Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
oanasm spune:
didi eu vreau sa merg la un bazin de inot...si asta cat de curand posibil, ca si eu sunt o fire mai ...sportiva dar de cand cu bb park m-am lenevit...
Oana
7+
o noua viata
M&M spune:
OANA, New Ioana, ne-a lasat un mesaj la capitolul precedent . E racita si ne intreaba ce poate lua pentru a se vindeca. Poate ii raspund fetele care au avut si s-au tratat de raceala.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+
anaxena spune:
si eu ma gandeam la inot..noi avem bazin olimpic...dar apoi cineva m-a intrebat dc nu-mi e frica ca iau vreo boala de piele..sau cine shtie ce boala venerica...nu zic ca vin nespalati ca nu e cazul la noi,dar poate chiar au vreo boala venerica si o iau din apa..asta ar fi chiar trist...voi ce shtiti se transmit bolile venerice prin apa?
Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
ana din cate stiu eu bolile venerice nu se transmit prin apa...dr meu de familie zicea ca e ok sa merg la bazin...eu il intrebasem daca nu o problema cu cantitatea de clor din apa...dar a zis ca nu...am sa discut si cu gineco logul...dar din ce am mai citit pe net e ok inotul in bazin!
Oana
7+
o noua viata
anaxena spune:
mi-am luat o salata iceberg...ma lupt cu ea nu alta..si cand am cumparato chiar am zis iete ce micutza e!!!iar acum ma lupt se o termin..pai pe una normala o dovedeam pana acum
Ana-Maria17+
am oMARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
madina71 spune:
Andreea, daca si tu si sotul aveti rh negativ nu e nicio problema, puteau fi probleme daca sotul avea pozitiv si tu negativ...
Of, am terminat pe ziua de azi cu treaba in casa, sunt obosita si mi-e somn ca aseara am stat sa ma uit pt a nu stiu cata oara la filmul ala cu Tim Robins - Inchisoarea ingerilor si m-am culcat pe la 2 noaptea, m-am trezit devreme si abia astept sa dorm...
Mai fetelor, eu ma gandeam sa imi fac eco de trim II la Korona, e prin Dr Taberei, acolo am facut-o si la prima sarcina, nu sunt dr renumiti, insa cand va aud pe voi ca vb numai de Iosup si de Herghelegiu ma tot gandesc daca nu cumva ar trebui sa merg si eu la unul din acestia din urma... cE ZICETI?
aNUL TRECUt CAND AM FACUT ECO NU AM ASTEPTAT deloc acolo, DOCTORITA A FOST COMUNICATIVA, AM FOST MULTUMITA, CE SA ZIC, insA....
13+ si Adrian (20.01.2007)
ina C spune:
Buna, fetelor si o saptamina minunata va doresc!
Andreea, din cite stiu eu importante sunt IgM-urile, alea arata infectia acuta, dar daca sunt negative e ok.Eu am la Anti-Herpes IgG si IgM pozitive, dar nu am avut niciodata leziuni.Am facut astazi o dozare si probabil tb sa repet peste 2 saptamini, dar nu a reusit nimeni sa ma lamureasca despre ce e vorba.
Oanah, nu esti cea mai "batrinica"...eu sunt cu o saptamina mai mare.Si eu iau Elevit de la inceput ( la cerere), pentru ca mi-au iesit valorile analizelor sub limite normale si e si iarna.
dr anca, cit a durat la tine echo la Iliev?Eu am stat o ora si nu a reusit sa masoare pliul nucal.
Vi s-a intimplat sa nu stea bebe in pozitia propice pentru masurarea pliului nucal?
O seara buna si multa sanatate!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 11+
ina C spune:
Lara76, te admir pentru perseverenta si iti tin pumnii sa fie bine.
Fetelor, va pup pe toate si va multumesc.Va citesc de citeva ori pe zi.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 12+
ankalaura spune:
Aoleu! Cum e dom'le plecat Iosup din tara, ca si eu trebuie sa ma duc maine la 3! Sper sa nu ma duc degeaba. Mai bine sun dimineata. Offf... Da' poate nu e nimic, ma gandesc ca as fi primit si eu mesaj...
Andreea Or - si eu am CMV IgG pozitiv, dar la IgM scrie non reactive. Pe primul buletin nu vazusem asta, ci abia pe al doilea, cand au adaugat listeria (NU mi-au recoltat de 2 ori). Nu pot, din pacate, sa confrunt valorile pentru ca am uitat analizele la doctorita, unde nu ajung decat miercuri cel devreme . Oricum, habar n-am daca e de bine sau de rau pana nu vb cu doctorita, dar mi-am propus sa nu ma impacientez. Din cate citeam pe aici, e rau sa fie ambele valori pozitile (si IgG si IgM).
Didi - eu incep de saptamana asta gimnastica undeva pe langa Izvorul Rece. Adica www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=gimnastica_prenatala" target="_blank">aici La Active Center am vorbit si eu, dar mi s-a parut foarte scump abonamentul de bazin 12 milioane sau sedinta de 1 milion 200 (se face la hotel Bucuresti, deci nu poate fi vorba de boli sau mizerie - nu? ). Foarte foarte scump Foarte.
Aici unde voi merge (de joi sau de sambata, inca nu am confirmat), sedinta de gimnastica e 25 de lei si ora de masaj e 50. eu nu voi reusi sa ajung mai des de o data pe saptamana oricat m-as stradui. Sper sa ajung chiar si o data pe saptamana!
Eu sunt o mare carnivora. Fara carne nu pot sa traiesc
Madina - si eu m-am programat la Iosup tot de capul meu, citind la fetele de pe forum. Dr mea nu mi-a zis nimic de vreunul din astia doi, asa ca pentru trim II ma voi duce la Medlife, unde mi-a recomandat ea. Mi s-a parut insa tarziu sfarsitul lui feb - inceputul lui martie. Daca m-ar fi trimis acum, nu ma duceam la Iosup, ci unde m-ar fi trimis, dar sa fi fost mai repede (nu pentru a afla sexul copilului, ci pentru a primi asigurari daca e bine - si sa dea Domnul sa fie, ca mi-a cam dat emotii febra pe care am avut-o si infectia si antibioticul.... dar poate e totul OK...)
Azi am pus si eu cerere scrisa la firma dupa modelul de pe mailul nostru, dar am adaugat ceva - in plus de OUG care era mentionat in model, am adaugat si CCMN 2007-2010. In OUG ala nu spune nimic de acel salariu bonus. Ci doar in CCMN. Am zis sa fiu eu mai sigura
M-am mai uitat de caruicioare. Intr-adevar, parca cel mai rezolabil este Graco Mojo, cel pentru care se mai daduse link aici - are 8 kg, costa vreo 5 milioane si e bun de la nastere. Multe ori sunt de la 3 sau 6 luni, ori au 15 kile, ori costa 15 milioane, ori costa 5-6 dar sunt 3 bete. Mai caut, dar momentan am epuizat ofertele de pe net.
Patut - Boti > am zis eu de Ikea, dar cred ca si noi tot cu un patut de la Ikea o sa ne pricopsim O colega a mea tocmai vrea sa il desfiinteze si s-a oferit sa ni-l dea noua cu tot cu masuta de infasat. Daca e ok, il pastrez. Daca nu, ma mai gandesc. Oricum, nu intentionez sa rezerv foarte multi bani pentru asta.
Lenjerii am de la Eliza o gramada, facute de mama. La fel, pilota, paturici, prosoape cu gluga, halat de baie (desi halatul e o chestie haioasa mai degraba decat utila ] Nu avem aparatori de pat si nu am folosit nici la Eliza. Cumpar numai daca bebe se agita. Eliza... si acuma... unde adoarme, acolo o gasesti dimineata, cu o eroare de 5 cm...
Anca 15+
ankalaura spune:
Ina - la sarcina trecuta, mi-au iesit pozitie ambele herpese, si A si B, desi ca si tine, nu am avut niciodata leziuni. Sotul meu mai are herpes - de obicei cand plecam undeva pentru mai multe zile si schimba tacamuri, farfurii, asternut... Sensibil foc dom'le.
Ca idee - Herpesul asta e transmisibil, dar nu e obligatoriu sa se manifeste, chiar daca exista in corp. Daca totusi apare herpes genital in preajma nasterii se face obligatoriu cezariana - poate cauza orbire la bebelus.
La fel de periculos este herpesul care apare la gura - nici nu vreti sa stiti ce urmari poate avea...
Din pacate, nu se vindeca cu nimic definitiv - se mai fac unele vaccine la Cantacuzino.
Anca 15+