Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Ioana ai doua fete superbe. Iar Smaranda cu parutul asa lung zici ca are doi ani deja nu ca e bebelus.
Anya . Eu fac cam la fel ca tine numai ca nu fac supa. Adica legumele le bag la steamer, azi bag ce combinatie imi vine mie (ieri i-am facut broccoli cu cartof dulce si normal) si fac cam de trei borcanele, unul i-l dau pe loc doua le congelez, apoi azi ii fac alt fel de mancare (cred ca pastarnac cu conopida si morcov) si iar ii dau unul si doua congelez si apoi le alternez, o zi un fel o zi alt fel. Pana termin. Cel putin sapt trecuta cat a mancat doar cateva lingurite doar nu era sa arunc atata mancare. Si proprietatile se pastreaza prin congelare.
Oana si fie-mea facea la fel la inceput, se ineca cand manca desi era facut la blender deci foarte fin insa cred ca e un instinct de al lor si trebuie sa se obisnuiasca. Acum nu mai face asa.
Fianna norfolk. Super, la mare. Poate cand vii o data pe aici si stai mai mult veniti pe la noi. Mergem la shopping impreuna ca am un mall imens aici. Baietii pot sa stea la o bere sa imparta impresii despre cum e casatoria cu romance.
Plec sa canteresc fata.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Alina/anya,
"mai am putin si fac spagatul pe 2 scaune"![]()
Tu de ce nu ii dai cereale cu lapte de al tau? E mai bine dizolvate in apa? Sa fac si eu la fel? Stiu ca suna caraghios de infantil cum suna intrebarea mea, dar ma gandesc ca tu esti mai mult decat modelul meu, si in plus, si-asa a cam inceput sa scada productia mea lactata...ma gandeam sa ii iau de alea care se dizolva in apa sau, in loc sa le dizolv in laptele meu sa le dizolv in milumil? Asta cand chiar n-o sa mai am suficient laptik...
Pup pup!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
la inceput i-am dat si eu cu laptele meu. cand am fost in spital, am luat din acelea cu lapte inclus, pt ca era mai comod sa le fac cu apa plata, decat sa ma mulg pe acolo. si acum m-am obisnut asa...eu te-as sfatui ca la inceput sa-i dai cu laptele tau, ca sa recunoasca gustul. apoi mai vezi.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Luna1 spune:
Vroiam sa va spun ce ii mai dau eu fie-mii de ii place la nebunie si este foarte dulce se cheama aici butternut squash este recomandat aici tot pentru inceput, pozica www.goodnessdirect.co.uk/cgi-local/frameset/detail/F12401_Butternut_SquashOrganic_Each.html" target="_blank">aici daca gasiti luati neaparat.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Anya20 spune:
a, mi-am amintit sa va intreb ceva. stiu ca am mai citit undeva, dar nu mai retin ce si cum. nu ma injurati.
mi-au "disparut" multe poze de pe flickr, atunci cand a expirat perioada aceea de gratuitate sau cam asa ceva. pot sa le recuperez, oare? ca acum e vraiste prin ele si mi-ar fi necaz sa le reiau de la zero, caci aveam multe albume, inca de pe vremea sarcinii cu anya.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Eu cred ca sunt singura care ii dau mai mult borcanase din comert. I-am facut la inceput morcovel fiert si pisat si am nimerit unul mai atos astfel ca s-a inecat cu el rau. M-am speriat rau, se inrosise la fata. Am intors-o cu fata in jos. El parea foarte fin insa daca il presai asa intre degete observai niste atisoare. M-am hotarat ca prima luna de diversificare sa-i dau borcanele. Costa destul (unul de fructe + unul de legume pe zi cca 11 ron - depinde de sortiment). Nu stiu daca e bine sau nu.
Vroiam sa va zic de pampersi. Eu foloseam Pampers nr 4 si DAria incepuse sa se irite insa nu imi dadeam seama daca era de la pampers sau de la diversificare. Din greseala sotul a cumparat 4 + Vreau sa zic ca sunt mult mai buni, stau mult mai fixati pe corp (chiar daca sunt de la 9 kg si Daria are 8) fiindca au elastic in laterale si in plus nu au nici solutia aia impregnata ca la nr 4. Asa ca nici nu se mai irita.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
X-ray spune:
alina sa inteleg ca a juns pofta de mancare ....dar mataluta cand ne mai arti niste poze,ca elisa acusi o uita pe sora-sa...
ioana ai doua fete superbe,are miruna niste ochi dementiali...sotul tau sa se apuce de tir,sa fie pregatit cand fac fetele 16 ani
eu legumele le fac pe toate in fiecare zi,atunci fresh ca asa trece ziua mai repede.in schimb am primit de la cineva de la tara doua pasari si pieptul l-am fiert,l-am tocat marunt la robot si l-am proportionat in portii mici de doua lingurite,cand ii dau carnitza doar decongelez o portiutza.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Luna1 spune:
Dana si eu am vrut sa ii dau borcanele de fapt ii dau budunca de orez la borcanel insa nu vreau sa o obisnuiesc asa, daca esti pregatita (si sentimental caci in timp ti se pare ca are ceva cu mancarea ta, si financiar) sa manance numai borcanele e ok. Am cunoscut multi copii care refuza apoi mancarea gatita in casa. Si invers. Eu vreau sa o obisnuiesc si asa si asa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Anya nu stiu sa iti cum se face cu pozele pentru ca sunt varza pe partea asta. Mai am si un sot de lucreaza in soft. De exemplu incerc de juma de ora sa incarc si eu un filmulet.
Luna m-amgandit si eu ca se poate sa se invete doar cu astea din comert. O sa incep sa-i mai fac si eu pentru ca vad ca deja a inceput sa inghita mult mai bine.
Ioana de acord cu Alina in privinta fetelor tale.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Ioana75 spune:
Multumesc ca v-ati uitat la pozele cu fetele mele. Nu seamana niciuna cu mine; lasa ca o sa faca ele copii care o sa-mi semene mie.
Dana, si eu i-am dat exclusiv borcanele din comert. Doar sucul i-l face bona. Asa am inceput si cu Miruna. Dupa o perioada i-am facut trecerea la mincarea gatita in casa, nu a fost greu.
Alina/Anya, intra cu contul tau pe flickr si ar trebui sa ai acces la toate albumele (nu am cont pe flickr, dar asa am auzit).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
fianna, multumesc!
alina.a, mi-a placut cu tirul; nici nu ma gindesc ce urit o sa faca sotul peste 16 ani, mai ales ca e leu.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei