Strumfi de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Sa va spun si eu ce mananca Raducu .
5.30-6.30 lapte aprox. 200ml
9.30.10.30 branzica (200ml lapte + 2 pastile calciu lactic) + 1+1/2 mar sau 1 mar si 1 nectarina
13.30-14.30 piure de legume (morcov, dovlecel, cartof, albitura, telina, broccoli, rosie, ardei rosu, partunjel frunze). Ii prepar pentru trei zile si nu pun tot timpul aceleasi legume. Ii dau si carnita o data la doua zile (deocamdata gaina de tara). Eu mi-am congelat portiile de carne dupa ce le-am transat, le prepar in ziua in care ii dau. De cateva zile i-am mai adaugat in piure si o cupa de lapte praf si mananca mult mai bine.
17.30-18.00 cereale Humana cu lapte inclus (diverse sortimente)150ml apa + 5 linguri cereale
21.00-21.30 lapte 200ml

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Carla apa plata de la humana se gaseste si pe la sesiblue ,help net ,cost vreo 6 lei si are 1.5 l.
Eu branzica ii dau lui Alex o data la 3 zile si o fac cu lamaie ,am facut si cu pastile dar nu-i place .Carne inca nu i-am dat ,o sa-i bag peste vreo 2 sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Carla apa plata de la humana se gaseste pe la farmaciile sensiblue ,help net ,costa vreo 6 lei si are 1.5 l.
Eu branzica ii dau lui Alex o data la 3 zile si o fac cu lamaie ,am facut si cu pastile dar nu-i place .Carne inca nu i-am dat ,o sa-i bag peste vreo 2 sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hello si de aici, din germanica!

va tot citesc, dar neavand vesti marete, nu v-am mai scris. iris e o dolofana, are 7.300 kg la 5 luni si o saptamana. inca nu diversificam, ia bine in greutate, asa ca nu ma grabesc sa ma stresez cu fiert, pasat, spalat vase, oare plange ca o doare burta de la dovlecel, etc

ioana, poze cu sma si miru. tare tare frumoase fetele tale! sunt tare geloasa pe parul lui sma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

filmuletele reusesc sa le incarc insa cand eu le verific nu se aud foarte bine
vroiam sa va arat prima noastra baita in cada mare:

http://good-times.webshots.com/video/3087909670101719613dYHXJi

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

E superba! Imi place ideea cu pernita. De unde ai achizitionat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andreea uite aci cum ar trebui sa stea tavita pe spatele scaunului poza1

tavita se fixeaza pe cele 2 butoane verzui: poza2

si aici se vad pe spetele tavitei deo parte si de alta a butonului portocaliu, cele 2 gaurici care fixeaza tava pe picioarele carutului prin agatare, pe cele 2 butoane verzui: poza 3

sper ca ti-am fost de folos

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Am fost si la doctorul 2 care ne-a confirmat guturaiul! Bine, el i-a zis o rino-faringita parca dar mie-mi suna a guturai. Si mi-a recomandat acelasi sirop Stodal ca si cealalta doctorita plus Sinupret. A zis ca daca vreau ceva cu efect mai rapid sa-i dau Paadol Baby dar cred ca o sa-mi incerc norocul cu Stodalul. Deocamdata fii-miu doarme de aproape 2 ore. E adevarat ca am stat langa el pana acum.

Vroiam sa va mai povestesc ce am discutat cu pediatra de diversificare. In primul rand m-am bucurat pt ca atunci cand am intrebat-o a zis ca nici nu vrea sa auda pana la 6 luni. Pana aici e bine. Apoi mi-a zis ca sa incep la 6 luni cu...borcanase! Sau cereale si imediat borcanase, in loc de piureuri facute in casa, si apoi in timp sa inlocuiesc cantitati din ce in ce mai mari de cntinut de borcanas cu ce fac eu in casa. Mi-a explicat ca la 6 luni diversificarea trebuie facuta in forta si ca borcanasele au catitatea exacta de nutrienti si vitamine care le-ar trebui copiilor si eu nu pot sa nimeresc dc fac eu. Mie mi se pare foarte aiurea chestia asta si nu sunt deloc de acord. Voi ce parere aveti? Zic ca ea si fac ca mine, nu? O fi o logica in ce spune dar mie mi se pare mai greu de crezut ca mancarica procesata de la borcanas, oricat e ea de facuta din plante organice este mai sanatoasa decat piureul proaspat pe care-l pot face eu.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Si din seria "cate bordeie atatea obiceiuri" va prezint episodul KK. De cateva luni Matei face kklici destul de rar, cam la 4-5 zile uneori chiar 6-7. Eu nu m-am ingrijorat deoarece stiu ca si la Anya se intampla la fel. Dar la fiecare vizita i-am specificat doctoritei. Acum o luna jumate a spus ca nu-i nimic si ca probabil asimileaza mult si de asta nu face des. Saptamana asta cand i-am spus a zis ca nu e bine si ca trebuie sa faca la 3-4 zile si ca probabil de la asta i se trage si infectia urinara, si sa-i bag putin subozitor cad nu face. Are poate dreptate, dar as aprecia putina consecventa in raspunsuri.

Azi, la doctorul 2 m-am gandit sa-i zic si de kk. Si a sarit ca arsa asistenta acestuia ca nu se poate asa ceva, ca trebuie la 48 de ore maxim si sa-i dau fie suc de mar fie ceai de musetel.

Deci, am hotarat sa reduc totusi nr de zile necacacioase la 3-4, sa iau cale de mijloc

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eu cred ca acele borcanase contin conservanti ca altfel nu ar rezista atita timp in raft la + nu stiu cite grade.Una e sa-i dai in caz de nevoie cind pleci la drum si nu ai ce face,dar sa faci o obisnuinta nu mi se pare normal.Daca nu ai timp mai bine fierbi citeva legume si pui in borcanase la congelator.Asta e parerea mea.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Dana felicitari pentru baita, mi-ai dat si mie curaj!

Da Luna suntem chiar la 3 mile de mare si 2 mile de padurea palatului Sandringham. E un aer minunat, de fiecare data imi incarc plamanii. Voi in ce parte a Londrei sunteti? Noi proabil ca de Pasti mai venim dar nu ne-am hotarat inca.

(01.08.07)

Mergi la inceput