Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,

Silvy, ne-ai dat o veste extraordinara
Ma bucur din suflet ca nu e nimic grav. In decembrie cand am citit mesajul tau, mi-a cam stat inima in loc..... Doamne ajuta !
Fa-ti vaccinul si colposcopia si bafta multa la bebici !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Laura, eu eram pe masa de monitorizare de la Elias, era in ziua in care Dr. Tutu te-a trimis sa faci o analiza la IDS. Cand te duci sa iti iei puiutii acasa?

Mie multi medici mi-au spus ca am ovare polichistice doar in urma unor echografii abdominale. Probabil cand faceam echografia eram in faza proliferativa a ciclului iar chisturile vazute erau de fapt foliculi in dezvoltare. Tutu nu mi-a ca as avea asa ceva. La mine, pe langa faptul ca sotul are spermograma slaba, este posibil sa fie ceva probleme cu trompele, am avut cateva anexite mai demult si nu stiu cat de bine mi le-au tratat medicii valceni. Vedem noi la laparo cat de bine este si instalatia mea.

De asemenea am avut rana pe col, care atunci cand m-am dus la cauterizare, disparuse. Asa ca eu am lasat-o in pace, mai ales ca Papanicolaul imi iesea mereu de tip II. Citisem mai demult pe site-ul dr. Tutu ca aceste rani, descoperite la femeile sub 30 de ani sunt confundate cu culoarea reala a colului (scuzati cacofonia).

Georgia, ma bucur ca a iesit mult mai bine spermograma! Nasol pentru baieti, chiar in buda sa produca gigei???? Cam stresant dar lasa ca la noi e si mai penibil si mai des!

Rog mult!!!! Ma trece si pe mine cineva in lista?!! Caracterizarea mea: felix76, 31 ani, monitorizari, ovulatie prezenta urmeaza laparo, sotul oligoastenospermie

V-am pupat si sa auzim de cat mai multe burtoase incepand chiar cu prima luna a anului 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, ma ajutati cu o informatie? tb sa fac prolactina,inca am lactatie, desi nu mai alaptez de 1 an; si la consultatie am uitat sa-l intreb pe dr in a cata zi sau zile se face; tin minte ca s-a discutat o data si pe forum, dar n-am retinut;
Silvy, du-te cu incredere la dr, pe col, e super profesionista;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Georgia bravo voua! inca putin si ajungeti la normo-.

te-ai programat deja pentru laparo sau astepti sa faci monitorizare pe ciclu stimulat, mai intai?

bafta oricum!

PS: jenant la IDS, cand te gandesti ca medici ca Matei si Tutu ii recomanda si ei nu se ridica la inaltimea asteptarilor....iti vine sa te iei cu mainile de cap (mai mai bine de capul lor! ) si nu ar fi numai faptul ca nu au "sali de prietenie" pe acolo, dar si personalul de la receptie...fetele alea sunt duse rau....

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgia, bravo, vesti bune si de la tine. Tare haioasa esti.......
Ioana, subscriu si eu la parerea despre IDS
Asta este, cand ma gandesc ca in februarie trebuie sa repetam si noi spermograma.........
Dar poate pana atunci se rezolva situatia asta.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

laura , si io cred ca te-am vazut , tot la elias, nu mi-am permis sa te trag de maneca caci urmaream povestea ta , si stiam ca nu-ti e chiar bine ...dar acum ca esti bine ,si te mai vad ,... te trag de maneca pana se rupe , nu alta

Silvy,lucrurile merg spre bine, asa ca ai toate motivele sa fii optimista ca anul asta apar II

Iyoana, am zis ca ma programez pt laparo la monitorizare , ca nu vroiam sa intind coarda prea tare ... usor usor , cu pasi marunti.. caci am avut bafta si aseara , am spus tot ce aveam de zis ... ba puteam sa ma pun si pe o brafa mica cu doctorila , asa de bine dispus era ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Iyoana, multumim pentru noul capitol, care sper sa aduca cat mai multe aici.

Fetelor, n-am apucat sa va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune pt mine si bobul de orez... Eu abia vineri ajung la doctorul nostru sa vedem daca totul e in regula, pana acum m-am ocupat de demisie, examene si de un nou job . Cand nu se intampla nimic nou in viata mea, cand vin toate odata! Vad ca m-ati mutat la gravidute, nici nu imi vine sa cred ca eu sint aia!

Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Neatza fetele! eu astept un semna de la tutu sa vad cand ma programeaza pt laparoscopie. felix tu ai primit ceva?

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, nici eu nu am primit nimic! Daca nu voi primi un semn in aceasta saptamana il voi suna din nou.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hai sa incerc sa va dsitrag atentia .. felix76, rocsy2007( de tine stiu sigur ca ai facut stimulare ) , ai facut stimulare ?... si cu ce ?.. mie mi-a dat clomifen din z5...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput