Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 15
isidora spune:
test2 (scuze!)
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
AngeliquedeS spune:
Intru pe fuga ca plange Pupi.
Am vb cu Monica, sunt bine, pe ea o doare operatia si ii e greu ca e patul ff jos si o doare cand se aseaza/ridica din el. Are colostru la greu, deja il colecteaza in borcanase. A spus ca daca vrea cineva sa mearga sa o viziteze, sa ia legatura cu Crisis, ca ea maine la 3 merge la medgidia sa o vada si merge cu masina.
Eris., felicitari!!!!!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
isidora spune:
Ina ,multumesc mult esti o dulce ca de obicei!!
Of, as merge si eu la Doc,dar cu burta asta contractata nu pot sa ma risc.Ma bucur ca e bine si ca are laptic,mi-e tare dor de ea....
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
eris spune:
Fetele ce faceti??Angi iti multumesc in numele surorii mele pt urari.
Isi dar ce-ai patit cu burtica??Doc cand vine acasa?
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
madaluta spune:
Va salut din CONSTANTA...ne-am intors in sfarsit !!!
Doamne ce bine e acasa...doar cand sunt plecata pt mult timp , apreciez casa si orasul nostru...
Ianis: bun venit pe lume si sa cresti mare si sanatos!
eris: felicitari mamico si scuze k n-am apucat sa fac galerie....
am vazut k vorbeati de o intalnire..ce? cum ?cand???
am pierdut anuntul cred... vreau si eu..am pierdut si intalnirea?
Cip este in concediu asa k pot veni cand ziceti voi..mai putin in w-end k am meditatii..Daca venim cu copiii la tomis ,e si mai bine k darius e indragostit de locul acela. L-am dus de cateva ori inainte de sarbatori, si chiar vrem sa mai mergem.
Imi cer scuze k nu raspund fiecareia, dar am citi mult din urma..si nu am mai retinut ce si cui trebuia sa raspund...
oricum sunt si foarte obosita pt k drumul de intoarcere ma cam epuizat.
pe 14 am plecat la 6.30 dim de la prietenii nostri, am ajuns in aeroport la 8.30) am zburat din Beauvois, nu din Paris, caci am mers cu low cost)avionul a plecat cu o ora intaziere deci in loc de 10, la 11 si am aterizat in buc la 15.30( ora noastra)...apoi...am prins aglomeratia din bucuresti si am reusit sa-l strabatem in 2 ore .la 18 abia reuseam sa iesim din metropola noastra..dar nu vedeai nici in cer nici in pamant de ceata si lapovita...
Ne-am aventurat totusi de dorul odorului nostru, dar de la urziceni nu am mai putut continua pt k se fecuse deja polei..asa k ne-am intors in bucuresti la prietenii de -acolo...Se facuse intre timp ora 21... deci 15 ore de stat pe scaun...credeam k innebunesc...
A doua zi dupa amiaza am reusit in sfarsit sa ajungem la tulcea la parinti mei, deci la darius... Intalnire fara cuvinte... s-a bucurat si manifestat mai mult decat am facut-o noi..nu stia ce sa mai faca si ce sa ne mai arate k stie, radea, alerga, vorbea se arunca in bratele noastre ..imi venea sa-l mananc...Nu credeam k va realiza k am lipsit si k ne-am intors...
Niciodata nu voi mai pleca asa mult timp fara el...
ieri am ajuns in sfarsit , aici in c-ta, la noi acasa si incercam sa ne intram in ritm...
noroc k tati e in concediu si ne ajuta mult.
va pup si va urez noapte buna...
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
madaluta spune:
Am pus la semnatura o parte din fotografiile facute in Paris..pt cine doreste sa vada, sau sa revada.....
Oricum aparatul foto nu poate surprinde nici macar un sfert din frumusetea acestui oras...
Madalina 22
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
bisous spune:
Isi,daca tu esti o chestie de 1,59 eu sunt o chestie de 1,55 si nu m am mirat deloc ca am facut un copil de 2800,si cand mi au spus la victor ca a avut 3300 am avut un soc cum de am putut face eu asa un urias.
Eris, bine ai venit acasa,lasa ca nu e problema ca e mic, sanmatos sa fie si sa suga viguros ca in cateva luni ii prinde din urma si pe cei de 4 kg la nastere,asa a fost cristina mea cand am adus o acasa avea 2650g si in cateva luni era o dolofana si acum este la fel,asa ca laptic mult si asteptam prezentarea lui ianis in poze.
Roxana,am vazut si eu pozele voastre, intradevar foarte frumoasa mireasa ai fost si va potriviti de minune.Vad ca esti din generatia 77 cu mine,.Lasa kilogramele ca le dai jos tu dupa ce vine bebe,si redevii bucatica ca cica mi s a spus ca femeile ating apogeul lor la 30 de ani,ca au inca frumuteta dar si experienta vietii si sunt iresiztibile,eu inca mai astept vreo revelatie in cazul meu
Mada,Hai sa ne intilnim maiine dupa amiaza daca vrei la tomis ca si ai mei sunt innebuniti si poate ne mai lasa sa schimbam impresii(de fapt schimb nu prea e ca eu o sa te ascult pe tine) despre paris ca visez la el de ani de zile.
Lulu,e cam mare concurenta la baiat ,nu ca fata mea nu ar avea sanse sa invinga dar pastrem si alte optiuni deschise ,poate sebi al lui Mav ca sunt de o varsta.Sau visul meu ar fi sa am nepoti blonzi asa ca trebuie aduse niste gene blonde in familie , iar la asta cred ca trebuie sa ma adresez in primul rand lui Isi si mai nou lui Roxana...Dau fata cui imi garanteaza ochi albastrii si carlionti blonzi
Ina,Isi,Mokika,Florina,Maia,Lulu,jojo...ce spuneti ne intilnim maiine seara la mall sau lasam pe alta zi din saptamana viitoare...
bisous spune:
Am un chef de vorba si nu am cu cine, cred ca v ati culcat, e si normal dar eu am mancat ca hapla 2 ciocolate si nu imi este somn...
Daria_Ioana spune:
BINE AI VENIT PE LUME ,IANNIS!
acum cred ca mamica e tare fericita ...oricum am inteles ca sora a postat ca ea saracuta nu avea cum sa aiba azi cezariana si sa si vina acasa.tot in aceeasi zi ..acum cred ca se reface in sala postoperatorie .
Refacere cat mai rapida ,Eris.
Bine ai venit acasa ,madaluta....Cum te mai simti cu sarcina?Nu a fost solicitanta excursia pt bebe mic?Ai avut ceva dureri de burtica ?Cred ca o sa nastem in acelasi timp
O sa ma uit si eu la poze ,inca nu am avut timp .
Darius cred si eu ca e super fericit ca v-a vazut ,doar sunteti parintii lui si copiii ne iubesc pe noi ca parinti mai mult decat ne vine sa credem...ei sunt mici si puri .
Ioana 6 ianuarie 2007 22+Darius
jojo_miha spune:
Buna seara!
Yanis bine ai venit pe lume si mamico stai linistita ca o sa recupereze el imediat.Teo a mea avea 2.550 cand am iesit din spital.
Mai cuscrelor si voi aveti niste baieti minunatii,daca apar si prin reviste.Lulu multumesc frumos dar nu vreau cartea.
Madaluta foarte frumoase pozele.Niciodata nu am fost intr-o tara straina.Bebe ce face,Darius cum a reactionat cand v-a vazut?
Bisous referitor la intalnire sa vad cum ma trezesc maine ca acum sunt tare nervoasa.Sotul meu e asa de comod,eu nu stiu ce sa mai fac sa invat fata in patut si el o pune in pat,am fost la baie fate era in patut cand vin-ca incepuse sa scanceasca,dar i-a fost lene sa se mai ridice .
Azi am fost in carefur si mi-am luat o geaca si o bluza,la jumatate de pret.Toate produsele sunt la jumatate de pret dar e cam gol,mai ales a copii nu mai are nimic.Am fost sa ne uitam de scaun de masa pt Teo dar ce era frumos era unu de la Chicco si costa 5.400 si inca unu 4.900 si nu am de gand sa dau atatia bani,dar nici d-ala la 1.200 nu vreau.Astept o oferta ca nu o pun maine pe Teo la masa.In schimb ce ne-a placut si ne ducem maine sa-i luam sunt niste fotoli mici din burete ca vrea sa stea numai in fund ,nu mai sta deloc intinsa.
Ma duc la somn si eu .Va pup noapte buna!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36