Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
intre timp au aparut si postarile Carinei si ale Roxanei.
Carina, asa este, imi face placere sa ma ocup de subiect. M-ai "citit" bine.
Am explicat intreg contextul intr-un mesaj, mai sus.
Nastad, Zuzilici, multumesc pentru . Va dau o la schimb.
mephala30 spune:
Zuzilici, te-ai linistit? Te rog, nu fi suparata, nimeni n-a vrut sa jigneasca pe nimeni.
Avem numai bune intentii, nu?
Carina, multumesc, .
Mamicadulce, apreciez ajutorul tau, oricand doresti si ai timp.
mephala30 spune:
meniul de azi:
-cafea, salam de biscuiti
-3 felii de sunca, un iaurt activia, o salata de varza
-putina paine cu salata de vinete
-un mar
carina spune:
Acus ma duc si eu de la munca sa imi recuperez copiluta si sa imi fac spanac ca tot salivez gandindu-ma la el. Revin dupa ce o culc si sper sa o vad si pe Zuzulina.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
haideti la un raport de seara:
Gusta, Cornelia, Tlaura, Puskin, Claudia, Delia, Violeta, Crystina, Criscosty, Tzuni, Tumpi, Madelaine, Cami, L_carmen, Mik, Anacezara, Sigrid, Cori....
Delidana spune:
Hop si eu la drum de seara.
Zuzi, felicitari pentru pedometru dar sa stii ca trebuie sa faci cel putin 10.000 de pasi zilnic ca sa slabesti. Eu intr-o plimbare sustinuta de 2 ore fac aproximativ 5.000 pasi. Spor la mers si felicitari pentru scaderea in greutate!
Tzuni, auzi ce probleme isi punea nenea faiantarul.
Mamicadulce, toata povestea cu "serifia" s-a complicat din cauza interpretarii diferite din toate partile. Citind mesajul tau cel lung mi-am dat seama de asta. Imi cer scuze daca am fost prea dura cu tine, stii cum se zice, "nu conteaza cum ti se spune, conteaza cum o iei".....
Zuzi, n-ai de ce sa te superi, basca sa mai si plingi, da-o incolo de treaba ca n-a murit nimeni. Gata, capul sus si haideti sa ne revenim.
Gusta, ma bucur ca Mara e mai bine.
Roxa-boxa, esti cam scumpa la scris.
Ce repede a trecut timpul, parca ieri eram la Craciun cu sarmale si cozonaci si cind colo au trecut deja 2 saptamini.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Mik spune:
Io nu pricep nimic ! de ce se supara Anca ?
trec sa va spun ca va citesc, poate mai pe sarie, da' nu poci sa ma tin de lista, sa tzip la voi ca unde sunteti si nu o luati razna. Nu poci si pace.
Raport de seara : nu m-am cintarit, o fac miine cu burtica goala.
[emoticon cu un porumbel]
hcclara spune:
Salut!
Vin si eu cu meniul de azi:
D:1 castronel de cereale( eu le mananc cu iaurt natur, 1 lingura branzica deresata, putina miere, cateva picaturi de lamaie si mar cubuletze)
P: o pulpa pui si 2 cartofi la cuptor( pulpa cu tot cu pielen plus pielea de la pupele copiilor), si gogosari murati, 1 bomboana de cioco
clementine
C: nu mananc nimica ca mi-am facut de cap la pranz, am mai ciugulit cate o gura-doua de cate ceva, dar nimica concret, putina gimnastica
apa plata, si o cafea...
Carmen, am fost eu cu capul in nori si credeam ca azi e ziua de raport...mai ai salam de biscuiti?
Zuzi, nu fi suparata, eu stiu ca ai avut cele mai bune intentii
gusta, unde esti? eu cred ca la propolis si pe olandeza tot propolis ii zice, in germana e la fel...stii ce ma gandeam? poate ca ar fi buna si niste vitamina C sa-i dai...
Lui Marc i-au iesit bune toate analizele, adica de sange si urina e totul ok, doar in scaun i-au iesit grasimi, a zis dr sa repetam inca odata peste 2 saptamani, poate a mancat atunci ceva si de aceea...insa tot stau si ma intreb o fi rau? sau ce o fi insemnand asta? insa acum cand stau si ma gandesc cu vreo 2 zile inainte el facuse enterocolita, sa fie oare de la asta? hmmmm
Eu calc acum, am vreo 3 camasi si o fata de masa, si ce urasc sa calc!!!
CRISCOSTY spune:
Fetele, haide-ti nu mai fiti suparici, va pup dulce pe toate sa va treaca Mie, sincer imi plac la fel si Carmen si Mamica dulcesi jos palaria pentru tot ce fac si au facut Carmen, se vede ca pui suflet in acest subiect, dovada ca el exista de atatia ani. Eu am lipsit o bucata de vreme si nu stiu cine s-a mai ocupat de lista, dar pe Carmen o stiu si tot pe ea am gasit-o si acum, dar nu m-ar deranja daca s-ar ocupa si altcineva....stiu doar ca suntem o famile, eu asa simt, si trebuie sa ne simtim bine, sa ne incurajam reciproc Asa ca, fetele, haide-ti sa uitam tot si sa trecem la slabit, ca asta trebuie sa facem, nu?
M-am intins cam mult, dar vroiam sa scriu ce simt. Aici am gasit ceea ce cautam si imi place sa fiu aici, printre voi...va pup pe fiecare in parte
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
CRISCOSTY spune:
Claudia, ma bucur ca i-au iesit bune analizele lui Marc Si eu trebuie sa ma duc luna asta la analize cu Dany si am emotii de acum. Si eu urasc cel mai tare sa calc, dar trebuie sa o facem si pe asta
Merg sa ma uit la tv si sa pedalez, ca nu am apucat sa o fac pana acum
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community