Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Am reusit sa pun si eu poze de la botezul de acum 2 luni si ceva, si nu numai.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Daca ai stii de cand urmaresc albumul tau sa vad poze noi cu frumoasele Miruna si Smaranda... Tare drag mi-e de ele. Va pupam.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
fianna spune:
Noi mergem acum la doctor 2 sa vedem ce zice si el.
Hai sa va povestesc ce am facut eu acum. Am curatat albitura, morcov, dovlecel, niste ceapa, putin ardei si le-am pus pe toate la abur. Apoi le-am mutat in blender si a iesit un piure mdestul de fin. Din care mananc eu cu multa pofta acum!
Luna, noi mergem in King's Lynn in w-n norfolk. E micut si linistit, avem multe magazine mari in forma miniaturala. Pentru cumparaturi insa mergem fie la Norwich, Cambridge sau Peterborough.
Petra, canita am luat-o de la mama ei dar cred ca se gaseste si la Mothercare la noi, probabil de 2 ori mai scumpa. Sper sa se faca Matei bine curand si sa ne vedem ca am ceva pt voi.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monicabo/monicabo.jpg)
monicabo spune:
Cine este Ramona? pe cine felicitam pentru sarcina? Este vorba de cineva care a nascut acum in iulie-august? Eu nu prea va stiu si de aceea...
Noi am fost la vaccin, totul ok, nici macar nu a mai plans la intepatura, atrasa fiind de niste jucarii de la cabinet.
Noi inca nu avem dintisori, se vad asa niste "gaurici" in gingii, dar inca nu au aparut.
Ne-a zis sa incepem cu piureuri de legume, fructe, supa de zarzavat..putin cate putin si treptat, in timp... La supa de zarzavat...nu mai retin ce legume se fierb: morcov, albitura, si mai ce?
Ioana75, frumoase pozele cu cele 2 fetite! Ce de perisor are Smaranda! Noi suntem la categoria "chelioase" :))) Chiar ne-a intrebat cineva (mai in gluma, mai in serios) "voi ati tuns-o asa?"
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
oaana spune:
Anya,ai gresit cu postareacred ca la Piticodrom trebuia sa ajunga
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Am reusit sa ii fac branzica si i-am pus o lingurita in borcanelul cu piure de morcovi si dovlecel. Nu prea s-a aratat incantata de rezultat. A mancat doar cateva lingurite si nu a mai vrut. Sper sa se obisnuiasca cu gustul.
Si Deni se stramba ca si cum se ineaca. Am vazut ca face asta cand ii dau un fel prea consistent si ii e frica sa nu se inece. Daca e mai lichid e ok si nu se stramba.
Nu a baut apa azi nici cu lingurita nici cu biberonul nici cu seringa. Deloc. A ajuns toata pe bluzita. Si kk nu a facut de ieri dimineata.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by oaana
Anya,ai gresit cu postareacred ca la Piticodrom trebuia sa ajunga
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
da, da, multumesc
![](radtare.gif)
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Ioana75 spune:
fianna, te rog sa mai pui o data linkul la canita, daca nu e prea dificil.
Timi, Monica, multumesc.
Eu inca nu ii dau apa, dupa masa primeste suc de mere facut proaspat.
fianna spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
fianna, te rog sa mai pui o data linkul la canita, daca nu e prea dificil.
Timi, Monica, multumesc.
Eu inca nu ii dau apa, dupa masa primeste suc de mere facut proaspat.
http://www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1072568&classificationid=1034956
Luna daduse link-ul
![](icon_smile.gif)
fianna
![](al9leacer.gif)
(01.08.07)
Anya20 spune:
am citit ceva din urma, dar am retinut asa de bine, incat va scriam un mesaj aiurea .
am retinut ca se vorbeste tot despre diversificare...eu ii dau arinei apa plata cu canita, dupa fiecare masa solida.
ea mananca mai bine de 2 zile, sa nu ma mir prea mult...am facut un compromis punandu-i iaurt in piureul de legume. nu l-am amestecat, ci l-am pus intr-o parte in castronel. apoi i-am dat putin iaurt care i-a placut asa ca in urmatoarele lingurite luam piure, apoi in varful linguritei iaurt...si uite asa a mancat si ea ceva. de ieri a primit carnita, chiar a mancat. sa n-o deochi.
mesele ei sunt cam asa...
- la 6-7 dimineata san
- la 11 cereale cu lapte inclus, facute cu apa plata, in care adaug mar sau para rase (putin, ca daca simte gustul nu prea doreste)
- apoi san chinuit inainte de culcare (ea mananca san numai daca ma plimb prin casa in timp ce suge...mai am putin si fac spagatul pe 2 scaune )
- la 16-17, piure de legume cu carnita si iaurt (mare gaselnita!)
- apoi san inainte de culcare (cu aceleasi precizari!)
- pe seara niste cereale simple...daca mai doreste
- la culcare san...e mai adormita si nu-si da seama ce face, asa ca ma chinui mai putin.
la branzica am renuntat pe moment, ca am mancat eu de m-am umflat, asa ca nu-i mai fac.
in supa eu ii pun si ceapa, ardei, o frunza de salata verde, o bucatica de praz (aveam prin casa), albitura, conopida, dovlecel, cartof, morcov...si pasez legumele pe rand (in afara de albitura, ceapa, ardei si salata), apoi le pun in borcanele. ii pastrez portia pt ziua respectiva, apoi bag 2 la frigider, iar restul (inca 3-4 la congelator). asa ca am mancarica pt o saptamana. nu stiu de ce lumea se fereste sa congeleze mancarica pt bblusi...ceea ce se pierde, se pierde oricum prin fierbere (majoritatea vitaminelor). raman mineralele, care nu se modifica nici prin fierbere si nici prin congelare. e mult mai comod , dupa parerea mea, ca sa nu fierb supica in fiecare zi.
a, uitam. fierb carnea separat, apoi o mixez si o pun la congelator, in portii, la fel ca si legumele. la nevoie, scot cate un borcanel din fiecare, le incalzesc pe baie de apa si le amestec.
ioana, am admirat pozele voastre. mi se pare ca smaranda seamana f bine cu tati.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
violetan spune:
Alina/anya,
"mai am putin si fac spagatul pe 2 scaune"
Tu de ce nu ii dai cereale cu lapte de al tau? E mai bine dizolvate in apa? Sa fac si eu la fel? Stiu ca suna caraghios de infantil cum suna intrebarea mea, dar ma gandesc ca tu esti mai mult decat modelul meu , si in plus, si-asa a cam inceput sa scada productia mea lactata...ma gandeam sa ii iau de alea care se dizolva in apa sau, in loc sa le dizolv in laptele meu sa le dizolv in milumil? Asta cand chiar n-o sa mai am suficient laptik...
Pup pup!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com