Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Alinuschca-am inteles ca mergi iar la doctor nu?iti tin pumnii sa fie totul bine!
Oana-oana26
C.myry-cum te simti?Cate saptamani ai?sarcina usoara in continuare!
Irda-ai aflat ce ai in burtika?
irinabobe spune:
Alinushca sa imi spui si mie cum a fost la T sunt chiar curioasa ce impresie ti-a lasta avand in vedere cat de controversat este.
Teo2orina astept cu mare nerabdare sampania si iti urez de pe acum Casa de piatra si sa dea D-zeu sa fiti fericiti!
Lau ce te-ai decis sa faci in continuare mai faci ceva tratamente?
Flavia imi pare rau de Dominic, sper sa ii treca cat mai repede si tin pumnii sa nu ii dea virusi si lui David ca ar fi tare greu cu amandoi dintosii bolnaviori.
Mirela cum a fost la eco?
Ninia, Miha si Mcrissa asteptam teste pozitive nici nu concep sa va prezentati altfel, ca doar ati prestat de sarbatori asa ca tre sa fie sigur cu noroc.
Michelle tu ce planuri mai ai? Cand te duci la monitorizarea ovulatiei?
Va pup pe toate fetelor!
florelacri spune:
danangie[red] chestia e ca aici in spania nu stiu cum se numeste, trebuie sa ma interesez. M-am decis de azi nu mai plang si ridic fruntea sus ca vreau sa raman iarasi gravidutza. Numai sa treaca CM asta odata si am sa incep sa-mi masor iarasi temperatura corpului.
Gata cu disperarea,trebuie sa mergem mai departe ca suntem femei si putem!
flore
florelacri spune:
FETELOR AM UITAT SA VA ANUNT CA ANUL ACESTA IN 18 OCTOMBRIE AM NUNTA. STAREA CIVILA AM FACUT-O ANUL TRECUT PE 26 AUGUST. AS VREA SA FIU O MIREASA FRUMOASA LA NUNTA SI NU SUPARATA SI DE ACEEA LUPT SINGURA SI MA AUTOCONTROLEZ. AM DE GAND SA NU MA STRESEZ PREA TARE CU NUNTA CA SA POT FACE IARASI BEBE.
MICHELLE MA IMPRESIONAT FFF MULT CAUM I-AI DESCRIS LA MARIAANNA SUFERINTA TA SI SA STI CA TE ADRMIR PENTRU PUTEREA DE CARE DAI DOVADA.
BAFTA TUTUROR FETELOR CARE SUNT IN ASTEPTAREA UNUI BEBE SI CELOR CARE ASTEAPTA II LINIUTE
flore
Teo2rina spune:
Michelle, te pup, scumpo, stiu ca ti-au dat lacrimile citind ce povesteam eu, n-am vrut sa te intristez mai tare. eu nu am cumparat nimic pentru bebe, decat patutul, nici bagaj pentru spital n-am, tocmai pentru ca mi-e teama. ups, tort? am uitat ca trebuie si tort, ma duc sa fac o comanda. multumesc, draga mea, ca mi-ai amintitpe 31 ai zis? pai, Liana deja zice ca bem sampanie pe 31. inseamna ca esti si tu inclusa, clar.
Irina, multumesc tare mult pentru urari.tu cum mai esti? serviciul cum merge?
Florelacri, ma bucur ca ai luat decizia asta, ai sa vezi ca va fi bine. si mie mi-era o frica... si inca mi-este, ce crezi ca mi-a trecut? dimpotriva, parca mai rau este. noi ne-am pierdut inocenta, asta este... din pacate. deci faci nunta anul acesta, abia astept sampania.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
alinushca spune:
quote:
Originally posted by florelacri
idaira - am aproape 25 de ani. in legatura cu spermatozoizii nu stiu ce sa zic,chestia e ca sunt in spania si nu ma prea incred eu in doctorii de aici.Sotul meu are aceasta problema si raman fff greu gravida,m-am chinuit un an sa raman si acuma mi s-au spulberat toate visele. Plang toata ziua si incerc sa trec peste aceasta perioada critica, ptr ca eu visez la o alta minune.
flore
Mai... nu stiu cum or fi doctorii acolo dar eu nici in astia de aici nu am nici un fel de incredere. Informeaza-te cat de mult poti. Daca sti Engleza cauta pe siturile in engleza. Uite, eu am fost la un dr. super-renumit si super-grozav de aici de la noi, care dupa chiuretaj, un ciclu oribil la 42 de zile si un al doilea ciclu si mai problematic la 52 de zile mi-a zis ca am verde la facut bebei. Eu nu am stat de 2 ori pe ganduri si am ramas a doua oara insarcinata. Am pierdut-o la nici o saptamana dupa ce am aflat ca sunt. Motivul? Intre timp m-am documentat si am gasit macar cateva chestii pe care el nu le-a luat in calcul cand mi-a dat sfatul ala... cauta pe site, luati tratamentele naturiste de rigoare si sper sa aveti multa multa tarie!
Mav... nu ma astept la nimic special. Dar mi-am zis ca trebuie sa il incerc si pe el. Avand in vedere ca la badiu nu mai calc, si ca la calomfi stiu ca in situatia mea ma cam duc de pomana. Am vazut ce ai scris zilele astea pe forum. imi pare foarte foarte rau ca esti asa supa. In legatura cu decizia ta, poate este una foarte buna, insa lasa o micutza portitza deschisa pe undeva pentru cazul in care Dumnezeu are alte planuri cu tine.
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Ninia81 spune:
Florela, bine ai venit in clubul celor care se casatoresc anul asta!
Michelle, Irina, nu ma asteptati cu 2 liniute...pentru ca eu nu prestez pt bebe din pacate! Ma voi apuca dupa nunta de proiectul bebe! mai e putin...si intru in cursa!Pana atunci veniti voi cu vestea buna!Doamne ajuta!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
irinabobe spune:
Teo2orina serviciul l-am schimbat si deocamdata sunt multumita, in rest sunt la a doua folie de anticonceptionale, pe 35 februarie am programare la eco la dr meu sa vad daca s-au retras chisturile de pe ovare sau mai continui cu ACO.
Mav imi pare rau ca esti suparata acum, eu sper sa iti revii si o sa vezi ca insarcinata vei ramane din nou si nu vei putea sa renunti la bebe deci sunt sigura ca sebi va avea o surioara, numai sa nu faci prostii si sa treci pe aco da? la servici cum e stiu ca erai foarte prinsa la un moment dat.
Florela nici eu nu am facut cununia religioasa dar nici nu stiu cand o sa o fac, eu tot ziceam ca o fac odata cu botezu da in ritmu asta cred ca ajung sa fac nunta in prag de pensie ca vad ca bebe nu are nici un gand.
alinushca spune:
irinabobe, nu-i asa ca toata lumea vrea sa afle impresii despre Tutu renumitul? Uite d-aia ma duc si io. Sa-l vaz si sa-l masor din ochi. Daca se apuca sa imi dea analize, nu ma mai duc la el(daca mi le da pe cele pe care le-am facut deja) ca e deja fumata si ras-fumata chestia. Daca spune macar 1 lucru inteligent legat de situatia mea, raman.
blueeyes tinem pumnii sa fie totul bine ca sa poti sa te linistesti tare tare si sa te bucuri si mai tare tare de sarcina. Doamne ajuta!
Irlandeza, fumos, frumos!!
Idaira Si eu am sa ma gandesc la tine si o sa tin pumnii stransi tare ca sa iasa bine Vineri si apoi sa urmeze 9 luni perfecte! Uite... azi citeam ceva nou pentru mine pe net. Ma intrebam ieri ce efecte poate avea faza foliculara lunga. Ca eu am avut ultimele 2 cicluri de 36 de zile. Ca sa nu mai mentionez pe cele de dupa chiuretaj...(42 si 53). De fapt ma intrebam eu de mai multa vreme daca nu cumva faptul ca ovulez foarte tarziu este o problema. Si asa am aflat ca si o faza foliculara de sub 10 zile, si una de peste 21 sunt problematice. In cazul meu pentru ca si calitatea oului si calitatea endometrului este mai scazuta cand ajung intr-un final sa ovulez... acu ma intreb eu de ce nu mi-a zis nici un doctor asa ceva pana acum?... Concluzia ar fi ca e bine ca incerci IA. Sper sa iasa perfect! Sa imi povestesti, te rog, cum a fost!
miha74 noi avem treaba din plin luna asta si un chef nebun... dar la ovulatie nu stiu daca mai prestez pana nu ma lamuresc daca am sanse sa si duc sarcina... ca asa sa tot dau rateuri nu merita.Pe la tine cum mai e?
Liana sa ti se intoarca insutit optimismul!!
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
mariaanna spune:
Of, ce frumos!!!Se vorbeste de nunta...
Eu, din pacate, nu am avut parte de nunta!Am fugit cu sotul meu si basta!Ai mei nu erau de acord,ai lui ...are doar mama, asa ca am ramas nenuntiti!Cununia civila in secret, doar noi doi, si cea religioasa, tot in secret,dupa doi ani, doar cu nasii.Si bineinteles, fara rochie .Macar am avut buchetul pe care il pastrez si azi!Mi-am promis mie ca la nunta de argint, va fi o adevarata nunta, daca ne ajuta Dumnezeu sa ajungem cu bine!
Irina, ninia, flore, sa va planificati o nunta frumoasa, ca-n povesti.Nu sariti peste nici o parte, ca o sa va para rau.Va spun eu, ca stiu! De fiecare data cand vad o mireasa, imi vine sa plang...
Teo, , chiar daca inocenta e pierduta, mie mi se pare tare frumos o mireasa insarcinata si un mire fericit ca are doua lucruri dintr-un foc!Sotie si copil!
Pup, ca plec!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729