE 10 DIM SI 8 SEARA. SA SPERAM CA VA FUNCTINA TREABA CU TESTELE ASTEA CA DACA FUNCTIONEAZA CA LA MICHELLE MA SI IMPUSC, VREAU SA FAC ORICE SA RAMAN IARASI GRAVIDA....VREAU BEBE PARCA MA SIMT INCHISA ASA IN MINE SI PARCA AM SI MAINILE SI PICIOARELE LEGATE.
MERSI PENTRU SFATURI. VA
flore
florelacri spune:
IRINABOBE STI TU PE CINEVA CARE A FACUT TEST DE OVULATIE? AI INCERCAT SAU AI AUZIT TU CA SUNT BUNE? MICHELLE A ZIS CA LA EA NU A FUNCTIONAT TREABA CU TESTUL, DACA E VREO TAMPENIE SI AM LUAT DEAGEABA TESTELE SI AM LUAT 20 DE OVULATIE SI 6 DE SARCINA. SUNT HOTARATA SA AM NU?
flore