Aradence minunate! (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Si La Multi Ani Miha, Nico si Ducky! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
Flavia, ma bucur sa aud ca ti-ai mai revenit si ca totul e in regula. Am vazut poze cu cei 2 puiuti.
Alinush, spor la invatat!
Vad ca vreti sa va intilniti, noi vinerea viitoare nu putem, mergem la ziua unui baietel. Prima saptamina din februarie e vacanta, poate atunci e lumea mai libera...
Eu am numai un copil, Carina e la bunica.

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Iooooi, ce in urma sunt... LA multi Nico si Miha!!! La multi ani cu intarziere si lui Stefan, sotz de Ildi!Flavia, ma bucur foarte mult ca esti mai bine. Sa dea Domul sa fie totul asa cum va doriti!
Mi-e dor de voi. Si mi-e tare dor de copiii mei, pe care nu i-am vazut de duminica. Am zis ca-i las acolo 2 sapt. AM tot sunat, le merge bine, mananca bine amandoi, Vladut isi mai aduce aminte de mine cateodata si ma mai cheama pe un glas plangacios...
Am multe de facut si de rezolvat si nu prea apuc sa stau in fata calcului.
pe toata lumea.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Nico. Sa fi fericita alaturi de sot si dulceata voastra.
La multi ani Duky.

Multumesc pentru urari si multumesc din suflet fetelor care m-au sunat.

Eu am avut ieri cea mai frumasa aniversare din viata mea, cu toate ca nu am fost deloc in chef si nici pregatita sa-mi tin ziua intr-un fel sau altul.
M-au trezit de dimineata copii, cu " hai repede in bucatarie" unde au pocnit o chestie din aia cu confeti. Eu asa de tare m-am speriat ca am facut pe mine. Mi-au cantat "la multi ani" si asa a inceput ziua cu veselie.
Seara mi-au organizat petrecere in toata regula cu invitati, tort cu artificii, iar pocnitoare cu confeti, dar mai mare. Ei cu sotul s-au ocupat de tot. Au venit fiecare cu cate un cadou, chiar si Matia.Pe mine m-a busit plansul, noroc cu Matia care a inceput sa danseze pe " La multi ani" ca m-a facut sa rad.
Am primit de la Daria un ursulet roz care are pe piept inscriptia " cea mai buna mama", de la Alex un breloc care se deschide si misuna niste pesti ( el e inebunit dupa pesti de cand era mic), si de la Matia o cutie de ciocolata in forma de inimioara.

In concluzie sunt cea mai fericita femeie din lume. Atata iubire am simtit ieri si din partea sotului si a copiilor ca mi-au trecut toate depresiile si parca nu mai simt nici o greutate.

Va pupacesc, noapte buna.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, ce frumosssss!
Felicitari organizatorilor!

Ada, eu n-as putea sta atata timp fara copii, cred ca nici 2 zile. Te cred ca ti dor de ei... Cand ii aduci acasa?

Cristina, putem lasa intalnirea pe prima saptamana din februarie daca-i vacanta atunci.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salut! Miha, are Alex acvariu cu pesti? Daca nu, poate il cadorisiti de ziua lui cu asa o bucurie si ii dai sarcina cu spalatul si intretinerea acvariului lui Alex si sotului.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aoleu mama,la pagina trei ati ajuns??? Eram cat p-aci sa va caut pe la ZZ
MIHA de ieri tot voiam sa iti scriu,dr nu am apucat - ai o familie super
Vad ca la locul de joaca nu se prea inghesuie nimeni saptamana vitoare.Noi cred ca mergem si in WE asta,nu stiu exact cand ... dar Diana numai "A BOGANU" viseaza/

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata!
Miha m-a emotionat pana la lacrimi mesajul tau despre ziua ta si dragostea copiilor pentru tine.
Pentru mine, in principiu, e ok oricand intalnirea.
Carmen, m-am intalnit zilele cu sora Alinei 33 si am aflat ca fetita ei e in grupa mica la gradinita unde merge si Mel. Am intrebat-o daca are o fetita melania si mi-a zis ca dare parul carliontatFetita e blonda, cu paqrul pana la umeri si o cheama Maria. Poaate o stii. M-am uitat pe pozele tale dar nu am vazut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha foarte frumos din partea familiei. Ma bucur ca ti-ai mai incarcat bateriile acum si ai redevenit optimista.Am uitat sa-ti urez si eu La multi ani!
Gabi www.flickr.com/photos/12577492@N04/2218119039/in/photostream/" target="_blank"> asta e cumva Maria ?Mama ei e inalta si slabuta,vopsita blonda si dichisita?

Eu sunt pentru intalnire vinerea viitore.

Carmen(17+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Slaba, slaba activitate! Rusinica! Hai, la scris toata lumea!

Deci, eu sunt de acord cu intalneala oricand se hotaraste, sper doar ca finantatorul sef sa-mi aprobe cheltuiala (se poate plati cu cardul pe acolo?) mai ales ca din 11 mergem la Straja si in 3 nu mai spun ce eveniment e la noi.

Miha, emotionant mesajul tau!

Fug ca-mi plange mata

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si eu sunt de acord sa ne intalnim vinerea viitoarea.
Ce ziceti fetelor, ramane pe vineri, 1 februarie?

Diana, ai dreptate, slaba activitate pe aici...la scris fetelor ca "moare" subiectul nostru incet incet.

Noi maine mergem la Bihor, ne intoarecm duminica seara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput