Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
oaana spune:
Nona,am inteles ca apa plata nu se fierbe ca se inmultesc nu stiu ce...Eu ii dau dupa masa apa plata cu un biberon Nuk,altceva nu primeste...
Ma tin de o luna sa va intreb ceva:am primit niste cereale din Italia,am inteles ca sunt bune,dar am citit pe ele si contin si ammonio bicarbonato,sodio bicarbonato,lecitina de soia,niacina,burro,sale.....mie primele nu prea imi suna bine,ma ajuta cineva va rog.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Luna1 spune:
Neatza!
Eu ii dau la a mea apa fiarta si racita de la robinet, aici asa am fost sfatuita in primul rand pentru ca e imbogatita cu flour in al doilea rand pentru ca apa de robinet este testata mult mai mult decat apa plata. Pentru depuneri mi-am luat cana cu filtru.
Intreba cineva de broccoli, eu deja i-am dat, i-a placut si broccoli si conopida. Insa pe a le mai indulci la gust le-am amestecat cu sweet potatoe.
Fianna si eu sunt fan boots. Acum aveau oferta la costume de baie cu totul impermeabile. Pt bebei of course. Tu unde in Anglia mergi? In ce zona?
Oana sanatate multa.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Oana nici mie nu-mi suna bine bicarbonatul de sodiu si de amoniu, niacin e vit B burro e unt si sale...sare. Deci...
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Eu nu sunt de acord cu apa de la robinet. Cel putin la noi. Cred ca cea mai indicat e un filtru purificator, iar apa obinuta. fiarta.
ghinetz spune:
Gata. Savarsitu-s-a.
Victor a mancat prima lui masa cu lingurita. (in fine, intelegeti ca e prea mult spus "a mancat" si tot prea mult spus "masa", dar...) Au fost cam 5-6 lingurite - atat am intentionat, dar la el in gurita au ajuns vreo 3-4, ce ce mai scuipa, ce mai ramanea in lingurita... - de piure de morcov si apoi inca vreo 5-6 doar de supica (adica apa in care am fiert motcov, patrunjel, telina, ardei gras, ceapa si in care am pus un sfert de lingurita de ulei de masline). Cand lua morcov il mesteca asa, ca un degustator. Si era ok. Dar cand sa inghita parca erau oase. Si uneori aveam impresia ca acum-acum vomita. Se ineca, se stramba. Oare de ce? Ati patit asa?
Acum ma duc sa strang in bucatarie, ca nu stiu cum am reusit sa murdaresc atat pentru ca am fiert si blendurit niste morcov.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Lia, unde esti azi?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Oana, felicitari si succes in continuare.
Nonna, m-am mai uitat la pozele cu tine, sa stiu cui trimit mielu' in aprilie.
Am reusit sa pun si eu poze de la botezul de acum 2 luni si ceva, si nu numai.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Eles spune:
Pentru tuse pedriata m-a sfatuit sa-i dau Ambroxol , 4 picaturi de 3 ori/zi. La inceput i-am dat Stodal ,dar nu a avut nici un efect, cu Ambroxol i-a trecut tusea intr-o saptamana ( avea o tuse uscata si tusea destul de des, chiar si noaptea ).
Dupa masa eu ii dau apa plata Dorna la temperatura camerei, ii dau cu lingurita si cred ca bea ~ 10-15 ml.
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community