Strumfi de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Eu nu ma impac cu borcanelele din comert, de fapt cu ce contin ele. Probabil ca nu am gasit inca ce folositi voi. Cand am gasit cu greu ceva fara conservanti sau zahar, erau cu suc de fructe obtinut din concentrat (dar concentratul ce contine???) si cu amidon alimentar, gelifiant si alte chimicale. Plus ca foarte multe aveau banana si inca nu vreau sa-i dau. Poate mai tarziu o sa folosesc din acelea cu curcan doar in deplasari, ca altfel prefer sa-i fac eu.
Noi suntem in a 8-a zi de diversificare, deci mare experienta n-am, si pana acum i-am facut totul proaspat, adica zilnic. Oricum evoluam lent, am ajuns ca pe langa piureul de morcov sa-i dau si piure de cartof. La inceput am amestecat cu laptele meu ca sa recunoasca gustul, dupa vreo 3 zile m-am plictisit de muls si i le-am dat ca atare, a fost bine si asa.
Inteleg ca e buna apa plata, dar de care? E ok sa-i dau apa filtrata si fiarta si racita? Pana acum a "baut" doar san, nu i-am dat inca apa de nici un fel sau ceai.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
filmuletele reusesc sa le incarc insa cand eu le verific nu se aud foarte bine
vroiam sa va arat prima noastra baita in cada mare:
http://good-times.webshots.com/video/3087909670101719613dYHXJi
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
CarlaV spune:
Ioana, mie mi se pare ca Miruna seamana cu tine si Sma cu sotul tau.
![](images/user_woman.png)
andutzy spune:
Ioana, vazut pozele, placut fetele!
Anya si eu tot la fel fac cu supa, o pun la congelator. Si ca sa nu se piarda prea multe prin fierbere, o fierb la oala cu presiune. Si eu am patimit aceeasi suparare cu FLickr-ul. Sunt nesimtiti, cand mi-am facut contul la ei nu ziceau nimic de limita pt poze gazduite gratuit. Acum am pierdut albume la care lucrasem de 3 ani incoace. Acum "crosetez" in limita timpului la un album pe webshots, sper la ei sa nu fie probleme.
Horia vad ca mai nou bea apa cu un biberon cu tetina in forma de cioc, parca de la Baby Nova este. Ii tot caut mustiucuri pt bibe Avent dar prin zona pe la noi nu am gasit. am gasit doar pahar cu cioc Avent, din plastic, dar mi s-a parut de prost gust sa dau 400.000(40 roni) pe un paharel de plastic, doar pt ca e Avent
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
X-ray spune:
ioana daca-i leu e jale...al meu e gemeni si isi cauta pistol,asa cica sa-l aiba in casa...apropos de vicii eu balotez niste fursecuri asa ca sa nu-mi scada glicemia...
pentru 100 ml de apa cat beau ei pe zi luati-le apa de la humana .eu am bidonul de 2 saptamani...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
CarlaV spune:
Alina, multumesc, sunt total de acord cu apa de la Humana, dar de unde o iei? Eu nu am vazut asa ceva la noi, sa intreb la o farmacie mare?
aylin_tarcan spune:
ioana, am vazut o sma de am ramas cu ochii la ea. ce papusica!!!! si un perisor sa il mananci, nu alta. si imi pare mare si dezvoltata, nu ca alma, mica si pricajita. si chelisoara pe deasupra. daca ti-as da-o pe alma o saptamana crezi ca mi-o faci ca pe sma?
fianna, daca ai sti ce dor imi e de voi! abia astept sa ne vedem. acum ca s-au mai eliberat drumurile de noiene....sa se faca mateiu' bine!
anya, cum bine spuneam si eu cu alma. spagatul in pod ca sa manance. tot asa, numai in plimbare manca. slava domnului ca i-a trecut. acum nu mai mananca deloc am retinut programul de papa al arinei
fetelor, ce borcanele folositi voi la congelat? speciale? de la avent? sau ce marca? in bibe pot sa pastrez mancarica? ca sa nu mai vorbesc ca astea de la avent au niste preturi.....si mustiucuri, si tortite, si borcanase....
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
X-ray spune:
carla eu am luat-o din bila de la raionul cu lapte praf e in cutie de carton ,2l cred
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
andreea c spune:
Michy am si eu Chicco Polly, dar il tot studiez si nu gasesc locul de agatat tava in spatele scaunului .
Pe mine ma mira o chestie…in pozele de pe net scaunul apare inscriptionat cu numele polly, iar pe al meu nu scrie nicaieri. Ale voastre cum sunt?
Nonna sincere condolenata! Dumnezeu s-o odihneasca! Bunica mea din partea mamei are tot 84 de ani si tin foarte mult la ea. Ca si bunica ta si-a crescut singura copiii si apoi 4 nepoti. De vreo 10 ani nu mai vede, dar este extrem de fericita cand ne stie aproape si ne aude vocile. Daca o vezi cat e de slaba, ca o umbra, nu stiu de unde mai are putere.
Ioana foarte frumoase fetele tale. Sma are un par superb
Apropos de canute si accesorii pt. masa…eu am luat de la Ikea un set care contine castronel cu ventuza, lingurita si canuta in genul celor care le-ati aratat voi. Nu am folosit deocamdata canuta , dar castronelul si lingurita nu lipsesc de la nici o masa.
Dana e haioasa foc Daria si plina de cute. Raducu pe langa ea e tantar.Imi place cum se joaca ea cu testoasa…
Andutzy ti-am admirat baietii. Mai sti ceva de Paticut?
Mai fetelor eu ma duc in curand la serviciu si imi pare rau ca nu am apucat si noi sa ne mai intalnim, acum ca suntem mai “odihnite”. Cum facem, nu e nici o amatoare?
Alina.a m-ai bagat la idei cu branzica. Mie pediatra mi-a recomandat ca portie zilnica branzica preparata din 200ml lapte si doua pastile de calciu. Raducu o mananca fara probleme in combinatie cu mar si/sau piersica. O fi prea multa oare? Vad ca tu ii dai cantitatea asta intr-o saptamana.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
X-ray spune:
quote:
Originally posted by andreea c
[br,
Alina.a m-ai bagat la idei cu branzica. Mie pediatra mi-a recomandat ca portie zilnica branzica preparata din 200ml lapte si doua pastile de calciu. Raducu o mananca fara probleme in combinatie cu mar si/sau piersica. O fi prea multa oare? Vad ca tu ii dai cantitatea asta intr-o saptamana.
Andreea siRadu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
andreea mie mi se pare mult,tu efectiv ii mai dai lui toti nutrientii din 200 ml lapte(adica o masa) plus 1 g de calciu pe zi.sa nu uitam ca in laptele praf este si acolo calciu.peste o saptamana ii dau si eu branzica normala ca ma seaca asta calcica.eu ii pun asa o liguritza cu varf si nu-i dau zilnic.
editez ca uitam esentialul necesarul de calciu la un sugar de 6 luni este de aproxi 500 mg pe zi pe care le ia din laptele praf pe care il dai tu ,sau laptele de san al celor care alapteaza
alina mamica bulinei Elisa
![](zana.gif)