Gravidute si mamici de Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Matusica de Iannis, nu te supara, nu a facut-o nimeni cu rea vointa, daca ai fi gasit vreo 10 postari in care sa te fi ignorat toata lumea, intelegeam, dar dupa cum vezi azi a fost fff slaba miscarea pe la noi. De fapt nu a fost miscare deloc.

Asadar, intri pe Webshots chiar pe linkul pe care il are Eris si deasupra primei poze ai un buton pe care scrie UPLOAD MORE. Dai click pe el si ti se deschide o fereastra care are un buton verde pe care scrie ADD FILES. Dai click pe el si ti se deschide o alta fereastra de unde selectezi pozele. Dupa ce le-ai selectat mergi in josul paginii unde scrie UPLOAD si dai click acolo. Pe urma o sa vezi ca iti arata cum se incarca pozele. Dupa ce s-au incarcat, ti le arata si in josul paginii ii dai click pe save and view album. Si gata!
Pup fata sa ii treaca supararea!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

buna dimineata

am reusit si eu in sfarsit sa dorm omeneste,dupa ce mi-am mutat consortul in sufragerie. m-am rostogolit linistita in pat si am avut doar o ora de nesomn asa, pe la 3, dar am adormit pana la urma. si m-am si trezit devreme... ce face un somn bun

fetelor, voi nu ati avut retineri sa cumparat hainute si alte chestii pt copii, cand erati inca insarcinate? mie nu prea imi vine. am luat intr-o zi un inel de dentitie si pe urma l-am dus la loc, pana sa ies din magazin... imi e teama, nu stiu de ce. mi se pare prea devreme. DPN-ul meu e pe 20 martie, desi personal, cred ca va fi 10 , dar ma pot insela. iar Stanca, cel care mi-a facut echo morfo-functionala, a zis 14 martie cel tarziu... acum, cum o vrea bebe. oricum cred ca abia pe la sfarsitul lui februarie ma voi apuca de ceva cumparaturi. vine si maica-mea sa ma ajute, asa ca vom merge impreuna. dar pana tunci, nu imi vine sa iau nimic.
va pup

roxana, 31+
nunta noastra

nunta continuare

croatia 2007 voiaj de nunta

sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Matusica de Iannis, nu fii suparata pe noi... cred ca sint si eu in cauza, ca nu au trecut decit citeva pagini de cind explicam cum se face un album - cam stingace explicatii, ca nu sint nici un eu as al netului.
Ti-as fi explicat cu mare placere, dar in we intram majoritatea mai rar, inclusiv eu. N8u fi9i suparata, sint convinsa ca toate vrem sa vedem poze cu Iannis... si cu matusica.
Acum am intrta pe album si nu am gasit poze ... .... Hai incearca sa atasezi, Angi ti-a explicat mai sus foarte bine, daca nu reusesti spune-ne ... sa te ajutam (care cind apucam sa intram).
matusica, proaspata mamica si micul print ... si asteptam poze.

Yannia am facut si noi eco morfolog. Din pacate sau fericire am fost cam grabiti si l-am facut la 20 sapt fara 1-2 zile. S-a vazut totul bine si dr nu ne-a lasat sa repetam peste 2-3 saptamini asa cum ne propusesem. Acum sintem f incintati ca simtim bebelusul cum se misca.
Interesant este altceva si voiam sa stiu daca ti se intimpla si tie sau Madalutei ca si ea are bb in aceiasi odisee, daca vi s-a intimplat ceva la sini. In doua nopti la citeva zile diferenta am vazut ca mi-a curs ceva - citeva picaturi... de ceva transparent, fara miros. Nu e cam devreme?

Jojo pot sa-ti spun ca te invidiez... putin -putin... ptr fetita cu ochii albastrii? Eu sint indragostita de ochii albastrii... Ce norocoase sinteti. Cind o sa merg la cumparaturi... pot sa va iau cu mine?

Bious am realizat abia simbata ca nu poti in we sa ne intilnim. Nu-i bai. Miine incepe o noua saptamina... Din pacate ... in cursul saptaminii eu nu pot ajunge decit dupa 16.30 cind ies de la serviciu.

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, uite am aparut si eu

evident, cu o mie de griji si intrebari, cu felicitari pentru bebe Iannis, asteptam mamica sa ne povesteasca cum a fost! (nu ca matusica nu ne e draga )
la voi am citit din urma, la odisee nici o sansa, fetele umplu un capitol pe zi...

avem asa:
VESTI BUNE
1. mami are lapte LA GREU. adica de vineri a inceput furia laptelui, mulg lapte galben si gras, Joiana de rasa superioara!! inca nu e lapte-lapte, e lapte de tranzitie, da' lui bebe ii prieste
2. asa de mult ii prieste, ca a iesit din maternitate cu 100 gr. in plus! o sa ne facem repede grasunei!
3. e cuminte de fel, doarme cate 3 ore, a comis-o si cate 6 ore, si mami apuca sa se odihneasca
4. tati ne ajuta mult-mult, o sa fie si mama mea pe baricade, am mult sprijin pentru treburile astea, e important, si ce e mai dragut e ca ma lasa sa le coordonez eu, cocotata in varful canapelei din living

VESTI PROASTE
1. dupa cum stiti, s-a lasat cu cezariana. inca nu stiu daca sa-mi para rau, bine, daca a fost comoditate sau chiar nu se putea altfel. o sa va povestesc, sper sa ma adun zilele astea sa scriu povestea nasterii
2. Serban are o pio-dermita, e plin-plin de bubite, acasa il curatam cu solutie de betadina, dr. pediatru mi-a zis acum la telefon ca alcoolul e sfant, tin minte ca in spital l-au facut de vreo 2 ori cu alcool si se chinuia, saracutul... ii dadeau lacrimile, si ce mai plangea si ma-sa pe langa... avea apoi o fata de om mare lovit de viata, privea asa, in gol... sa vad daca ma lasa inimioara sa ii fac des asta acasa. poate o data iod, o data spirt. si ii mai curge si un ochisor, dr. ne-a spus ceai de albastrele. sper sa nu fie mai nasol, ne va vizita abia marti dupa-masa prima oara.
3. cred ca ma inceput colicile, aseara am avut vreo cateva ore de chin, il lua, tineau 3-4 minute, uneori mai mult, apoi brusc se destindea copilul. gaze la greu in burtica...
4. ma cam deranjeaza operatia, v-a spus si Angi ca paturile joase din spital m-au terminat, parca stateam numai pe vine... Dr Belcin a facut o cusatura artistica, f. frumos, dar acum s-a umflat deasupra, stau cu gheata, maine merg sa vada si sa-mi scoata atele. de-asta tronez eu pe canapea, ca vreau sa ma maenajez pentru mai apoi, cand nu voi mai avea tot timpul pe cineva sa ma ajute in casa (timp de o luna o sa fie ori sotul, ori mama)

N-am mai prea facut poze, am pus inca vreo 2-3, sa vedem daca ma lasa sa pun filmul cu el dormind, este absolut mortal! poate il pun pe youtube, flickr nu cred ca permite filme

Va sarut mult-mult-mult si sa stiti ca v-am simtit aproape si a contat foarte mult pentru mine!!

Monica, mami de Serban Andrei

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Roxanalucia, eu am cumparat toate lucrusoarele lui bebe dinainte pt ca am vrut sa le iau cu mana mea. Si mi-a facut o placere deosebita sa fac asta si m-am bucurat de fiecare in parte. Odata ca pe urma nu mai poti sa le iei si in al doilea rand nu m-as baza pe altcineva sa ia ceva, daca nu imi place?

Ina, e fff bine ca iti curg sanii, lui Docdecap i-au curs din luna a patra si acum are laptic la greu.

Jojo, e o scumpa fetita ta! Si ce cuceriri face!!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap
... in spital l-au facut de vreo 2 ori cu alcool si se chinuia, saracutul... ii dadeau lacrimile, si ce mai plangea si ma-sa pe langa... avea apoi o fata de om mare lovit de viata, privea asa, in gol... sa vad daca ma lasa inimioara sa ii fac des asta acasa. poate o data iod, o data spirt. Monica, mami de Serban Andrei

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mai Moni, mai, ai vazut ca ai ajuns la vorba mea? Ai vazut ca plangeai si tu cu el? Ce imi spuneai tu mie, ca nu e bine sa fac asta ca tb sa ma tin tare, ca nicaieri nu e mai bine ca la mami in burtica si tb si ei sa se obisnuiasca cu asta? Cum sa nu ti se rupa sufletul cand ii vezi fatzuca chinuita si nu ai cum sa ii ajuti?? PUp mamica frumoasa si curajoasa! Pot indura orice dar cand vine vorba de puiul meu sunt terminata. Normal ca o sa fac fata cu brio ca sa stie ca se poate baza pe mine, dar in sufletul meu sunt fleoashca. Si cred ca e valabil pt orice mami!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Azi am ajuns si noi acasa dar Mada e atat de obosita k nu intra inca pe net dar maine sau poimaine cred k va fi prezenta sa va povesteasca. Oki merci frumos k mi-ati explicat cum sa pun pozele chiar acum o sa incerc.
Nu va supi pe mine da vazusem k nu imi explica nimeni si...
Iannis e bine a scazut cam 100 de grame acum acasa speram sa ia in greutate.
Pup

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Uitati aici 3 poze momentan maine le scoatem pe restu si punem:D

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

monica, multa sanatate si tie si baiatului nou venit printre noi o sa treceti si de perioada asta, si daca ai lapte sa-i dai, va fi multumit si ii vor disparea si bubitele. o sa se face bebe frumos imediat!

eris, bine te-ai intors acasa, asteptam sa ne povesteti. insanatosire grabnica!

angi, ai dreptate, cel mai bine e sa cumpar eu ce imi place. imi aduc aminte ca tu ai pus mai demult poze cu ce cumparasei pentru bebe si erau niste lucrusoare tare simpatice.. asa ca ma voi pune pe cumparaturi. tu ai cumparat hainute mici de tot, adica pentru prima luna? am auzit ca se poate sa le cumpar degeaba, daca e mare si creste repede...

roxana, 31+
nunta noastra

nunta continuare

croatia 2007 voiaj de nunta

sarcina

Mergi la inceput

Eris si matusica de Iannis, ce bebe frumos aveti!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!! Am si eu o intrebare, la ce rezerva a stat, cumva 7306?

Roxana, eu am luat hainute de bebe pt o luna. Ai grija ca vei primi multe lucrusoare dar in general le vei primi pt cand bebe va fi mai mare pt ca toata lumea se bazeaza ca hainute de nou nascut are si ca sa nimereasca marimea cumpara mai mari, eu am primit si hainute pt un an! Ai grija ca pt bebe sa nu iei pt cand e pana in 3 luni body-uri care se imbraca peste cap ca e ff greu de imbracat si pe bebe il enerveaza, eu am facut greseala asta si nu le-am folosit. cele mai bune sunt cele cu capse, cat mai multe capse si mai ales salopetele, adik cele cu manecute si picioruse cu tot cu totosei, adica astea http://good-times.webshots.com/photo/2865892760065968642OZXyyV si cu capse la spate, se imbraca/dezbraca usor, pe dedesupt ii dau un body si gata.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, intreba-ma!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput