Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 16
Yannia spune:
Isidora, sunt bine, iubita.Multumesc de intrebare. Am inceput alergatura dupa cumparaturi si ma gandesc cu groaza cate mai am de luat, multe in dublu exemplar. Cica nu pot scoate copilul din maternitate daca nu am scaun pt copil instalat la masina. Si cica trebuie sa ma inscriu la cursuri pentru respiratie. Sunt niste reguli, de-ti sta mintea-n loc.
Madaluta, super pozele! Ce v-ati mai plimbat si ce de locuri frumoase ati vizitat! Eu nu am ajuns in Paris decat in aeroport.
Jojo-Miha te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vazut... Cu cat ati gasit m2 de teren?
Bisous, imi pare rau ca nu am fost pe faza... As fi stat de vorba cu tine, cu mare drag.Oricum eu intru numai la ore de-astea sexi.
24+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
roxanalucia spune:
vad ca mai sunt si altele fara somn... daca am apucat sa ma trezesc, nu mai adorm cateva ore. acum o sa mai dorm spre dimineata
bisous, eu sunt nascuta in iulie 78, fac 30 e ani la vara, dar suntem aproape... si eu astept sa vad mari schimbari dupa 30 e ani... merci pentru incurajari
madaluta, bine ai revenit din concediu, cred ca a fost super parisul, imi doresc si eu sa ajung acolo vreodata..
in rest, sper sa aveti un somn usor la ora asta... eu ma trezesc in fiecare noapte cam la fiecare jumatate de ora, ca sa ma intorc de pe o parte pe alta uneori adorm la loc, alteori, ca acum, bantui prin casa... cred ca in curand imi mut sotul in sufragerie, ca nu mai am loc de el in pat. e mai bine cand lucreaza nopatea, ca dorm linistita saracu de el...dar ce sa faci?
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
roxanalucia spune:
bisous, cred ca baiatul meu va fi brunet, dar cum genele sar o generatie de obicei, s-ar putea sa duca mai departe parul blond si ochii albastrii... asa ca...
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
AngeliquedeS spune:
Noi ne-am trezit pt papa.
Isi, Pupi a 34 de sapt avea 2,5 kg si l-am nascut la 3,6. Si nu te mai plange ca esti o chestie de 1,59 ca si eu am doar cu un cm mai mult ca tine! la mine nu s-a potrivit regula cum a nascut mama naste si fata, mama m-a nascut ff usor.
Roxana, esti superba, v-am admirat pozele!
Mada, bine ai revenit!
Stiti cumva cam cat poate fi tinut bebe in scoica, adik e safe pt el? ca mi se pare ca sta cam ghemotosit acolo. el nu se plange, mai ales ca scoica poate fi fol si ca leganel, dar oricum...
Va pup dulce!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Daria_Ioana spune:
Roxana ,nici eu nu dorm ....dar eu nu am incotro ca nu ma lasa fii-mea ca ea adoarme numai la ore ciudate gen 6-7 dimineata.
E asa aiurea ca ziua nu ma pot odihni de la zgomotele de pe afara si de la vecini si daca ma trezesc cand se face seara sunt deprimata ca ma culc pe ziua si ma scol pe seara ...daca ma scol mai devreme sunt tot aiurita si ametita de cap si nu mai apuc sa mai fac mai nimic ca nu mai am nici chef si nici putere.
De abia astept sa vina primavara ...sa fie zilele lungi sa pot iesi la plimbare cu fii-mea sa o obosesc si eu pe ea prin parcuri sa mai vada si ea copii.
Asta vara ma plimbam non stop cu ea ...mai ales pe faleza...parca aveam abonament si faceam poze ...ea dormea in carucior ...eu admiram marea ma relaxam...uneori o adormeam numai pe acolo pe faleza la plimbare pe la ora 22-23 cand in casa era prea cald si sufocant de la canicula...imi placea sa stau la fantana aceea care era luminata vara ,pe banca...
Acum numai in casa e mai greu ,iar cand o scot imi ia mult pana o imbrac si oricum afara pana iesim e noapte,e frig si dee nu e ca vara.
Dar nu mai e mult si vor veni zile senine.
Tu nu mai poti adormi de la sarcina ca te apropii sa nasti si mai toate gravidele sunt asa sensibile cu somnul...te pregatesti pentru nesomnul care va urma dupa ce va veni baietelul.
Ioana 6 ian 2007 22+Darius
lulu77 spune:
Neatza,
Am vb in dimineatza asta cu Monica,mi-a plakut tare mult ,e ok ,e vesela ,parea si odihnita ,ce mai o mamica fericita!
jojo, vezi ca sunt oferete de scaune de masa chiar pe DC ,la Mica Publicitate , niste scaune noi noute ,la super pret cu aceleasi functii al cele de la Chicco.
Fug la treaba ,revin .
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
bisous spune:
Buna dimineata,
Daria,te inteleg iubita cu noptiile albe la un copil de un an , a mea nu dormea mai mult de o ora legat si o apuca joaca pe la 2 sau 3 dimineata si o tinea cite 2 ore,vestea proasta este ca la mine cel putin a dormit mai bine abia dupa 2 ani.Afost groaznic cand a aparut cel mic ca el se scula la 2 ore si ea la fel doar ca nu erau sincronizati,ma duceam sa o adorm pe ea ca nu vrea decat cu mine si apoi adormeam eu cu tata in gura celui mic ,dar a trecut.Sper din tot sufletul sa ai un al doilea copil care sa nu te chinuie cu nimic , nici somn , nici mancare,nici maraiala...
Yannia,pai la mine decalajul asta de 7 ore e tot timpul o problema cand trebuie sa vorbesc cu ai mei adica in fiecare sambata si duminica ca sunt ei acasa,e stiut de la 11 dimineata la voi pana la 3 suntem pe net ca pe urma se culca copii.
Yannia,Roxana,pai eu ma plangeam ca nu am cu cine vorbi si voi erati treze, hai sa nepunem de acord data viitoare sa bantuim inpreuna pe forum noaptea...
Fetelor, raspundeti in timp util pentru azi daca aveti dispozitia pentru intilneli
ina78 spune:
Buna dimineata!
Ce spor aveti... noaptea...
Yannia ce faci? A crescut burtica? Eu sint tare mindra de burtica ... cred ca te incearca aceleasi sentimente, nu? Ai facut eco morfolog. de trim 2?
Isi am intrat pe cont si apare mesajul:
Kodakgallery.com will be back soon. banuiesc ca e o eroare de la ei. Nu stiu ce sa spun exact. Tu poti intra in cont, poti vedea pozele?
Bisous... imi pare rau ca nu am mai stat aseara sa ne conversam, daca aveai chef... dar eu la 23.00 in general pic.... dupa zilele pe care le am...
Intinire... daca va intilniti sau stabiliti ceva dati de veste. Eu teoretic stau f. rau cu timpul, dar incerc sa vin si chiar mi-ar placea. La ultimele intilniri am cam tras chiulul.
Poate in week-end... ziua... Cum spuneti si voi. Mie asa mi-ar fi mai usor. Simbata pina in 14 sau duminica la fel... dar ... ne auzim.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
lulu77 spune:
Angi ,daca scaunul este ptr varsta lui ,adik de la 0 luni ,eu zic ca este ok ,daca nu plange ,nu s efoieste cand sta in el ,inseamna ca ii este bine acolo.Luca a stat in scoica din ziua de cand l-am scos din spital,mai mereu .Si acum sta f mult in el ,ii place ,somnul de dimineata ( de 30-45 minute ) si cel de dupa amiaza le face in el,doar cel de pranz( e mai lung) in pat/patut.
Il iau inbucatarie cu mine in scoica ,peste tot unde am treaba .Acum o sa il mut in scaunul de masa .
Deci nu te stresa prea tare daca copilul nu se streseaza..ca oricum banuiesc ca nu il tii toata ziua in cos.Pupici.
Despre intalneala,mai fetelor vreau si io,dar ...ufff exista un DAR mai mereu,dupa amiza imi vin musafiri de la Bucuresti ,eu inca impachetez de zor,sa terminam odata cu mutatul....poate saptamana viitoare?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Adryana_4u spune:
Am intrat si noi putin pe fuga, stiam ca trebuie sa nasca Eris, si am vrut sa nu ratam ocazia sa-i uram lui Ianis BUN VENIT, sa fie sanatos, frumos, destept, cuminte, mancacios, norocos, ce mai? Toate cele bune...
Felicitari mamico, refacere rapida
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.