Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 9
GETY spune:
Zuzilici, am copiat si eu link-ul. O sa ma joc cu el maine dimineata, ca are sotzul mult de lucru la calculator si e ocupat.
Sper sa castige echipa noastra, nu? Eu ma cantaresc maine dimineata.
Nu stiu ce e raportul de seara al Mephalei30, dar daca nu sunt pe lista inseamna ca nici nu e necesar sa stiu.
Azi am mancat:
MD : cafea fara zahar
P : 2 oua fierte cu spanac si el fiert
C: gratar urias de vita cu salata verde (dar din gratar a mai mancat si fiica-mea)
Eu sunt la a doua saptamana de dieta.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
mephala30 spune:
Mik, maine se raporteaza.
Delia, , ai vazut/ti-a placut filmul, cel de care te intrebam?
Claudia, spor la calcat.
mephala30 spune:
Gety, scuze, va invitam la o "vorba" de seara.
Simti c-ai slabit?
Clara, ma bucur ca i-au iesit bune analizele lui Marc.
Criscosty, am citit postarea ta, .
hcclara spune:
Crys,Carmen va multumesc, si eu ma bucur ca e bine, adica m-am mai linistit!!!
Am terminat camasile, am avut numai 2, nu 3, fata de masa daca s-ar calca singura ce bine ar fi!!! cred ca trebuie sa-mi cumpar alt calcator ca mi se pare ca nu mai functioneaza aburii la al meu, dar acum imi iau unul din ala scump!!! vazusem odata la Metro un aparat ce calca singur camasi, dar o porcarie, era inalt cat mine,zici ca era un robot, si trebuia camasa uda bine intinsa pe el, dar avea o gramada de inchizatori, astfel incat pana pui camasa bine pe aparat si o inchizi dura asa mult ca in timpul ala poti calca 2 camasi...asa ca m-am lecuit, mai era si scump pe deasupra!
cred ca culc piscotii imediat ca e deja trecut de 20!!!
gusta spune:
Stati un pic pentru ce mi-a citat Anca randurile ca eu nu am inteles.
Daca te-a deranjat postarea mea sa imi spui.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Carmen, nu am vazut filmul dar nu e prea vesel din cite am citit despre el.
Gety, cum rezisti dimineata doar cu o cafea? Asa te-ai obisnuit sau asa e dieta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Am facut si bici, merg sa fac dus, sa spal baiatul si sa-l culc si cred ca am sa ma culc si eu, maine am o zi mai grea la servici. Revin maine dimineata la raport. Noapte buna!
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
puskin spune:
Buna seara,
Intru si eu la raportul de seara. Cam nasol la serviciu dupa 1 saptamana de relaxare ...dupa 2 saptamani de concediu .
Carmen, te iert ca ai uitat sa imi spui bun venit . Iti canta Delia sa adormi...probabil reusise sa te adoarma . Pupici lui Iustin, cred ca ti-e greu sa il vezi plangand. Pe sot tot Lucian il cheama...
Claudia, am fost la ski in Cehia, aproape de granita cu Polonia, in Janske Lazne. Multi nemti acolo...si polonezi nu mai spun. Nu se prea vorbeste engleza, doar germana noroc ca stiu sa citesc meniurile in ceha si sa comand mancare, ca altfel muream de foame.
Gusta, mersi ca ai grija ce mananca Zuzilicea . Or trece ele vanataile, deocamdata sunt plina...noroc ca a fost si sotul cu mine ca altfel zicea ca m-a batut cineva.
Carina, multumesc. Te duci la ski sau doar in plimbare la munte?
Ti-am vazut poz(n)ele si mai mai sa te propun la sherifa pentru excludere de pe subiect .
Tzuni, te-a citit imediat faiantarul ala . Tot la munca esti?
Zuzilici, tine-o tot asa. Si lasa porceala in weekend, ca te trage mult inapoi...Revin cu un mesaj mai detaliat pentru tine, ca am vazut ca cereai sfaturi cand eram plecata .
GETY, . Tu esti la daneza, ca asa imi pare?
Roxana, mai scrie mai scrie...
Mik, ti-a placut in Mexic? Ca eu m-am indragostit de Franta. Nu ai fost pe aici cand am pus cateva poze din concediu...
Delia, ti-e dor de sarbatori deja ? Ce program ai avut azi?
Ma duc sa spal vasele si revin cu meniul.
Ruxandra
mamica dulce spune:
Am fost plecata la cumparaturi, acum am ajuns acasa si m-am lamurit.
quote:
Contextul era urmatorul:
-incepe concursul, echipele sunt formate (m-am consultat cu fetele in privinta formarii echipelor, am asteptat sugestii...) si vii tu cu propunerea de a regrupa fetele, caci nu ti se pare corect sa fii intr-o echipa cu fete care cantaresc mai putin decat tine, deci, au de slabit 1-2 kg.
Normal, nu mi-a cazut bine si te-am intrebat: "nu vrei sa fii serifa in locul meu?", in sensul ca "modifica tu si refa echipele, ca eu nu mai fac o munca in plus
Carmen, pe cuvantul meu daca mi-a trecut prin cap vreo clipa pana acum ca tu te-ai suparat prima ca am facut sugestiile cu schimbatul grupelor si de aia ai zis sa tin eu subiectul. Deci efectiv nu mi-a trecut o clipa prin gand ci am fost ferm convinsa ca pur si simplu vrei o pauza. De asta cand ai pus intrebarea cu pricina, eu de voie de nevoie si de rusine am zis ca tin lista!!
Desi la subiectul asta se scriu romane, cateodata comunicarea e zero.Nu ma intelege gresit, imi place sa tin subiectul,dar nu permanent.
Imi pare rau ca s-a ajuns la toate discutiile astea, eu m-am oferit sincer cu toate intentiile bune sa iti tin locul, nu pentru ca am vrut eu musai sa fiu serifa.No way!!!
Pe cuvantul meu de onoare ca mi-a picat fatza cand am citit ce ai scris mai inainte, mai ales ca de cateva ori ai spus ca las' ca ma descurc mai bine cand adun experienta si alte chestii care chiar m-au facut sa cred ca vrei o binemeritata pauza.De asta cand am facut apel la voluntare nici nu te-am pomenit pe tine...deci total cap in cap cu ce ai fi avut tu de spus.
Zuzilicinu te supara pe mine, doar nu crezi ca ma iau eu de tine, dupa cate am vorbit noi amandoua de-a lungul timpului aici si pe pm. Nici nu ma gandeam ca ai sa te superi ca te-am citat, mie nici prin gand nu mi-a trecut sa fiu suparata pe TINE. Hai iarta-ma daca din cauza mea ai fost trista,zau nu e cazul...
Incearca sa ma intelegi si pe mine, am avut atatea discutii de mi-au ajuns pur si simplu si m-am simtit si eu nedreptatita.Imi pare sincer rau daca te-am suparat, dar facusem alergie la felicitarile pentru noul job Asta a fost motivulul si pentru ca esti prietena mea am fost de fapt asa finuta Hai sa facem haz de necaz acum.
Gusta am explicat clar de ce te-am citat pe tine si pe zuzi-si citam alte postari, ghinionul vostru ca ati fost la indemana cand ma grabeam sa plec la cumparaturi
Daca nu ai inteles iti explic pe pm, sa nu mai ocupam subiectul cu discutii inutile.
Ok, deci acum s-a lamurit.
Ne lasam pagubasi de voluntari ( in afara de Carina, poate vrea sa incerce
Carmen tu vrei inapoi subiectul, eu ti-l dau bucuroasa si cand ai nevoie de o pauza sau te duci in concediu spune-mi ca iti tin locul cu placere.
Acum sper ca a inteles toata lumea despre ce a fost vorba si nu mai trage nimeni concluzii eronate si pripite.
Zuzilici spune:
Ori sunt eu (am baut deja 2 l de apa pana la ora asta - 2:30 pm) ori somebody is playing games with my mind. Dupa editarea postarii, arat ca un Nut Case!
Dar nu-i nimic , eu sa fiu sanatoasa!
Delidana din pacate tu l-a drum de seara ai citit postarea deja editata ... normal ca n-am nici un motiv sa plang. De obicei plang cand am impresia c-am fost nedreptatita, nu numai cand imi moare cineva. Si poate chiar am simtit c-a murit ceva in mine astazi.
Fetelor imi cer scuze pentru iesirea de azi. Inca ma simt nedreptatita, dar o sa-mi treaca.
Meniul meu:
MD - Activia + cafea cu lapte + 1 english muffin cu tuna salad (2 lingurite)
P - piept de pui + vegetale stir-fry + orez brun
C - inca nu stiu
Gustari: 3 mandarine + o grefa
In total 750 calorii 2 l de apa plata.
O zi buna tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)