Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare

LA MULTI ANI MARA

Carmen repede ,repede am fugit si eu sa vad vestea
Felicitari!!! pentru baietel . M-am amuzat pe seama problemelor voastre in legatura cu baietelul , sincer si eu am emotii vizavi de fetite ,dar parca totusi mi-ar placea asa sa fie pereche ,e frumos .
Sotul mea chiar vrea sa fie fetita
Cat mai e consultatia la Budau ,asa de curiozitate? Tre sa ma programez si eu pe februarie asa dupa 10 ,atunci o sa am 15 sapt. si poate aflam si noi ce se ascunde in burtica .

Flavia ma bucur ca ai mai scris despre voi.

Ada ,Gabi burtica mea e bine ,incepe sa fie vizibila ,precis voi fi iar cat China

Na ,plec ca mi-a expirat timpul de relaxare ,merg sa invat ca luni si miercuri am examen ,David e plecat de ieri la bunici si tre sa profit la maxim ca in timpul saptamanii nu prea apuc sa invat mai nimic.

We placut

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina ,bafta cu scoala de soferi ,lasa bine ca te apuci ,ce sa mai amani atata ,nicioata n-o sa te simti pregatita .O sa vezi ce fain o sa fie .

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, mersi de incurajari! Bafta la examene!

Am completat in listuta emoticonul cu baietel la Carmen, pana acum avem 3 baietei, sa vedem ce va fi a lui Ildi. Trebuie si o fetita intre atatia baieti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Stateam acum si ma gandeam care "trei baietzei"? Carmen, Miha si Claudia Maria, nu? Ce fain. Ildi, la tine tre sa fie fata... Ar fi frumos, dar nu prea conteaza, nu?
Carmen, si eu ma bucur pentru voi ca e baietel. Si eu ma uit la ai mei ce bine se inteleg si cat se iubesc...
Sunt tot la Alba, maine vin acasa. Azi am vrut sa plec dar a fost ceata si intunecat toata ziua. Am inteles ca si la Arad tot asa a fost.
Va pup. Ma relaxez uitandu-ma la "nora pentru mama" si la un film, in paralel.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na ai mei s-au culcat ,musafirii au plecat si eu pe aici.Daca tot e 1 noaptea sa bufnitez nitel.Multumesc de felicitari.

Ildy eu am platit 100 Ron data trecuta la 11-12 saptamani si acum 170 cu tot cu sex.La Budau se plateste acest favor .Cat despre burta ,a mea se vede bine.Oricum e mai mare decat cu Mel,clar.
Alina inceputul e greu.Unde faci scoala? Maia si Miguel zici?Sa vedem ce zice Mel pt ca ea o stie pe Bigi si pe frate-su care-mi scapa cum il cheama.
Diana,ca sa vezi,Mel a retinut ce a primit de la fiecare.Eu ma tot distrez pt ca habar nu am,fiind comandate toate de la Quelle(de mine) si impartite de Diana la fiecare

Cat despre baietel,Diana zicea razand ca am un penis in burtica,nu stiu cat e de mare dar siiiiiiiiiigur testosteronul da pe dinafara.Cred ca am sa-i duc la exasperare pe ai mei.

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

'Neata!
Am fost si noi la ziua unui prieten aseara , fara copii, ca i-am expediat la bunici sa fim si noi lejeri. Baietelul lor a fost tare dezamagit ca am mers fara Tudor. Am ras de ne-au durut falcile. Cipri a facut si o baie de sampanie, la fel si peretii si televizorul spre disperarea gazdei. Autorul a fost fratele sarbatoritului asa ca ostilitatile au ramas in familie M-am distrat cata ambitie pot avea unii barbati sa slabeasca. Gazda a slabit 14 kg( a ajuns la greutatea de la 17 ani), un coleg de servici de-a lui 10, iar nevestele nu puteu tine cura Una s-a lasat pagubasa dupa 3 kg, pe care le-a pus la loc. Sotia prietenului nostru e si ea la cura, el ii gateste , ii pune mancare cu ea la servici...asa sa tot ti cura, nu?
M-am gadit ca poate se molipseste si al meu de la ei , dar slabe sanse
Carmen, deja au inceput insomniile?Ce cadouri a primit Mel? Asteptam poze de la chef.
Ildi, bafta la examene.

Mergi la inceput

Carmen, la Belc fac scoala de soferi.
Il stie Calin bine pe un instructor de-acolo.
Astept si eu pozeleeeee.

quote:
Cat despre baietel,Diana zicea razand ca am un penis in burtica,nu stiu cat e de mare dar siiiiiiiiiigur testosteronul da pe dinafara.Cred ca am sa-i duc la exasperare pe ai mei.

Gabi, ce v-ati distrat, lejeri, fara copii!
Vreau si eu un barbat care sa-mi faca mancare. Calin e antitalent la bucatarie. Ma ajuta la curatat, taiat zarzavaturi...dar la preparat nici vorba. Avem si noi prieteni, 2 familii in care sotul gateste, ioi ce fericita e sotia!

Ada, drum bun la intoarcere! Il lasi acolo pe Vladut, vrea sa ramana la bunici?

Dupa masa mergem la Cicir, dupa ce se trezeste Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

MINCIUNAAAA!!! (Sunt Calin, am descoperit tradarea!!!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

MINCIUNAAAA!!! (Sunt Calin, am descoperit tradarea!!!)

Urla orgoliul ca vazuse ce am scris!
Azi chiar pusese friptura cu toate mirodeniile si a iesit f buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetelor, o seara de duminica frumoasa la toata lumea, odihniti-va si relaxati-va ca de maine iar incepe munca !

Cu intarziere urez La Multi Ani lui MEL si MAREI, mamicilor, sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si ascultatoare!

Daca tot suntem la rubrica sarbatoritilor, urez viata multa si fericita si sotului lui Ildi, STEFAN, sa fiti sanatosi cu totii, iar bebele din burtica sa fie ce vreti voi!

Iaca si www.flickr.com/photos/8911008@N07/2205887439/" target="_blank">pozele promise, o sa le las conform obiceiului publice o vreme, dupa care le bag la privat . Sa nu va mirati ca David a beneficiat de doua torturi si doua alegeri de pe tava, prima a fost chiar de ziua lui cand am fost doar noi doi acasa, a doua a fost cu musafiri si tort "pe bune".

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput