Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 7
nastad spune:
CARMEN, un pupic lui Iustin.
O sa treaca si perioada asta, ii trebuie un pic de timp sa se acomodeze.
Se poate sa fie si un pic gelos ca stai acasa cu Teo si el trebuie sa mearga la gradinita.
Eu i-am spus Oanei ca si Dorutz merge lagradi si de atunci s-a potolit
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Zuzilici spune:
Nastad o saptamana buna si tie.
Tzuni cred ca era faiantarul tau. Ori nu te cunoaste prea bine ... Te .
Mephala lui Iustin. sper sa se acomodeze cat mai repede la gradinitza.
Gusta eu cred ca ti s-a micsorat stomacul la cum mananci tu numai joia si martea ... Ai grija numai sa nu dai in altele.
Delidana o saptamana usoara iti doresc.
Puskin bien-ai revenit si sper sa dai un raport frumos maine.
Aceleasi pretentii am si de la tine Gety. Succes!
MamicaDulce multumim de noul subiect deschis. Felicitari si succes in noul job de sherifa.
Doroty multumesc.
Carnia sper ca din martie cand ma mut sa fac mult mai mult gym. Numai scarile pe care le am in casa si pe care am sa le urc non- stop si tot o sa fie ceva. Dar promit sa-mi iau si coarda si sa incep sa sar.
Ei sa ma intorc la al mele ca-s multe de facut pe ziua de azi la servici. O zi buna tuturor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mamica dulce spune:
Buna fetele, abia am ajuns acasa si am mancat ceva...Tzuni, cand ne apucam de daneza , ca nici eu n-aveam nimic in casa...
Fetelor,cred e timpul sa clarific un amanunt, inca o data!Cititi cu atentie ca a treia oara nu mai scriu, mi-e si rusine.
quote:
Mamicadulce ti-am zis ca nu ma bag ca sincer nu am asa de mult timp ,iar tu ai vrut singura sa iei subiectul la serifat.
quote:
MamicaDulce multumim de noul subiect deschis. Felicitari si succes in noul job de sherifa.
Deci, nu am nici un job permanent nou, anume ala de serifa!
Cand Mephala a dat de inteles ca vrea o pauza de la serifat si din motive necunoscute mie m-a intrebat daca vreau sa preiau, am zis da ca sa fiu draguta, ca mi-e draga, ca tin la voi, ca m-am atasat de subiect! Si nu pentru ca am ars de nerabdare sa mi se ofere sansa asta.Si mie mi-a fost comod cand tinea Carmen...
Dupa cat a muncit si cat timp si suflet a investit in subiectul asta la care si eu (si voi) particip de ani de zile mi-a fost rusine sa zic : Nu mersi, n-am timp!
M-am oferit sa-i tin locul, in ideea ca se mai ofera cineva. Nici la Carmen nu mi s-a parut corect sa tina singura(desi foarte comod), in fond toate participam si scriem cate nspe pagini zilnic.
Nu am experienta si "ochiul" lui Carmen, nici rabdarea si dexteritatea ei, dar nici facultate sau cursuri speciale nu-mi trebuie sa bat niste date colorate... asta d.p.d.v. tehnic, ca sa nu amintesc celelalte atributii ale serifei, pe care le stim cu toate.
Oricare dintre voi s-ar descurca la fel de bine, pe cuvant.Am facut apel mai subtil, mai direct..asteptand sa se ofere cineva.
Ceea ce nu s-a intamplat desi in ultimele 30 de pagini bune am scris ca astept oferte pt voluntariat. In afara de Gusta care nu se pricepe si de Delidana care n-are timp n-a zis nimeni nici da , nici ba, nici poate altadata sau CEVA. Nimic ca si cum n-as fi pomenit ceva.
Am zis ca ma ofer sa tin subiectul alternativ cu inca 3- 4 fete, NU singura. Nici eu nu am timpul necesar sa migalesc la lista si nici rabdare.Asta ma omoara, rabdarea.
Va rog nu ma mai felicitati pentru noul job ca de-acum am senzatia ca-mi este impus...de asta ma si zburlesc asa :)
Pe de o parte eu tot va rog sa-mi tineti companie la serifat, pe de alta voi ma mangaiati pe crestet si ma felicitati pt noul job, ca doar eu l-am vrut!! Sunt doua variante-ori scriu chineza, ori nu-mi citeste nimeni postarile...
M-am oferit cu placere si cu drag sa tin lista, dar nu pe tot anul, ci alternativ, cam o data pe luna.
Asa mi se pare cinstit si astept sa va inscrieti pentru urmatoarele capitole, 168 nu-l mai deschid eu.Macar fetele care intra zilnic sau la 2-3 zile de atata amar de vreme sper sa se ofere sa imparta serifia o data la cateva saptamani.
Sper ca-mi intelegeti punctul de vedere, nu vreau sa se iste nici un fel de discutie.
Zuzilici spune:
Ei acum chiar n-am inteles ce te-a deranjat la mesajul meu. Cred c-au fost altele mai acide ... Eu chiar ti-am urat din inima succes pentru ca stiu cat timp implica. Imi pare rau c-ai luat-o chiar atat de bad urarea mea. N-avea nici macar unda de ... habar n-am cum sa-i mai spun, dar stiu sigur ca ma calca pe nervi faptul ca m-ai dat exemplu de parca as fi oaia neagra a subiectului care nu face decat sa-ti puna tie bete in roate ....
Gata nu mai scriu ca incep sa ma enervez prea tare si n-are rost. Am sa mergt sa vad ce-ai scris in continuare.
Daca e nevoie am sa-mi cer scuze dar acum asta gandesc si daca nu scriu explodez.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Cand Mephala a dat de inteles ca vrea o pauza de la serifat si din motive necunoscute mie m-a intrebat daca vreau sa preiau
m-ai inteles gresit: te rog sa-mi arati unde spun eu ca vreau o pauza de la serifat. Crede-ma , n-am spus lucrul asta.
Contextul era urmatorul:
-incepe concursul, echipele sunt formate (m-am consultat cu fetele in privinta formarii echipelor, am asteptat sugestii...) si vii tu cu propunerea de a regrupa fetele, caci nu ti se pare corect sa fii intr-o echipa cu fete care cantaresc mai putin decat tine, deci, au de slabit 1-2 kg.
Normal, nu mi-a cazut bine si te-am intrebat: "nu vrei sa fii serifa in locul meu?", in sensul ca "modifica tu si refa echipele, ca eu nu mai fac o munca in plus".
ei, atunci ti-ai oferit ajutorul.
imi cer scuze fetelor, ne intindem cu explicatii lungi si degeaba, fiecare intelege ce vrea.
Concluzie: imi place sa ma ocup de lista, nu m-am plans niciodata.
Nu ma deranjeaza nici daca vom face prin rotatie mai multe fete.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Ceea ce nu s-a intamplat desi in ultimele 30 de pagini bune am scris ca astept oferte pt voluntariat. In afara de Gusta care nu se pricepe si de Delidana care n-are timp n-a zis nimeni nici da , nici ba, nici poate altadata sau CEVA. Nimic ca si cum n-as fi pomenit ceva.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/
Si pentru ce sa zic DA! ca sa primesc cum ai primit tu? NU mersi! N-am nevoie de critici si alte aciditati gratuite la ordinea zilei. Am fost sherifa si-am vazut cum e. I've been there, I've done that! Si nu mi-ar fi fost greu sa ma mai ofer si anul acesta, mai ales cand sunt foarte hotarata sa slabesc. Deci voi fi cat se poate de activa. Dar mi-a fost de-ajuns sa vad tratamentul pe care l-ai primit tu ca sa-mi tempereze elanul.
Sper sa fi gresit eu, dar acum chiar n-am inteles ce te-a deranjat la urarea mea. Poate daca ai timp imi explici si mie, mai pe-ntelesul meu, ca prea ma racaie si macina situatia. N-a ca asa m-am enervat c-am inceput sa si de nervi. Ce tampenie sa-ncep saptamana cu din cauza unui forum.
Daca te deranjez asa de mult pot sa renunt in a mai posta fara probleme. Am sa ma limitez la citit si basta.
roxana1974 spune:
Helaaaaau!!! No, ce se intampla aici? Mie imi place rau de tot de amandoua asa ca nu vreau suparare! Lume lume!
Mamicadulce, jur ca nici mie nu mi s-a parut insinuant sau batjocoritor stilul lui Zuzi...nu te supara te rog. Adevarul e ca la cat sunt in stare sa vin in zona, jur ca apreciez orice efort de mentinere, imbunatatire si tot ce faceti cu topicul asta
Raport: still 62 deci stagnare nu-sh ce sa ma mai fac cu mine! Sunt obosita la inceput de saptamana !! Trebuie sa schimb ceva, asa nu se mai poate...
va
Roxa
carina spune:
Anca: nu ma apuc acum sa caut prin postarile mele, dar eu am zis ca nu am timp sa ma ocup de subiect si ca mie imi era ok cu Carmen serifa atata timp cat pe ea nu o deranjeaza. Daca se pune problema ca subiectul moare daca nu facem serifie pe rand atunci o sa incerc. In plus m-am uitat prin subiect in urma sa vad unde s-a plans Carmen ca nu mai are chef sa fie serifa, si mie mi s-a parut o gluma ceea ce a zis ea. Daca nu e asa imi cer scuze, dar chiar mi s-a parut o gluma si mi s-a parut ca ei ii placea tare mult treaba asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
na, am citit mesajul lui Zuzilici, ce sa zic....imi pare rau ca s-a ajuns aici. Sper sa-ti treaca repede supararea si sa ne vedem de slabit.
Pe subiect ar trebui sa fie o atmosfera vesela, calma, ncidecum sa discutam in contradictoriu: pe ce tema? pe tema serifiei, .
Asta-i buna! Nu se ofera nimeni? Voi tine eu subiectul, cum am facut-o si pana acum. Vrea Mamicadulce (sau altcineva) sa fie serifa, ok, e loc pentru toate.
carina spune:
quote:
Originally posted by mephala30
na, am citit mesajul lui Zuzilici, ce sa zic....imi pare rau ca s-a ajuns aici. Sper sa-ti treaca repede supararea si sa ne vedem de slabit.
Pe subiect ar trebui sa fie o atmosfera vesela, calma, ncidecum sa discutam in contradictoriu: pe ce tema? pe tema serifiei, .
Asta-i buna! Nu se ofera nimeni? Voi tine eu subiectul, cum am facut-o si pana acum. Vrea Mamicadulce (sau altcineva) sa fie serifa, ok, e loc pentru toate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai