Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 18
Ingerash_M spune:
Buna seara, fetelor!
N-am mai vorbit de mult!
Felicitari proaspetelor mamici si "bine ati venit pe lume", bebicilor!
Noi astazi am avut programare la medic, la dr Costea la policlinica Iriadi, si in sfarsit am facut cunostinta cu bebe, l-am vazut cum misca si i-am auzit bataile inimii!!!
Nici nu pot sa va spun ce am simtit!
Ideea e ca bebe e bine, e totul in regula, trebuie sa fac analize.
Va pooop!
Mihaela
8s+
madaluta spune:
Daria Ioana: abia cand am citit la mamici de mai-iunie am realizat k noi ne cunoastem...Chiar ma intrebam ce mai faci k nu te-am mai vazut pe mess... Tot asa nocturne sunteti? sau v-ati mai schimbat programul?
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
eris spune:
salut fetele sunt tot matusica acum am venit acasa de la spital. mady e bine a inceput sa se plimbe si sa-l alaptaze pe iannis adik se chinuie amandoia da merge.
Stie cineva cum se pun pozele pe webshot k io am uitat si vroiam sa pun cateva poze
Pup
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Daria_Ioana spune:
Buna ,madaluta
Da ne cunoastem ca am mai vb pe mess .
Eu nu am mai intrat pe mess caci e sotul acasa dar am reusit sa intru pe forum .
Din pacate sa stii ca avem tot ore ciudate la care dormim ,cam pe la 6-7 dimineata se culca se mai scoala pe la 10 ...mai sta treaza vreo 2 ore si apoi mai doarme iar cateva ore .
e un program groaznic.
Cum mai e cu sarcina?te deranjeaza cumva ceva de la operatie ?
jojo_miha spune:
Buna fetelor! Am gasit scaun de masa la selgros ,eu aveam un fix vroiam sa aiba roti,le vazusem si eu pe cele de la real de la peg perego dar nu aveau roti.Si datorita frumusetii mele de fata am obtinut o reducere ,era 2.800 si baiatul de pe raion l-a sunat pe seful lui si i-a zis ca e ultimul si ca e zgaraiat(dar el nu are nimic) si l-am luat cu 2 mil,a zis ca pt fata cu ochi albastri.Si chiar m-am uitat cu sotul meu ce diferenta este intre el si una de la chicco si am banuit ca doar firma.
Yannia si pe 300m poti face casa ,dar sotul meu zice ca pt o casa iti trebuie 400m.Noi avem la Agigea 406m cu 20m deschidere dar eu nu vreau acolo si pana la urma am ajuns la concluzia ca tot apartament ne vom lua,asa ca am bagat lotul la vanzare.
Noi azi noapte am ras de ne-am prapadit,Teo isi scoate suzeta singura si se chinuie sa o bage singura in gurita,si e asa concentrata si se enerveaza ca nu reuseste.
Va pupam si va uram weekend placut!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
eris spune:
Mda multumim k ne-ati raspuns.....deci poze cu iannis nu o sa punem k nu prea conteaza
multumim oricum
Daria_Ioana spune:
Eris ,eu sunt noua pe forum ...si eu nu stiu cum sa te ajut sa pui poze pe forum,dar stiu ca roxana a intrebat-o pe ina cum se puna poze pe forum si ea i-a explicat cam acum vreo 2 zile...deci ai putea sa te uiti la mesajele mai din urma ...dar sunt sigura ca fetele au fost ocupate si de aceea nu ti-au raspuns...nu trebuie sa te superi ...te inteleg ca esti entuziasmata ca ai un nepotel frumos si sanatos...dar chiar nu stiu cum sa te ajut...in mod sigur si eu m-as fi simtit exact ca tine...dar asta pentru ca as fi gandit negativ ...ceea ce nu e bine.
Sunt convinsa ca in curand or sa intre fetele care sunt deja membre aici de mult timp si te vor ajuta.
Nu trebuie sa crezi ca nu conteaza pentru ca nu e asa...nu trebuie sa gandesti negativ...poate fetele ori nu au vazut mesajul tau ...ori nu au avut timp sa intre...ori au intrat in graba ...
Nu te supara ....ca sunt convinsa ca nici o fata de aici nu e indiferenta.
eris spune:
Daria nu am spus de tine ci de fetele care au conturi pe webshot dar....conteaza mult nr mesajelor asta e nu gandesc negativ dar...
bisous spune:
, bine ati venit acasa cu ianis , cu matusica ,cu taticu, eu nu prea intru in week end ca nu am bona si copii sunt amandoi pe capul meu dar sa stii ca am intrat special acum sa aflu despre eris si docdecap, cele 2 mamici care erau asteptate acasa.Daria a avut dreptate cand a spus ca sigur nu prea s a intrat pe forum , asa se intimpla de obicei in week end , din cauza asta nu a vazut nimeni mesajul,nu va suparati si nu trageti concluzii pripite ca eu cel putin cred ca suntem o comunitate care nu facem diferente si ne sprijinim cat putem de mult,asa ca lasa suparariile si fii in continuare entuziasmata de al prezenta lumii intregi pe Ianis ca eu cel putin abia astept sa il vad.Problema este ca nu ma pricep deloc la treburi din astea, cand a trebuit sa imi fac album am stresat bietele fete de pe forum vreo 2 saptamani si mi s a explicat ca la prosti ca sa pricep.Pup proaspata mamica si mandreta ei de baiat.
roxanalucia spune:
proaspata matusica, acum am vazut ca nu ti-a raspuns nimeni. sunt sigura ce fetele nu prea au intrat zilele astea, nu e in niciun caz reavointa sau lipsa de interes. mie cel putin nu mi-a mers netul.
eu am pus poze pe photobucket. daca eris are cont pe webshot, trebuie sa faci acolo un album nou cu bebe si sa adaugi linkul la semnatura, dupa formula pe care mi--au explicat-o mie fetele acum cateva pagini. nici eu nu ma pricep prea bine...sper sa reusesti
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina