Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 20
eris spune:
da angi la 7306...dc???Multumim de aprecieri o sa crestem si noi mari acum avem abea 4 zile.
:*:*:*:*
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
AngeliquedeS spune:
Am recunoscut rezerva! Acolo am stat si eu cu Pupi! Ce coincidenta!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
fetele, avem filmulet cum se stramba serban in somn... e cu telefonul, nu-i mare chestie, dar asa-mi placeeee...
http://www.youtube.com/watch?v=gfFBNq4kGfQ
si Angi, si eu aseara cand avea colici plangeam asa, langa el, ca se chinuie si nu-l pot ajuta, dar sa i-o fac cu mana mea e greu al naibii. o sa fac o sesiune de constructie de "mind set" ca asa ii fac bine mai repede si il chinui mai putin -imi inchipui ca nici cu sare nu-i floare la ureche... da' asa-i mamica, o sa le invatam noi...
offf, se apropie ora de baita si deja imi fac curaj...
pupici multi de la noi
Monica si Serban (15.01.2008)
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
roxanalucia spune:
monica, e super filmuletul, cu serban molfaind din gurita.. e un dulce, sa-ti traiasca!
angi, merci mult pentru sfaturi. de cand sunt gravida am inceput se remarc cate magazine cu hainute de bebe sunt prin oras... asa ca o sa am de unde alege. si cred ca trebuie sa ma grabesc, ca deja parca abia mai merg... ma doare spatele foarte repede, pentru ca stau mult lasata pe spate, merg ca o rata... si trebuie sa ma odihnesc des... mi-am imaginat mereu ca voi fi o gravida energica, una care isi va purta burta cu usurinta..dar mi-a placut sa mananc
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
madaluta spune:
eris: cand am vazut pozele cu ianis, am zis k sunt ale lui darius..avem si noi exact exact la fel...e un scumpic
doc: felicitari laptaresei..bravo tie...! Iti doresc sa ai un mancacios la usa care sa profite din plin de averea ce i-o oferi..
E un dulce in filmulet..iti vine sa-i manaci buzitele...
Roxana: si eu am inceput cumparaturile dupa ce am trecut de 7 luni..Imi era atat de drag, incat nu cumparam multe odata, ci pe rand k sa profit de cat mai multe zile de cumparaturi...
In primul rand mi-am facut bagajul de spital, apoi am inceput incet incet sa imi pregatesc cele necesare acasa. Angi are dreptate cu bodyurile: neaparat cu capse de sus pana jos. Chiar si cele cu tot cu picoruse si tototsei sa fie cu capse in fata caci se imbraca de 1000 de ori mai usor decat cele fara, sau cu capse pe umeri sau la spate. Sa nu cumperi insa multe lucruri pt 1-3 luni pt k dupa prima luna s-ar putea sa nu ii mai vina si sa treceti la cele de 6 luni..
Eu mi-am luat asa sa am cam pentru o saptamana..adica vreo 6-7 seturi( perechi)
Ina: si mie au inceput acum sa-mi curga sanii. la darius a fost ceva mai tarziu. e foarte bine si bine ar fi k atunci cand faci baie sa incerci sa faci un fel de masaj sau chiar sa incerci sa mulgi cate putin pt a desfunda incet incet cananlele si pt a-ti forma mameloanele.
Daria: uneori si pe mine ma deranjeaza cezariana. Am observat cel mai des acum in vacanta cand mergeam mult sau cand era putin mai frig afara. parca ma ustura..dar nu sunt sigura ..era ceva ce nu pot explica...Nu ma sparii caci am inteles k e ceva normal sa o simtim toata viata, mai ales noi, cele care nu am respectat cei doi ani de pauza recomandati...
Yannia: din cate stiu eu si pe 300 m se construiesc case frumoase dc ai un proiect bun care sa valorifice bine spatiul...Ce n-as da sa am si eu macar 250 m....
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
madaluta spune:
La Umanitare am dat de o constanteanca de-a noastra ce are nevoie de ajutor..M-am gandit k poate intr-un fel sau altul o putem ajuta...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
abibrinza spune:
Angelique, Monica si Madalina sa va traiasca puiutii!Pupi, Seban si Yannis bine ati venit!
Eu am fost la socrii la dorna in vacanta si acum am scapat de o viroza pe care a facut-o Victor.In felul asta mai apuc si eu sa scriu nu numai sa citesc.Fetelor, lui Victor i-am medicamente homeopate si au facut minuni.Cred ca trecem pe varianta asta de acum incolo.
Astazi, am carfurit un pic caci sunt nasa de botez sambata.Pentru gravidutze, am gasit rochite frumoase la nafnaf care vin bine si dupa sarcina.
Ina, nu e o problema ca iti curg sanii.E colostru.Ar fi bine sa masezi de acum sfarcurile ca sa ti se formeze.
V-am povestit de pompita mea de nas cu care trag mucii lui bine cu gura printr-un furtunas.Parca zicea cineva ca a gasit asa ceva la o farmacie din Constanta.Ma puteti ajuta sa o cumpar.Verisoara mea are nevoie de o astfel de pompita,iar a mea e indinspensabila pentru mine.
pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
Yannia spune:
Monica, bine ati revenit acasa! Bebe Serban e scump foc, imi place de mor cum se stramba in somn.
Ina, mie nu-mi curg deloc sanii. Bucura-te ca esti pe drumul cel bun. Eu mai am de asteptat, se pare.
Madaluta, asa-i ca se poate construi si pe o suprafata mai mica, dar nu vreau nici sa-mi ramana loc numai sa topai intr-un picior ca sa ajung la casa. Si apoi unde fac piscina? Nepoata-mea m-a avertizat ca nu-mi vine in vizita daca nu fac piscina...Copil nebun care a vazut prea multe filme!
Roxana, eu deja m-am apucat de cumparat. Eu nu cred in superstitii de-astea idioate. Angi are dreptate ca mai bine sa-ti alegi tu ce-ti place, din timp. Eu am avut grija ca tot ce am cumparat sa fie 100% bumbac. Pentru perioada de nou-nascut am luat niste salopetele de la Carter's de-ti vine sa le mananci.
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
ina78 spune:
Buna dimineata, mamicutze si viitoare mamicultze.
Eu am inceput ziua tare vesela, saptamina asta scapam de var, de zugrav, de materiale... trecem la etapa a doua mobilat... Alta durere, fiind f. mic... e f greu sa gasim combinatia ideala.
Roxana eu am inceput deja sa cumpar lucrusoare. Tatio a cumparat primul costumas lui bb inainte de a stii sexul lui chiar. Cred ca eram in luna a 2-a sau a 3-a.
Docdecap am vazut filmuletul... mi-a placut la nebunie... asteptam altele. E superb... asa de firav si dulce. Ne bucuram ca sinteti ok, astepyam si povestea nasterii.
Angi mi-ai ridicat moralul. Ma bucur ca e de bine. Mai citisem dar ... ma temeam ca e prea devreme. Yannia cred ca nu trebuie sa-si faca probleme... ca are tot timplul, mai ales ca senzatia nu e f placuta... de acum... Madaluta nu stiu cum sa ma sterg sau mulg... ca eu abia am sterg la dus... ma doooooorrrrr... In plus sfircuri am... se vad bine, la frig... cred ca sint ok...
Yannia o curte mare ca sa incapem si noi... la gratar vara...
Matusa de Iannis am vazut poze... mai vrem. Micultul e un scump. Pe mami nu o vedem prea bine. Asa ca asteptam noi poze, comentarii de al nastere. Ne bucuram ca nu esti suparata pe noi.
Pup pe toata lumea si revin... Nebunie acasa, nebunie al serviciu...
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Arabela... tu spuneai de masat sfircurile. Pe voi nu va dureau? Ca eu ma vait si la dus...
Mav pe unde esti?
eu - Ina
- puiutul meu