Mamici de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo, tu la ce dr esti?...scuza-ma...stiu ca mi-ai spus...dar cred ca am uitat.....nu se mai aprinde becul ca pe vremuri..
Tu ai vb cu dr de te-a programat la morfofetala (cred c asa se scrie daca am retinut eu bine)??...ca eu nu prea stiu...joi merg la dr...da-mi idei ce sa mai intreb dr...

Cami, 13+

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Anaxena, si eu am primit mesaj in dimineata asta ca mi s-a anulat programarea la dr. Iosup din motive personale. Dar am sunat inapoi si m+au reprogramat, pe 5 februarie(initial aveam pe 1 februarie), deci la o distanta de timp relativ scurta; mi s+a spus ca domnul doctor e plecat din tara. Asa ca, sfatul meu e sa ma incerci sa suni, pentru ca in final iti vor raspunde, si te vor reprograma. Pretul unei ecogarfii morfologice de sfarsit de primul trimestru este 200 ROn, cel putin asa mi s-a spus la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cami eu sunt la Gadiuta dar morfofetala dac la Bisoc ca dr mea nu face din asta. Ea mi-a zis la cine sa merg si in ce perioada. Am sunat la clinica la receptie si mi-am facut programare in data cutare la medicul cutare. Ar fi o idee sa-l intrebi pe dr de sectia de neonatologie daca e bine pusa la punct. Ca am auzit tot felul de zvonuri cum ca bebelushii cu probleme nu pot fi tratati acolo si sunt trimisi la maternitate. As vrea sa stiu daca e adevarat.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Monalac unde ti-ai facut programarea pentru dr.Herghelegiu?Vreau si eu sa-mi fac,dar nu reusesc sa dau de el.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Buna fetelor...sunt trista...am fost azi la medic cu rezultatul analizelor...
si am 3 dintre ele nu prea bune
-toxoplasma IgG - pozitiv
citomegalovirusul IgG - -pozitiv
-RH - negativ,

Problema e ca acum am facut si Rh-ul sotului si el are tot Negativ. Ce facem? Nu mai am rabdare pana miercuri cand trebuie sa merg la medic.... Spuneti-mi ceva...please

Andreeaor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by estrella80

Anaxena, si eu am primit mesaj in dimineata asta ca mi s-a anulat programarea la dr. Iosup din motive personale. Dar am sunat inapoi si m+au reprogramat, pe 5 februarie(initial aveam pe 1 februarie), deci la o distanta de timp relativ scurta; mi s+a spus ca domnul doctor e plecat din tara. Asa ca, sfatul meu e sa ma incerci sa suni, pentru ca in final iti vor raspunde, si te vor reprograma. Pretul unei ecogarfii morfologice de sfarsit de primul trimestru este 200 ROn, cel putin asa mi s-a spus la telefon.

eu tot pe 1 feb aveam...dar m-a reprogramat tot pe 5 feb la ora 12:30...poate ne vedem acolo!!!eu fac morfo de trim II de 20sapt

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

ma duc sa-mi iau ultima masa pe ziua de azi...mi s-a intamplat ceva tare ciudat..referitor la scaunul meu o data la 3 zile,azi a fost de un verde deschis de m-am supersperiat...cred ca de la semintele mele si spanacul meu cu ciuperci...ierati-ma pt amanuntele date..dar sincer m-am speriat...si datorita regimului meu am facut si eu ca omul..in cant normala..nu cacareze de capra ca pana acum...din nou iertati-ma

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

si uite asha pap eu ciorbica si o salata verde..si un mar ca desert si gata masa!!!

Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Voi v-ati gandit sa faceti gimnastica pentru gravide sau sa va duceti la un bazin de innot? Eu asi cam vrea sa fac mai multa miscare, ca de cand cu sarcina, in afara de concediul de Revelion, cand am fost la ski, stau numai cu fundul pe scaun la serviciu . Am cautat pe net si am gasit variantele astea 2:
http://old.activecenter.ro/
www.bamboo-fitness.com/servicii.htm" target="_blank">http://www.bamboo-fitness.com/servicii.htm

Stiti ceva despre ele, sau aveti alte recomandari?

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bun venit noilor gravidutze! sarcini usoare si la termen va doresc!
avalon imi pare rau ca si tu treci prin...suntem alaturi de tine!
de dma nu mai stim nimik!? offf...si nici de new ioana!
ananici eu nu sunt cu carnea...mai degraba sunt lacto-vegetraiana..asta cam de vreo 5, 6 ani...eu observ ca daca pap kiwi si pepene galben fac kaki de numa' ...si e asa mai molicel...ca si io faceam ca tine...asa....cate-un drajeu

Oana
7+
o noua viata

Mergi la inceput