Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Adryana_4u spune:
Fetelor, iar va deranjez cu ceva...vreau sa imi inscriu bebitza la dr. Dumbrava, ca am auzit de la voi lucruri bune despre ea, si asta m-a multumit....acum, care dintre voi poate sa-mi dea ceva detalii despre cum sa procedez? Ar fi bine sa ma duc sa vorbesc cu ea inainte sa nasc, sa ii spun ce si cum? sau dupa ce nasc, ma duc cu bebele la ea, o sun sa vina acasa, sau cum se procedeaza? As vrea ca din prima zi cand ajung acasa cu bebe, sa am un medic bun pe care sa ma pot baza ca vine in caz de vreo problema (Doamne-fereste) ..va rog, cele care sunteti deja mamici si aveti cunostinta de cauza, ajutati-ma si pe mine, ca habar n-am cum e cel mai bine sa actionez....
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
roxanalucia spune:
buna dimineata, daca acum se poate considera dimineata...
angi, si tu esti o mamica frumoasa, si ai un baietel superb...mie mi-a fost teama de bebelusi uratei pana e curand, dar vad ca sunt tare simpatici, iar al tau e super!
daria, cred ca intr-adevar nu dorm si din cauza sarcinii, dar si din cauza ca nu fac nimic toata ziua...sunt cam singura, noi suntem constanteni abia de 2 ani, si avem prea putini prieteni, mai mult la locurile de munca... iar acum eu am concediu...si mi-e si lene sa sun pe cineva sa iasa cu mine ... sotul meu munceste aiurea.. daca munceste noaptea, doarme aproape toata ziua.. deci eu stau si-l pazesc .. si eu ma voi plimba pe faleza cu bebe al meu, poate ne vedem mai la vara.
bisous, ne vedem pe net noaptea, cand doarme sotul meu acasa daca dorm singura in pat, mai reusesc sa adorm si nu mai bantiu. dar cand fac nopti albe... stam de vorba.
la intalnire vreau si eu sa vin, vad ca fetele trag spre weekend...
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
roxanalucia spune:
ah, si ma intereseaza si pe mine exact ce intreaba Adriana, ca tare sunt speriata pentru cand voi veni cu el acasa. multumim
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
AndreB spune:
Multumesc fetelor pentru urari!
Bebe Matei intr-adevar este frumos (asa ne place si noua, parintilor sa-l vedem) si il crestem cu drag!
Aviz amatoarelor: pe langa mutrita dulce suntem si un inalt (il mostenim pe tata- 1.87) si cred ca vom da cu capsorul de tocul usii pe la 17-18 ani)- ochi albastrii putem mostenii de la bunic(sic!).
Oricum, pana la insuratoare sa fie el copilas sanatos si vrednic, silitor la scoala, ca restul mai vin si dupa.
Felicitari Eris! Sa-ti traiasca Iannis-ul si sa va bucurati mult de el!
Salut toate fetele, toate aveti bebiti si bebite deliciosi(oase), sa fie ei sanatosi si veseli!(si sa nu va chinuiasca prea tare cu nopti nedormite)
Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
jojo_miha spune:
Yannia preturile sunt de la 80euro la 140,asa am gasit noi,variaza in functie de deschidere si de strada.De ce vrei sa vinzi?.Noi ce am gasit nu ne-a convenit,ba era deschiderea mica ,ba era lotul prea mare,au ramas foarte multe loturi mari pe unde vroiam eu ca nici la cucuiata nu vroiam.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
madaluta spune:
cine imi poate spune si mie daca a folosit covoras antiderapant pt cada si daca se merita sa iau unul...
Darius nu mai face de mult baie in cadita lui ci in cada mare cu unul din noi. dar acum a inceput sa vrea sa se joace cu jucariile de baie si as vrea sa il las singur ( in cada, nu si in baie). Am cautat au astfel de covoras pe net si cele la 20-40 ron au stocurile epuizate . am gasit doar de la 70 ron in sus si nu stiu dc se merita. Am cautat si in oras si nu am gasit decat in carrefour dar tot peste 70 lei....Stiti cumva pe unde as gasi asa ceva? ( cautat in Metro, Maredi ,Chicco, marvimex)
Apropo de Maredi- jojo: au scaune de masa la 250 ron si au aceleasi optiuni k cele de la Chicco...noi avem identic si suntem tare multumiti de el...
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
myral spune:
Felicitari noilor mamici si refacere rapida, bebicii sa fie sanatosi si norocosi!Angelique eu nu am tinut fata prea mult in scoica ca tot asa mi se parea ca nu sta prea bine, dar nu cred sa fie vreo problema.Mihaela noi am cumparat de la real scaunel peg perego cu 2,5mil la oferta f bun cu masuta, suport picioruse, spatar cu mai multe pozitii, se poate strange.Madalina eu nu am folosit covoras antiderapant dar vazusem la carrefour niste suporturi pt baie pt bebei dupa 6 luni, eu la asa ceva ma gandeam nu stiu cat de practic e, e patrat asa si se baga bebele in el nu stiu cum sa explicAdriana eu merg la dr. Dumbrava, ea nu e si medic de familie si am fost cu bebita dupa ce s-a nascut am facut programare prin telefon. Si nu stiu daca vine acasa ca inca nu am solicitat-o.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yannia spune:
Jojo-Miha, nu vreau sa vand, as vrea sa mai cumpar o bucata fiindca lotul pe care-l avem noi mi se pare cam micut (300m2). Cam ce dimensiune ar fi ideal pentru o casa?
Bisous, eu intru de obicei noaptea dupa 12, ora Rom.
Ina, am facut eco de trim II cand aveam 22 de sapt si zicea ca e totul ok. Burtica se rotunjeste vazand cu ochii si deja nu mai am rabdare, as vrea sa-mi strang printesa la piept. Dar acuma, na, trebuie sa astept sa creasca. Eu sunt stresata de nasterea prematura. Am vorbit cu dr. despre chestia asta si a zis sa nu ma stresez fiindca au o clinica de prematuri foarte dotata si au avut si copii nascuti la 22 sapt, la 400 gr, care au supravietuit.
Tu ce mai faci? Ai facut eco morfo?
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
madaluta spune:
myral: avem scaunel de baie, dar darius nu sta intr-un loc nici 5 secunde..alearga prin cada, se ridica..se baga cu capul in apa..nu vrea sa stea incorsetat...In seara asta am pus un prosop in cada si a fost ceva mai bine, dar la ca s-a fost l-a facut sul sub el.. tebuie neaparat covor antiderapant...
Voi ce mai faceti?? esti cam scumpa la vedere...
Adryana: dr Dumbrava nu e medic de familie,deci nu o poti inscrie sub forma asta. La ea cine se programeaza si plateste consultatia este pacientul ei..cine nu, nu...
Nu are aceleasi obligatii k medicul de familie...dar probabil k daca vorbesti si situatia o cere va veni si acasa.
Fetele, cum a ramas cu intalnirea? cum , cand unde???
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
myral spune:
Madalina noi ne-am luptat cu colicii 3 luni si jumatate nu prea am avut timp de forum desi recunosc ca am intrat mai mult la clubul scutecelor de unde am aflat multe lucruri folositoare.Am vazut ca o sa ai si o fetita stiu ca iti doreai mult. Si ce repede trece timpul parca mai ieri te luptai cu greturile, iar acum ai fost la Paris ce frumos!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)