Nou stil de viata (167)
Raspunsuri - Pagina 10
Zuzilici spune:
MamicaDulce chiar imi pare rau ca ti-am fost la indemana azi. Se pare c-am postat in acelasi timp. Sper doar sfarsitul de saptamna sa-l avem mai placut.
O zi buna tuturor.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Vroiam sa zic mai multe da asa m-am suparat da o sa imi treaca.
Anca sincer am recunoscut nu stiu cum se face si acuma nu am nici timp .Eu chiar am spus-o din tot sufletul si nu am inteles de ce te-ai suparat.
Zuzu vrei sa pun biciu pe tine ca am fost amandoua citate.Si mananc numai marti si joi ca restu e post iar in weekend imi serveste olandezu nervi pe paine.Trai nu gluma.
Carina vroiam sa te intreb cum vrei sa iti zic ANda sau Carina?
Doamna Ela sincer omu nu cred ca te cunostea sau poate oi fi rea da nu de gura.Si de acuma am inteles cum trebuie sa ma adresez Doamna Ela.
Claudia felicitari de analize.
Carmen am venit la prezenta dupa cum aoservi.Eu nu iti zic daca am slabit.Te oftici,tin secret.poate daca imi dai salam zic ceva.
Delia oi vedea la noapte cu Mara ca sunt super in urma cu somnu si cu toate.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Mamica Dulce, Zuzilici .
Meniul de azi:
MD: 3 wasa cu branza de vaci 0%, ridichi si gem fara zahar
P: 1 salata cu ceva branza cu mucegai si vreo 3 felii de sunca de parma
C: 1 bucatica somon la gratar cu brocolli fiert, 1 jumatate de cana de fructe de padure cu putina fructoza si vreo 5 smochine.
Intre mese am avut: 2 cafele si 2 mandarine.
Ruxandra
Zuzilici spune:
Gusta draga imi pare rau ca olandezu' iti serveste nervi pe paine. Da tu de ce nu-i servesti lui acelasi lucru???? Inca nu i-ai gasit punctul sensibil unde sa-l ataci?
Succes la noapte cu Mara. Sper s-aveti un somn linistit.
Tzuni esti bine? A inceput numaratoarea inversa (ca la armata)? Cand intri in concediu?
Mik bine-ai revenit. Chiar mi-era dor de mesajele tale.
Puskin scoate biciu ca am o abatere. 10 Cashew nuts.= 85 calorii. Dar mai am pana la 1388 asa ca nu-i rau. Nu stiu de ce dar chiar compar ceea ce fac eu cu WW. Stiu exact cat am voie sa pap zilnic si incerc sa nu depasesc.
O seara buna tuturor, ca-i destul de tarziu pentru voi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Zuzi eu sunt inca aici si fac un dans.Si vezi ca bag bicele acusi in functiune si daca ma superi imi cumpar si costum adecvat ca sa practic acest sport.
Delia ce faci in seara asta.
Anda cum faci spanacul ca parca m-as baga si eu.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Zuzi, pai nu dau bice ca nu e asa grav. Cashew sunt foarte sanatoase, cu conditia sa nu fie prajite si sarate .
Ahh, si o sugestie...daca ai voie 1400 calorii mananca macar 1350 cal...altfel incet incet metabolismul tau bazal o sa scada si nu e bine. Rabdare si ambitie, restul vine de la sine.
Ahh, si mananca chestii care iti plac(nu ma refer aici la dulciuri) mai ales cand stii ca ai putea sa mananci aiurea ( in weekend). Eu ador pestele si imi fac des...imi plac foarte mult si branzeturile si am tot timpul in frigi.
Tocmai mi-am facut un ceai.
Nu mai e nimeni in zona?
Ruxandra
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Carmen, pe cuvantul meu daca mi-a trecut prin cap vreo clipa pana acum ca tu te-ai suparat prima ca am facut sugestiile cu schimbatul grupelor si de aia ai zis sa tin eu subiectul.
m-a deranjat faptul ca ai facut sugestiile dupa ce incepuse concursul si echipele erau formate deja.
Sa inversam rolurile: ceri sugestii, astepti idei, treci fete noi pe lista, totul e aranjat si concursul incepe.
Apar eu si spun ca as vrea sa fiu cu altcineva in echipa, ca nu mi se pare corect cum s-au grupat fetele, etc.
Ei, ce faci atunci? refaci lista cu mult calm? (astept raspunsul tau)
In fine, acum ca s-au limpezit apele: apreciez ajutorul tau. Pana acum te-ai descurcat bine.
gusta spune:
Eu sunt Ruxandra si ma uit la un film cu laptopul in pat langa mine.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, nu te ispitesc cu nici o felie. Raman eu cu oftica si tu cu slabitul.
Zuzilici, de la cine si-a luat "caramizi" Mamicadulce?
Am simtit in mesajul tau ca s-au format doua tabere...dar mai bine tac, poate am inteles eu aiurea.
Puskin, te pomenesti ca Lucian al tau e tot berbec.