Gravidute si mamici de Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 14
eris spune:
Sunt bianca sora lui eris acum am ajuns acasa si am vazut k sora me v-a anuntat prin adina k a venit pe lume Iannis Cristian avand 2.600 kg si 46 de cm si un Apgar 9. Suntem micuti dar dormici sa pasim cu dreptul in viata ne facem simtita prezenta.
Mamica e bine doar k o doare operatia.
Poze nu am reusit sa facem pentru ca numai taticul a intrat la ei si a filmat nu a facut poze dar maine promit ca vin cu poze.
Va pupic o Matusica fericita
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
roxanalucia spune:
sa creasca mare ianis cristian si sa fie sanatos, ca si mamica lui (care, intre noi fie vorba, a fost o graviduta tare sexi, acum am vazut si eu pozele ca altele, ca mine, au pus multe kg si nu au mai putut purta absolut nimic din hainele normale, incepand cu luna a treia )
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
isidora spune:
Multumim de vesti,Bianca!Daca apgarul e 9 n-are cum sa nu fie bine...Iannis sa se faca mare !
Roxana ,chestia cu mamele e sondajul meu personal...Nu e regula-ba chiar sunt multe exceptii-dar se spune ca asa cum a nascut mama ar putea naste si fiica....La mine si la alte cateva persoane s-a potrivit.Dar cum in ziua de azi se gasesc-asta in cazul in care nu sunt-100 de motive pt. cezariana iar noi nu mai suntem tocmai cum au fost mamele noastre,long time ago,aceasta regula nu prea se mai aplica...
Acum imi amintesc ca ai intrebat de dr.Savu....Dar nu puteam sa -mi dau cu parerea si n-o sa o fac nici acum atata timp cat tu esti multumita de ea...Nu era nimic legat de nastere oricum...O problema auxiliara,iar pacienta n-a fost prea incantata...
Dar dupa cum stii si despre dr. meu se spun multe iar eu continui sa merg la el,asa ca n-are nici o importanta.Cine n-are nici o pata sa arunce primul cu piatra,nu?fata si ai sa vezi ca o sa fie f. bine!Doamne ajuta!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Ce misto,mama ti-a cunoscut sotul inainte de a-l cunoaste tu...Deci cuscrele sunt prietene?Si tu iti adori soacra? Join the club!Si eu o iubesc pe a mea mult,mult de tot!
Adina
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Dr. de la Mangalia se numeste Zaher.
Adina
roxanalucia spune:
da, am citit si eu diverse chestii despre doctorii din cta, si bune si rele, si toti au in continuare paciente. e normal, cu unii gresesti, altii sunt multumiti...eu am auzit foarte putine lucruride Savu, dar legat de nasteri, numai bine. altceva.. sper sa nu conteze
da, mama mea si cea a sotului sunt prietene de mici, dar eu cu mihai ne-am cunoscut abia pe la 16 ani, oficial. familia lui s-a mutat din oraselul nostru comun, dar veneau in vizita la bunica...pt el am fost iubirea vietii, dar eu nu am vrut atunci, am vrut abia 10 ani mai tarziu, adica acum 4 ani.... si soacra mea e super, ne intelegem foarte bine.
nu era vorba de zaher, ci de unul mai batran, cu un nume care se termina in "ache"... nu s-a mai inteles cu direct spital, si nu mai participa la nasteri aici...
roxana, 31+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
eris spune:
Fetele va rog dak se poate sa ne treceti si pe noi pe lista de mamici. si pls dak se poate si la Gravidutze de ianuarie-februarie unde spre rusinea mea decand s-a facut forumul pentru constanta nu am mai intrat.
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
ina78 spune:
Isi acum am ajuns acasa si am intrat sa vad ce e contul tau de poze.
Adresa pusa acum este presupun ianinte de logare. Pentru ca daca intrii iti cere adresa de mail - care apare intr-o prima faza si parola.
Parerea mea e ca ar trebui sa bagi si parola si apoi cu pagina deschisa sa pui adresa. Sau... nu stiu, ai facut cumva albumul privat? Sau e public? Nu sint familiarizata cu site-ul respectiv. DAr daca nu-i dai de cap, incercam impreuna.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Eris, pe listuta o sa te treaca Angi - stiu ca ea e "sefa" cu lista.
Cit despre subiectul cu mamici...cred ca trebuie sa intrii la ele si sa le ceri. Desi stiu ca sint mai multe mamici de ian-febr care te pot ajuta: Adriana, Docdecap, Isi ...
eu - Ina
- puiutul meu
isidora spune:
test
Adina
www.kodakgallery.eu.com/AlbumMenu.jsp?rand=1200599478227&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=965462353811_5757633400233" target="_blank"> Poze cu noi