Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Maria bafta la examen!asteptam poze.
Flavia sper sa fie totul ok.
Alina da conduc,mai tre' sa invat unele smecherii de la sot si sa mai exersez cu parcatul dar in rest e ok.Bineinteles ca am frecat masina nitel dar cand pleca Ovi cate o saptamana cu serviciul ,masina e a noi fetele.
Alina.a imi aduc aminte cum mergeam si eu cu Mel in Selgros,atunci se deschisese,si ne luam cu noi si mancarea ei.Stateam pe acolo 2-3 ore .Era cuminte in scaunelul ei si privea.
Miha ti se termina si tie bateriile?inseamna ca esti pamanteana .Mai in gluma mai in serios,ai grija ce faci.
La multi ani! Stefan de Ildy!

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu am reusit nicicum sa va scriu azi.
Asadar, mi-a facut dr eco si mi-a zis ca el nu vede nimic in neregula, mai ales in partea dreapta unde am mai avut eu dureri. Se pare ca totul e ok. Zicea ca se mai intampla sa faci anexita sau metroanexita dupa ceva de genul asta si mi-a dat pt orice eventualitate, ca sa "suflam si in iaurt" cum s-a exprimat el, un tratament, diclofenac supozitor si ceva pastile da nu inteleg scrisul si nu stiu inca ce sunt. Pauza pana la o eventuala noua sarcina minim 3 luni.
Acum sunt mai linistita. Va multumesc ca mi-ati fost alaturi. la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na merg si eu la culcare,maine am o zi plina ca si asta dealtfel.Cred ca simt ceva miscare prin burta,parca am niste corzi si cineva le tot ciupeste.
Flavia ai sa vezi ce repede trec cele 3 luni si te vei simti altfel cand vei incepe munca la urmatorul. Ma bucur ca ti-a mai crescut moralul.

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carmen noua asa ne-a placut la szeged ca mergem iar sambata.elisa a fost fascinata,la restaurant urmarea chelnerii cu gura cascata cum se plimbau pe acolo incat unul ne-a intrebat daca vrem sa-i comandam si ei ceva.i-am dat sa manance in scoica in masina si cu tzitzi la purtator e fff simplu.acum vrem sa mergem numai la masa si prin mol,acolo cu caruciorul,deja suntem de ceva vreme in cel sport ca in landou nu mai incape.ce ma bucur ca ai si baietel si noi ne-am dori unul dar daca o sa fie fata nu-i bai,vorba ta cu o fata stiu ce sa fac.
flavia 3 luni trec instantaneu,ai sa vezi.
miha ai grija de tine.
am fost la aerobic,trebuia sa beau niste ulei inainte ca am ruginit rau de tot...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, ti-a ajuns premiul? Tocmai am citit la generale ca celei care a trimis poza de pe prima pozitie (Karliguta_)i-a ajuns camera video.

Flavia, ma bucur sa vad si optimism in mesajele tale.

Imi face figuri tastatura si ma enerveaza de mor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, NICO!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familia ta frumoasa! pe bombonica dulce!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Miaela! Sa-ti traiasca familia frumoasa!

La multi ani Nico!

La multi ani Ducky!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, MIHA! Si tu sa ai parte de tot binele din lume si sa fii cel putin la fel de puternica asa cum esti acum si sa fii mereu fericita, alaturi de cei dragi!
La multi ani, Ducky!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ce de sarbatorite azi!
La multi ani Miha!
La multi ani Nico!
La multi ani Duky!
Alina.a a scapat bubulina ta de constipatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ducky!

La multi ani Niko_26!

La multi ani Miha!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Ieri am fost la ora de legislatie si miercurea viitoare am prima ora de condus, sunt f multi si numai atunci m-a programat instructorul.
Asa n-am nici un chef sa invat ca nu-i ceva care sa-mi placa, sper sa o scot la capat pana la urma... Am si o stare generala aiurea, parca sunt tot obosita,n-am chef sa fac nimic, probabil incepe astenia de primavara.

Flavia, ma bucur ca esti ok si te-ai mai linistit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput