Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 48

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Georgia,
eu nu am facut stimulare pt ca ovulez natural. Am vrut sa fac inseminare dar dr. Tutu a vrut sa vada inainte ce e pe la mine prin burta. Sincer, si eu sunt curioasa. Sotul este si el sub tratament ca este oligoasteno.
Probabil, dupa laparo, voi face stimulare si inseminare. Daca de obicei ovulez, presupun ca imi va da un tratament mai usor, gen clomifen. Problema mea este ca ultimul folicul nu a vrut sa se sparga nici macar sub influienta pregnylului. Ajunsese la 2,8 mm si nu s-a spart. Probabil imi va da o doza mai mare de pregnyl atunci cand voi face inseminarea, ca sa fie sigur ca se sparge foliculul. Voi ati patit vreuna asa ceva?

Georgia, tie de ce ti-a dat stimulare? Nu ovulezi sau vrei sa faci inseminare?

Anasia, nu stiu cand se face prolactina, imi pare rau.

Bluel, ai inceput anul in schimbari majore! Sa fie intr-un ceas bun!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Buna ziua la toata lumea.
Cristyeu am facut 30 ani in August p 07.Dupa cum am mai spus nu ma simteam bine (in ciuda faptului ca medicul meu din acea per spunea ca sunt k)in general.cred ca organismul meu tragea un semnal de alarma d mult timp dar euam inteles cam tarziu.in urma cu doi ani aveam 45kg acu 67kg.s-a mai confruntat cineva care sufera de aceasta boala cu asa schimbari? mentionez ca la inceputul liu dec aveam 62kg.de mancat mananc putin si des la munca.iar in weekend de doua ori p zi nu f mult.am un chist endom.pe ov st de 41mm(in nov.)si tot acolo un chist seros care dupa spusele dr T.e cam marisor.la fel ca Felix si Rocsy astept un semn d la T.am emotiimacu toata lumea.sper sa fie bine totul.
credeti ca ma tine mai mult d o zi in spital?(chist)
pe cine sa rog sa ma treaca si p mine pe listata?sau dupa op?
eu sunt cu partenerul de 5anijum..el a fost primul
.ocre conteaza si ca am inceput asa d tarziu ..(legat d boala).a si inca ceva eu am facut si mamografie si a iesit ca tot la sanul stang am ceva .acu nu mai stiu ce rezultat e.off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fete, imi expplicati si mie ca pentru prosti cum ajung la cabinetul particular al Dr. T? Am maine programare si as vrea sa ajung la timp. Multumesc!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Cel mai simplu eu veneam asa: dinspre pasajul Lujerului cu Tramvaiul 41, cobori la statia Manastirea Casin, traversezi pe trecere si o iei la dreapta, tot pe strada cu linia de tramvai pana ajungi la strada Constantin Sandu Aldea (este a 3-a straduta din cate imi amintesc) si mergi pana dai de nr. 86, cam 150 m de cand ai intrat pe ea. Casa este pe partea stanga a strazii.
Sper ca nu te-am incurcat mai rau....

Mamografie facuta la o femeie care nu a nascut?????

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix , si io ovulez , chiar daca doar pe o parte ... de cred ca e n meteahna mea ..ca sunt mai intr-o parte asa ...
insa din cate am citit dr t opteaza si pentru o monitorizare stimulata , chiar si in cazul in care ovulezi natural .. sa speram ca se prinde , desi , cinstit , nu-mi pun mari sanse ..

katymana, nu sunt in tema cu toate analizele facute de tine .. sper sa nu repet o intrebare pe care ai mai primit-o de zeci de ori ... analize hormonale , ai facut ?... tsh t3 , t4?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor!
va rog frumos, puteti sa-mi spuneti si mie daca dr. T accepta analize si investigatii (spre ex. HSG)facute de-a lungul timpului in alte parti si de alti dr?
mentionez ca am analize facute in ultimii 2 ani si 2 spermograme, dintre care una facuta la dr. Matei la care stiu ca tine mult dr. T. dar e cam veche, cred ca are mai mult de 1 an.

as vrea sa-mi faca o laparo (stiu ca trb sa o fac, aveam recomandare de la alt dr. in acest sens), dar vreau sa schimb iar dr. si am revenit asupra dr. T ca se pare ca e cel mai tare in laparo. nu vreau sa ma ia de la inceput ca nu vreau sa mai pierd timp, fac in vara 34.

a deschis clinica aceea? ce investigatii se vor putea face acolo? se vor face si operatii?

multumesc anticipat pt. raspuns si scuze ca am navalit asa cu atatea intrebari!
bafta la toata lumea!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

da Felix
prima mamografie am facut-o la 26 ani.la recomandarea dr Oncescu pol.Coltea.de ce te miri?stiu ce implica(riscuri)...sa stii ca am o prietena locuiam p aceeasi strada care a fost descop.la 23 ani cu (sper sa nu gresesc)noduli la ambii sani maligni.asta nu e tot .ati mai auzit ca pe o strada sa fie aproape in fiecare fam o fem cu asemenea probl??
daca nu ei va spun eu ca acolo unde am copilarit era in zig zag.am vecinecare au un san taiat.iar una chiar a plecat dintre noi..
boala nu intreaba ..

katy

Mergi la inceput

Georgia, alte investigatii nu am mai facut, doar monitorizarile. Eu i-am zis dr.T de stimulare si inseminare dar mi-a propus laparoscopie. M-am bucurat ca mi-a propus el laparo pt ca nu mai vreau sa pierd timpul cu stimulari si inseminari inainte de a sti cum stau eu. Chiar daca ovulez nu stiu care e starea trompelor. Macar unul dintre noi sa stea bine pentru ca sotul meu e cam varza la capitolul mobilitate, deci va trebui preparata sperma pentru inseminare.
Dupa laparo probabil ca voi proceda la stimulare ca sa fie sigur ca ovulez cand imi va face inseminarea.

andriushca, despre acceptarea altor analize stiu urmatoarele:
- nu este de acord cu HSG pentru ca aceasta procedura arata permeabilitatea trompelor si nu functionalitatea lor
- are procedura sa proprie de investigare a infertilitatii (monitorizari, laparo etc)
- lucreaza cu Dr. Matei pt spermograma, iti va spune el daca e veche cea pe care o ai.

Daca nu vrei sa pierzi timp cu monitorizari poti sa ii spui direct ca vrei laparo. Oricum, monitorizari o sa faci dupa laparo pt ca Dr. Tutu, din cate am vazut eu, nu se bazeaza decat pe "vederea" foliculului si urmarirea sa in dinamica. Sau vrei sa treci direct la FIV? Oricum, iti doresc succes!

Mergi la inceput

Georgia nu am facut analize hormonale.astea cred ca tot un medic trebuie sa le recomande. nu?pai bebe nu am ,avorturi nu am facut ,medici am consultat dar vad ca degeaba.EU am speranta mare in DD si incredere in dr.T.dupa op daca imi recomanda sa iau diphe. ..iau .am sa incep tratam homeo si nat.ca majoritatea fetelor si cu ajutorul lui DD va veni si bb.
nu stiu ce m-as fi facut daca nu va gaseam
sunteti de nepretuit.sa dea DD sa vi se implineasca visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Magdita sper k in curand sa vii cu vesti bune, mai ales k nu au fost decat cateva punctulete de endo.
Machus iti voi trimite listuta cu analizele uzuale pt fiv, dar numai sa ajung acasa.
Iyoana voi incepe fiv-ul cat de curand, probabil in februarie, mai intai trebuie sa ajung la IDS k sotul sa refak spermograma... Ma cam dezamageste faptul k nu va avea putina intimitate.Si pe langa astea, as vrea sa-mi mai fac si o analiza de secretie k sa fiu sigura k e totul bine, dar nu am idee unde-mi va recolta dak sunt in renovare.Hai k pe barbati ii baga la baie, dar pe noi?
Va

Mergi la inceput