Mamici de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Caprioara spune:
Mobriq, multumesc pentru informatie
, e super-super siteul.
quote:
Originally posted by mobriq
Caprioara Ilie este Elias (cu accentul pe i) in germana si alte limbi si Elijah in engleza si altele. Ilinca si Miruna nu au echivalent in limbi straine, din cate stiu.
Daca vreti sa aflati despre semnificatia numelor, site-ul asta este f bun : www.behindthename.com/" target="_blank">http://www.behindthename.com/. Chiar m-am distrat ieri cautand nume, inca pot sa caut pt ambele sexe.
Monica si Eduard (05.04.04)
Caprioara
+14, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
bujo spune:
Caprioara ai citit ce ti-am scris referitor la semnificatia lui Ilie? Am gasit undeva ca Miruna ar insemna "pace".
bujo
13+
album de nunta
mini Bujo
narcisa.s spune:
Ankalaura, sa ne spui ce e bb!!
Cristina 26 aici cand sunt cateva zile consecutive de caldura mare, apar micile taratoare, sunt niste reptile micutze sau si mai maricele care mai apar pe zidurile casei, prin bucatarie pe pereti daca mai lasi cate un geam deschis...cand cum...Nu e confortabil, eu dorm cu spaima cateodata si ma trezesc din ora in ora sa vad daca n-am vreun animal prin camera. Iar noaptea daca vreau sa merg la baie, imi trezesc sotzul si il trimit in recunoastere...Ei s-au obisnuit, cica asa-i pe plaja dar eu nu ma pot imprieteni cu micii monstrii.
Cu herpesul m-ati linistit ca intrasem usor in panica.
Boticelina, i-am povestit sotului meu povestea ta si s-a declarat fanul tau...Cica de asta si-a luat el nevasta din Ro, ca romancele sunt femei cu cojones, care stiu ce vor si merg pana la capat!!Ce tari suntem, fetelor!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 12+
Caprioara spune:
Bujo, sunt foarte prinsa la serviciu si citesc mai in diagonala asa, cred ca nu am nimerit diagonala si pe postul tau
. Imi mai spui te rog odata acum (acum sunt pe faza ca sunt in pauza de masa)?
pup you,
Caprioara
14+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
MissJJ spune:
Camy, Jjovana adaugat la listutza.
Da site-ul ala behind the name ii f bun de acolo am luat si noi numele fetei.[:d]
Ella nu ai pt ce.
Mona ce fain ca ai sa afli sexul.
Sper poate la eco morfo sa imi zica cu toate ca nu cred dar eu sper.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
si ma voi duce sa fac o baitza in Ocean drept urmare...
Narcisa 12+
MissJJ spune:
Narcisa si in Italia ziceau cumnatii mei ca apar reptilele astea, eu creca as muri eu urasc taratoarele astea urate. fac ca tine ma tot trezesc sa fiu sigura ca nu e pe mine sau prin pat.![]()
Si mie toti imi zic cand le zic povestea mea aici si etc ca vai ce curajosi suntem, cum plecam noi din tara si vrem sa ne facem un viitor si etc, ca lor le da statul toate pe tava si normal ca nu stiu sa se descurce.
Vai vreau si eu baie in ocean, la noi e o vreme oribila vant nebun plaoie marunta intunecat, uff nu mai vine primavara aia odata.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
Mada, reptilele astea sunt insuportabile, cateodata sunt ca un adevarat cercetas prin casa...
Pai noi suntem geniale, ca suntem acasa sau prin alte parti. Eu tot timpul am spus ca nici in jungla nu mi-ar fii frica sa fiu cu un roman pentru ca sunt convinsa ca s-ar descurca...Hai ca sunt si modesta
Narcisa 12+
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by monalac
JOVANA,multumesc pt lamuriri.am idee cam pe unde e clinica asta,pt ca am sunat ieri sa intreb,mai ales ca sunt din provincie si nu prea stiu bucurestiul,chit ca am locuit 4 ani in bucuresti,cand am fost la facultate.dar dr michaela frunza ce specializare are,tot obstetrica?
VIKY SI NARCISA,eu pe tp sarcinii cu cris am facut de 3 ori herpes bucal,iar cris e perfect sanatos.doar ca pe la 10 luni i a aparut si lui prima pustula la gurita,de atunci cred ca a mai facut de 2 ori,dar fara alte manifestari clinice,fara febra sau altceva.
ELLA,sa inteleg ca desi ai facut amniocenteza si a iesit bine,bebe a avut spina bifida?oricum,iti doresc ca de data asta sa fie totul bine si sa dai nastere unui copil perfect sanatos!
BIRIBU,felicitari pt primul piciorus luat in burtica!!stai sa vezi de acum incolo!!
maine voi afla si eu ce sex are bebitul meu,dar sincera sa fiu,asta e ultimul lucru care ma preocupa..important e sa fie bebe sanatos.sa mi tineti pumnii!!dimineata voi merge si la fundeni,pt analize,sa vad daca e necesar sa maresc doza de clexane.17+
Mami deCris
Poze Cris
Nu stiu daca Mihaela Frunza este dr acolo sau daca, clinica poarta doar un simplu nume. Clinica asta are mai multe cabinete si specializari nu numai ginecologie, cum sunt Medlife sau Sanador etc.
Oricum de ajuns ajungi f usor cu metroul de la G nord pana la Izvor. Ai graija ca e pe o straduta destul de laturalnica. Ar fi bine sa nu te duci seara. Tine+ma la curent, te rog. Merci. Pupici
oana silvia
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Camy, Jjovana adaugat la listutza.![]()
Da site-ul ala behind the name ii f bun de acolo am luat si noi numele fetei.[:d]
Ella nu ai pt ce.
Mona ce fain ca ai sa afli sexul.
Sper poate la eco morfo sa imi zica cu toate ca nu cred dar eu sper.
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
multumesc, esti o draguta ca ai grija de noi
oana silvia

stai sa vezi de acum incolo!!