Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha

Niko

Ducky

si cu mii de scuze pt. intarziere: Stefan(de Ildi)

Diana inca nu mi-a venit aparatul foto dar am vb cu cei de la Sony si sapt asta(pe sf. ei) o sa ajunga la mine.

Alinush spor la invatat!

Ildi bafta la examene!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani miha nico si ducky!
ce de sarbatorite azi!sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.miha tie iti doresc sa fi incontinuare cel putin la fel de puternica ca si pana acum.
gabi face acum de 2-3 ori pe zi singurica,tot tare dar a reusit sa invete sa se screama mai cu folos.si bea mai mult ceai sau apa si imediat s-a vazut.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mara
Stefan

MIHA
NICO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, mersi!
Ce mai faci, ce fac gongolinii, de ce nu mai scrii?

Clau, ce face Raul, merge la gradi?

Am uitat sa pun pozele cu porumbeii (Adelina si Bogdi), le-am incarcat de cateva zile in photobucket. Aici: 1, 2, 3, 4, 5.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani sarbatiritilor!
Alina in poza asta Ade seamana cu Calin,iar Bogdi e un strengar si jumatate.

Noapte buna tuturor!

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ai de la mine MIHA,NICO SI DUKY!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Carmen, eu nu prea-mi dau seama cu cine seamana Ade, multi zic ca seamana cu Calin in special maica-mea care-i zice uneori "Calinuta".

Monica, ce mai face Diana nazdravana? Mai scrie si aici ca nu prea am timp sa citesc dincolo la blog.

Eu citesc legislatie rutiera!!!! ...si mai arunc un ochi pe-aici...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Io inchid, io deschid???

Intrebare: Vreti sa ne intalnim saptamana viitoare la locul de joaca Evetrix?
Daca DA va rog sa propuneti o zi.

P.S. Am vorbit cu Miha la telefon, ea e de acord, dar nu poate marti si joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA lasa-ma ca abia bag un mesaj pe zi si acolo la ce prinsa sunt cu munca .EVETRIX e locul ala de joaca de la UTA? Ca venim si noi atunci! Doar ca de marti pana joi vine din Italia administratorul si s-ar putea sa stau mai mult la birou,deci mi-ar conveni ora de iesit dupa 18-19 ... Eu as prefera vineri ca sunt muuult mai relaxata atunci. Diana e incantata de locul ala si eu m-as bucura sa va cunosc pe cat mai multe si pe prichindei mai ales
Bafta cu invatatul!
Salutari si la restul lumii

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Monica, da, Evetrix e locul de joaca de la Uta. Pentru mine e ok vineri.
Cine mai vrea si poate veni vineri?

Pau, La multi ani sotului tau!

Mergi la inceput