Mamici de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am reusit si eu sa ma programez la urmatoarea eco - pe 2feb la dr. mea. Totodata am incercat sa-mi fac o programare pt eco mi=orfofetala de 20s la Iasi la clinica Avicena, dar bineinteles ca e prea devreme. Trebuie sa mai revin cu un tel in februarie. In schimb m-am lamurit cu privire la tipul ecografului - la eco de 20s se foloseste 2d si se fac poze 3d. Acolo au si 4d dar se foloseste abia pe la 28-29 saptamani. Oricum, bine ca am aflat.
Iar m-a apucat o durere cumplita de cap. O sa iau un no-spa poate are vreun efect

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Caprioara Ilie vine din grecescul "Ilios" care inseamna "soare".

bujo 13+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, multumesc .
Am fugit la treaba.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

AnnaBaby ma mira ce spui tu despre ecograful 2d. Eu stiu ca toate morfologicele se fac cu 4d (mie asa mi-a facut). CAt despre NoSpa, asta e un soi de relaxant muscular, asa ca nu are sens sa iei pentru cap.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna pt durerea de cap numai un paracetamol daca iei, Vicky are dreptatea no spa nu are nici o legatura cu durerea de cap.
Nasol cu durerile astea si pe mine m-a durut ieri capul de numa seara, abia dupa ce am reusit sa adorm am uitat de ea ca altfel nu a vrut sa ma lase in pace deloc.
Jjovana nai pt ce.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Mcoca nu stiu ce sa mai cred. Asa m-i s-a spus la telefon si aici si la un alt medic renumit din Iasi, dr. Iliev. Am intrebat special ce fel de ecograf au si asa mi-au spus.

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narcisa, mi s-a gfacut pielea gaina !!!! Nici mie nu imi plac reptilele, taratoarele!!! Imbaiere placuta!!! Mmmmm...as face si eu o baie im mare!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Anababy,
toate masuratorile la eco morfologice se fac in 2D.
In 3D se vede si a treia dimnesiune, deci e extraordinar pt poze si surprins mocutza lui bb - dar ca date in plus fatza de 2D aduce putine.
IN 4D, in afara de ce vezi la 3D, il vezi pe bb in timp real, la 3D exista o intarziere in ce reda ecograful, la 4D teoretic nu, e un fel de messenger, adica il vezi "on-line"

Pt gravidutza cu hematom,
Hematonul ti-a aparut cel mai probabil mai demult, din cauza unei implantari defectuoase a lui bb in uter. Astfel de cazuri sunt destul de dese, cauzele sunt multiple, la mine a fost vorba de un sistem imunitar defect, care nu i-a permis lui bb sa se ancoreze ci a incercat sa il elimine. Daca ai ajuns in 15 s ai toate sansele sa ajungi la liman cu bine. Un dr bun, dar putin cam intr-o ureche iti recomand eu. Da un "search" pe w w w infertilitate.ro, la sectiunea intrebari, dupa "hematom'.

Ps: scuze ca raspund in general fetelor cu probleme. Desi citesc cam tot ce se scrie, ma omoara statul la job cu orele, asa ca nu prea pot raspunde. Vroiam doar sa stiti ca sunt alaturi de voi

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Magghyc multumesc mult pt clarificari.

Anna 13
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am gasit lucruri f.frumoase ptr bb pe reclama.
Pacat ca nu pot cumpara si eu din cite am inteles se fac livrari dor in tara.
Daca mai stiti situri cu lucrusoare ptr bb va rog scrieti le sa mai imi clatesc si eu ochii.
Si sa mi fac o idee cu ce ar trebuii sa cumpar ca sunt tare confuza.
Ms.
ELLA17+

Mergi la inceput