Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Teo, ce pofta imi facusi cu pizza ta!Da-ne si noua o bucatica!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
MCRISSA asa am sa fac.
FLAVIA multa sanatate lui Dominic.
FLORE de ce nu te interesezi de pastilele astea maca? Intra pe internet macar sa te lamuresti ce-s cu ele. Este aici langa mine o fata,care sotul la fel avea probleme mari cu spermatozoizii. Si ei se pregateau de FIV cand a ramas gravida. Si acum are o floare de fetita. Important, foarte important e sa elimini stresul. Pe cat poti........incearca sa gandesti pozitiv. Asa imi spunea mie FLAVIA. Si chiar daca imi era greu....cateodata jucam teatru ca eram bine, mai ales ca eu la munca eram inconjurata numai de gravide. Dar uite ca jucand teatrul acesta pe urma mi-a venit natural sa fiu pozitiva. Si pe urma cand ma asteptam mai putin....am ramas. Deci, plangi acum cat poti.....dar nu prea mult. Ridica-te....ca esti singura care te poate ajuta. Si sa stii ca stresul....afecteaza si "gigeii". Numai bine.
NINIA ma bucur ca esti mai bine acum. Imi aduc aminte cum si eu eram tare jos de moral.......si acum mai sunt cateodata, dar e o alt fel de tristete. Probabil din cauza hormonilor. Hai te
Va doresc tot binele din lume, teste pozitive, si sa dea Domnul sa va binecuvanteze cu un .
![](copilas.gif)
![](images/user_woman.png)
mariaanna spune:
Buna, fete dragi!
Liana, m-ai prins si pe mine in butoiul tau ...Chit ca sunt tare aglomerata, nu conteaza...
Fruntea sus, fetelor!
Nici mie nu mi-e usor sa merg pe strada si sa se uite cunoscutii la mine ca la urs !Unii incearca sa spuna ceva, dar nu fac decat sa amestece cuvintele.Altii, pur si simplu, tac, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.Indiferent de ce cred altii, in sufletul meu stiu ca va veni si ziua mult asteptata.
Inca nu a venit timpul potrivit pentru mine, dar pentru voi, celelalte, mult succes!
Va pup pe toate!
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Michelle81 spune:
Mariannaa-lumea din jur nu va intelege nicioadata ce este in sufletul nostru,ce lupta zilnica se da.Stii,dupa ce am pierdut-o pe fetita nu am iesit foarte mult timp din casa,nu eram pregatita sa dau ochii cu lumea,pentru ca multi nu stiau ce mi s.a intamplat si cei care stiau oricum nu intelegeau,ci ma priveau ca pe o ciudata.Ma uitam pe geam si era o senazatie atat de ciudata.Lumea de afara isi desfasura viata ca si pana acum in timp ce eu...eu eram la pamant,in casa era admosfera de doliu,nu dadeam drumul la tv sau radio,nimik,nu suportam...a fost si este greu dar sigur ca va fii si la noi bine odata,sper din tot sufletul!
Michelle81 spune:
Ninia81-deci ai pofta mari.Te astept cu cele doua liniute si pe tine si pe Mcrissa!!
Michelle81 spune:
Flavia-of draga mea imi pare asa de rau ca Dominik a facut febra,ii doresc sa se faca bine cat mai repede.De la ce a facut febra?Ai mare grija de tine!
Danangie-ma bucur ca ne mai scrii!sper ca nu mai esti atat de speriata si ca te-ai mai linistit putin,DE DATA ASTA VA FII BINE!!!te imbratisez cu drag!
Michelle81 spune:
Teo2rina-draga de tine mi-ai luat-o inainte in dimineata asta dar numai pentru ca am fost plecata de dimineata.of m-au dat lacrimile citind cum povesteai..of asa de fericita eram si eu cand cumparam haine la bebe toata eram un zambet simteam ca explodez de atata fericire,ma simteam....of de ce nu a fost sa fie bine??tu nu ai voie sa te intristezi ca il ai pe bebika in burtika.ti-am spus ca tare mult imi place numele Mihnea,imi aduc aminte si acum ca ai spus din start ca ti-ai dori baietel si uite ca este.Tu ai fost singura de aici care fara test de sarcina ne-ai anuntat ca esti gravi,cat de bine ai simtit!astept si eu tortul pe 19!te pup!
Michelle81 spune:
Liana30-am vazut ca nu ai avut somn azi noapte,cata optimism ai fata,ma strecor si eu la butoiul tau sa iau putin din optimism.Sper ca esti bine!te pup!
Michelle81 spune:
Miha74-asa asa pregateste-te pentru sarbatorit reusita Idairei,cununia teo2rinei,testele pzitive ,al tau si al mcrissei si pe 31 ii sperii pe uratii mei sa nu mai vina noua luni de zile ca mie pe 31 ar trebui sa imi vine ,ce zici?
Cristy74-cum merge sarcina?ce mai faci?
Michelle81 spune:
Bluueyes-la ce ora mergi la eco sai ai fost deja?Iti tin pumnii si lasa frica deoparte!!!
Baby-rce mai faci?nu ne mai scrii?sper ca esti bine!
L5845-cum mai esti?Ce vei face in continuare,ma refer analize?Imi pare rau ca ultimele nu ti-au iesit prea bune dar ai sa vezi ca minunea se va intampla cand te astepti mai putin,sunt sigura!
Cristina-Ana-ce face micutul Eric?Tu ce mai faci?Esti bine?
Chantal-imi este dor de tine!iti doresc numai si numai bine!!!
Ale-unde esti?
Remaliss-inca astept sms-ul tau,ceva un measj sa stiu ca esti bine!
Catty-mai ai putin si o vei avea pe micuta acasa definitiv.Cred ca ai petrecut niste sarbatori minunate cu micuta ta!Hair-nu mai stiu nimik de tine...sper ca esti bine!
Joahnna-esti bine?Ce face fetita?
Jojo-miha-cum mai esti?