Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINA, bafta la scoala de soferi, sa-mi spui cand incepi ca tot prin Aradul Nou si si pe strada la noi se plimba masinile astea de scoala. Nu-i frumos ce i-ai facut lui Calin, chiar azi, ca a facut friptura, alta nu mai face .

GABITZICA, ce cura tin baietii aia de au slabit asa bine? Ca si pe mine ma streseaza kilele acumulate de sarbatori.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[green]Cristina in sfarsit l-am vazut pe David si pe tine .Aveti Goldeni?cred ca se inteleg super cu David.
Gabi asa ambitie zic si eu .Nu am insomnii numai ca in alte conditii nu am loc la calculator.Am profitat de faptul ca doarme Ovi.Jucarii nu a primit asa de multe dar si le-a dorit pe toate,cel putin am ales ce am observat ca-i place:un recorder cu microfon(sa-si spuna toate cantecele si poeziile0,un cuptor cu microunde(a fost bataie pe el,dar e si superfain si-si merita banii),o trotineta de interior pt ca ne inebunea in toamna cu rolele si in aspirator care m-a dezamagit la raportul calitate/pret.
Tu ai fost la Budau sau la Cioata?Acum e la moda Ciata si-mi fac procese de constiinta ca nu am mers la el.
Alina dupa cat alearga Calin toata ziua lasa-l sa nu stie sa faca mancare sau nu-i asa?

Poze deocamdata nu am pt ca noi am filmat si Diana a pozat,asa ca tre' sa intru in posesia lor.Sunt si eu curioasa.[/green
]

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Carmen, felicitari pentru baietel! Ce a zis Mel?
La multi ani Mara! Sa fii sanatoasa si fericita!
Cristina vrem poze de la petrecere. Cum trece timpul... Parca mai ieri asteptai sa nasti...
La multi ani, Stefan!
Cristiana, faine pozele. Ce mare si David deja. Cum se intelege cu ciinii?
Alina, bafta la scoala. Acu mai conduc si eu cind am masina. Mai mult fara Mihai ca nu-i place in dreapta.
Fetele sunt la bunica, asa ca la mine e liniste...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Stefan
Ildi sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Cristiana, am vazut pozele voastre. David e mare smecher cred. Mi-a placut tare mult cea cu urechiusele de soricel (cred).

Eu am emotii, desi de obicei nu sunt asa, dar maine dimineata merg la control si nu stiu de ce stau ca pe spini. Mi-e tare frica sa nu fie ceva in neregula. Sper sa pot dormi la noapte.

Carmen, ma bucur pt baietelul din bustica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna seara, imi iau si eu avant la citit si scris, ca n-am mai deschis calculatorul de aproape o saptamana. Din pacate sunt cam cazuta in oala cu melancolie, plang din orice si aproape tot timpul.
Am foarte multe de rezolvat, eu ma misc din ce in ce mai greu si mi se pare ca timpul se comprima. Mi se pare ca toata lumea din jurul meu striga Mama, inclusiv cei de la lucru si parca nu mai fac fata sa judec sa dau solutii fiecaruia si din cauza asta sunt nervoasa, de multe ori ma rastesc la cine nu trebuie, lucru de care imi pare rau si ma face sa ma simt si mai groaznic.

Sambata am reusit sa schimbam pianul cu pianina, asa ca am castigat loc in camera copiilor sa -l mutam pe Matia acolo. Acum mai trebuie sa-i facem pat. Eu as fi preferat unul de lemn sa-l iau de gata , dar n-am idee de unde. Am cautat si pe net dar n-am vazut decat ori patuturi de bebe, ori pentru copii mari, nimic intermediar.

Am ramas restanta cu urarile pentru
Mela sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai. Felicitari Carmen si pentru baietelul din burtica, se pare ca e anul baietilor.

Mara la fel sa cresti mare si cuminte ca frumoasa esti deja. Nu-mi vine sa cred cum trece timpul parca numai ce trebuia sa ne intalnim la Ioana si sa vii si tu Cristina dar n-ai mai apucat.

Felicitari si lui Stefan, Ildi sa traiti fericiti .

Alina bafta cu scoala de soferi, lasa ca nu-i dracu asa negru ca la negrii dracu-i alb. O sa termini scoala , o sa conduci si ai sa te intrebi cum ai putut trai fara masina.
Si te rog nu te mai plange de Calin ca-i sot model.

L-am vazut pe David de Cristiana. Ce dragut e cu urechi de soricel, si ce bine se intelege cu cainii. Nu-l doboara cand se joaca?

Flavia iti tin pumnii pe maine sa fie totul bine.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Stefan!
Ildi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari, mi se pare totul f complicat la ora asta, nici eu nu stiu ce-i in capul meu, dar sunt sigura ca ma voi obisnui pana la urma, toti imi zic asa.
Hai nu-l mai "compatimiti" si laudati pe Calin ca daca citeste pe-aici isi i-a lumea-n cap. Sunteti dragute!

Miha, eu zic s-o lasi mai moale si sa nu te stresezi sa rezolvi tu totul, mai lasa-i si pe altii, cred ca-ti trebuie o pauza, o meriti din plin.

Flavia, tinem pumnii pe maine si te asteptam sa ne scrii cum a fost la dr.

Carmen, frumoase jucarii a primit Mel . Le-ai comandat de pe Quelle? Tu conduci?

Cristiana, iti spun cand incep scoala sa nu cumva iesi pe strada cand am eu ore de condus. Pe ce strada stai?
Ce scump pe David si ce cadouri frumoase a primit! Poza www.flickr.com/photos/8911008@N07/2157880538/in/photostream/" target="_blank">asta ii tare fain. Ma bucur ca te-am "cunoscut" si pe tine.

Cristinacsa, te-ai obisnuit cu condusul?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Stefan de Ildi!
Flavia, doamne ajuta sa fie totul bine azi la control.
Carmen, la Budau am fost si eu.
Cristiana l-am vazut pe nazdravanul de David. Si cainii sunt super faini. Iar despre cura baietilor... e regim disociat. Dimineata fructe pe stomacul gol, paine doar integrala, facuta in casa, paste din faina integrala.fara prajeli, carne cu cartofi sau paste fainoase interzis, morcov crud, fiert nu, etc. Nu am intrat in detalii ca nu ma intereseaza. I-am zis lui Cipri ca ii gatesc special pentru el si ii pun si pachet la servici numa sa se apuce de cura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

salutare!
Sunt la psiho, astept sa intru si ma plictisesc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cu intarziere si scuzele de rigoare LA MULTI ANI MARA SI STEFAN DE ILDI!
flavia ma tot gandesc la tine si iti tin pumnii stransi-stransi sa vi cu vesti bune.
cristiana sunteti o familie tare frumoasa,sa-ti traiasca micutzul (cainii sunt favoritii mei)
carmen din inima FELICITARI! sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
alina mult succes,ai sa vezi ca peste o jumatate de an te vei intreba cum ai putut sa stai fara carnet...
ildi ma bucur ca esti bine.
nu am reusit nici pana cum sa-i fac urocultura,drept e ca si-a mai revenit putin cu mancatul.e intr-un fel de greva elisa ,adica acum distinge mai bine gusturile si face figuri...
apropo de slabit deseara ma duc la aerobic la palatul copiilor ca nu se mai poate...mi-e jena de mine...
sambata am fost in sezeged a fost super,cred ca mergem si sambata viitore.elisa e fascinata de tot ce misca si abia asteapta sa stea in funduletz(sprijinita ca singura mai greu...) si sa vada-atinga tot...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Multumim pentru urari!
Daaa, imi amintesc si eu cum scriam ultima postare inainte de a naste pe la 2 dimineata :)

Din pacate nu prea am timp nici sa respir, noroc cu mama ca a venit pt ziua Marei si am oprit-o sa stea o luna, ca sa apuc si eu sa trec cu bine de sesiune. Am 19 examene, adica pana la mijlocul lui februarie cate unul aproape in fiecare zi, si nu aveam cu cine sa o las pe Mara....soacra lucreaza....

Felicitari Carmen pt baietel! Frumos asa, o fetita si un baietel....
Miha de relaxare, e nasol cu stresul asta... Eu de o saptamana sunt un car cu nervi, 3 zile am sarbatorit-o pe Mara, am bucatarit, facut curat, plimbat copilul....abia am razbit. Abia azi ma mai relaxez, adica citesc pe cursuri ca la 5 am examen iar...

Cat despre fratioara Marei, mai asteptam un pic, cred ca pe la primavara punem de-un bebe iar.

de Mara

POZE

Mergi la inceput