Strumfi de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc Nonna. M-am mai linistit.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

da, anto, bine ca am steamer. dar mai trebuie sa si invat sa il folosesc. nu cred ca e mare filozofie, dar....

stefania, succint si clar. multumim

of, fianna. bietul matei! parca il si aud tusind! ziceau pe aici fetele mai demult de siropeluri naturale. canita ai luat-o de la mama ei, de peste mari si tari?

ghinetz, buna tare cafeaua di iesi ca mai am un pic si cad din picioare! succes la diversificare! sa ne tii la curent!

oana, la doftor, ca te face el bine!

monicabo, e frumos ca ati fost la munte! am vazut si eu la televizor ca a fost o vreme de zile mari! buna intrebarea ta. eu nu am cumparat lapte pana acum, dar daca o fi cazul habar nu am de care ar trebui!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

O alta intrebare: dupa masa le dati copilasilor apa? De care? Plata, fiarta, ceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Cafera multumim frumos! Si noi suntem oarecum pe homeopate, deocamdata ii dau Stodal si Tantum Verde. Dar nu vad nici o imbunatatire, din contra mi se pare ca tuseste mai des si mai cu spor. Macar nu are alte simptome deocamdata in afara de tuse.

Oaana du-te la doctor si poate te trimite si la un cardiolog, daca e de la inima sa-ti faca niste investigatii serioase.

Ghinetz, si la mine tot la san adoarme, cu suzeta il pacales doar cand doarme si scot sanul si cand deschide guita sa-l prida bag repede sueta.Nu e foarte etic dar...sper sa fie doar o perioada.

Sanatate multa tuturor si mamici si bebici

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

fianna, al meu acum nici suzeta nu o mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Petra, sint mustiucuri si minere pentru Avent.
Andra, succes la examen!
Tizo, Luna, Anto, nici un dans. Simbata noapte s-a trezit la 4 pentru ca facuse prea mult pipi, si la fel si aseara. O sa-i cumpar pampersi mai mari pentru noapte. Sper sa urmeze dansul in curind.
Gabriela din Bv, fain ca ati fost in Poiana. Cred ca ti-am mai zis, eu consider Brasovul cel mai frumos oras din Ro.

Sa stiti ca Polly al meu are 4 roti si frine pe fiecare din ele; dar e modelul de acum 2 ani.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nici a mea nu mai vrea nici suzeta nici biberonul. I-am luat tetine de latex ieri dar degeaba. Sta si le stange in gingii si le plimba cu limbuta prin gura parca ar fi uitat cum se trage din biberon.

Azi i-am dat piure de mar cu pere in care am pus niste cereale. Mi-a iesit cam gros si dupa vreo doua lingurite a inceput sa ma scuipe cu el asa ca am renuntat. Aseara cerealele i-au placut, dar simple, si mai lichide decat au iesit de dimineata. I-am luat Milupa porumb cu orez si sunt bunicele.

Lichide dupa mese eu stiu ca trebuie date numai ca a mea nu vrea nici cu lingurita nici cu biberonul. Asa ca i-am dat cu seringa. Nu vreau sa o invat asa, dar trebuia sa ma asigur ca intra si in burtica niste lichid si nu doar pe bluzite. I-am dat si apa plata si ceai.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

O alta intrebare: dupa masa le dati copilasilor apa? De care? Plata, fiarta, ceai?

Mie mi s-a spus sa ii dau apa de la robinet intr-un pahar la fel ca cele utilizate de noi dar mai mic. Asta dupa 4 luni.

Si noi am reinceput azi pt ca dupa ce a gustat putin dupa anul nou m-am oprit. A mancat o lingurita jumatate de cereale si sunt foarte mandra

Bafta multa.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana/ Ghinetz eu ii dau apa plata, ca apa asta de la robinet de la noi e cam aiurea. Sotul meu a facut si pietre la rinichi de la ea.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu am fiert apa plata pentru cereale si am vazut ca avea o groaza de sediment.Nu stiu daca o fi bine pentru rinichii lui bebe.Apa fiarta are insa un gust oribil.Andrei papa tzitza dupa masa dar tre'sa facem si noi ceva in privinta asta si nu stiu ce.El nici din seringa nu primeste lichide usor.Biberon nici nu poate fi vorba.O sa cautam o canita.

Mergi la inceput