Gravidute si mamici din CLUJ - 46

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaaa fetelor

va salut cu drag, nu reusesc sa va scriu si citesc asa des cum as vrea,sunt la categoria Libin' la vida loca
la job eu inca is plina de elan muncitoresc, fetelor se lucreaza in compania asta intr-un ritm ametitor, am fost obisnuita sa trag tare dar aici nu apuc nici pipi sa fac, fugim cu laptopurile in brate dintr-un meeting in altul, ma trezesc ca-s in interviuri da am casca cu conferinta telefonica, e o nebunie mare. da ii tare fain si ma reprezinta, sa vad cand clachez dat fiind ca mai bag si seara acasa.
in febraurie producem primul telefon si chiar ma simt parte a evenimentului!

dupa mesele imi sunt dedicate fetele, caut sa ma bucur de fiecare clipa cu ele si Mihai si renunt la multe chestii ptr mine, gen sala si alte cele ca sa le fiu alaturi.

Sofia merge in 4 labe, e o minune de bebe, in continuare cuminte si ffff dulce.papa si doarme f bine.

ma bucur ca sunteti bine, ziceti-mi si mie ce intalneala pregatiti poate reusesc sa ajung si eu.

va pup pe toate

ma duc sa adun casa, azi am fost toata trupa in Polus cu niste haine la curatat si am spart bani ca-s o gramada de reduceri.eu sunt indragostita de hainele de la Zara, as lua jumate de raion

Mergi la inceput

Meli, Sofia cum e grasunica, doar acum sta bine in fundic dar vreau sa va spun ca sta beton in picioare.are o siguranta si o stabilitate...pune-o cat mai mult pe burtica, dezvolta f bine muschii aceasta pozitie.

Mergi la inceput

inca ceva si gata, ca sa vedeti ce va asteapta mame de fetitze!
Thea care-mi aranjeaza in fiecare zi cu patos cremele si cosmeticele, tocmai si-a facut o freza gen Mary cea cu vino incoa dupa ce si-a pus jumate dintr-o crema de fatza in par.asta dupa ce si-a tuns umpic bretonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Mersi Alex de nr. O sa sun sa vad cat de repede pot sa faca.

Carrie
super tare cu piticutza ta ca merge in 4 labe. Cea mare...bine ca nu am fetitza.

Meli a fost frumusel in Austria. Pe partii a fost bestial, dar am fost terminata cu dorul de pici. Am venit acasa cu 1 zi mai repede si acolo am plans aproape in fiecare zi.

David sta in funduletz, desi nu are inca 6 luni. oboseste repede , dar tsa numai rezemat. Sunt copii care nici la 7 luni nu stau in funduletz. Asha ca stai linistita.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,am gasit nume pt baietelul meu.Primul nume va fi Erik,iar inca pt al doilea inca nu am ajuns la un compromis cu sotul .Care imi place mie nu ii place lui si invers.Poate ma ajutati si voi.Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bine ai venit pe lume MARA!!! Sa ai o viata plina de bucurii, sanatate si sa te intelegi perfect cu parintii tai!!!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, eu sint distrusa...de la amiaza plang intruna. Sint o mama...groaznica.

Am iesit afara cu Sara la plimbare si in fata blocului am zis sa ridic caruciorul la 45 grade si nu am asigurat-o cu centura ca avea peste salopeta si husa de carucior si in secunda urmatoare era pe burta pe beton. Doamne, ca nu imi pot sterge imaginea aia din cap. A alunecat, dar nu stiu cum a ajuns pe burta, pana si pe fata i-am gasit praf si mizerie. Doamne, ce cosmar. Eu nu-mi pot reveni. Era adormita saraca, asa a plans, s-a speriat. Nu va zic eu...M-am dus sus ingrozita, s-a linistit, apoi chiar a zambit, am verificat-o, nici o zgarietura, vanataie, nimik. Dar va dati seama, era cu fata in jos....Ma gandesc totusi ca daca era o cazatura severa si-ar fi zdrelit fata, la cat era de captusita cu haine, salopeta groasa si husa, la corp clar ca nu a avut nimik, in cap caciula groasa si gluga. Doamneeeeeeeee!!! Sint incoerenta! Am monitorizat-o toata ziua, nu e nici un semn, a papat, a dormit, a zambit! Am sunat-o si pe pediatra, mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca distanta de la carucior la sol e mica si ea era imbracata gros si daca nu are nimik pe fata inseamna ca nu a fost o cazatura grava. A zis ca mai bine ca a aterizat pe burta, decat pe spate...

Eu insa ma simt groaznic. Nu pot sa scap de sentimentul asta de vinovatie. Ma gandesc ac avea ceva semne daca era ceva, nu? Sint cea mai groaznica mama....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabriela, nu esti cea mai groaznica mama!!!! Bine ca e bine Sara! Ei se sperie si de lucruri mai mici. Noi ne speriem mai tare decit ei.
Eu l-am scos pe Patrick afara de 3 zile si i-au cazut cizmulitele din picioruse si nu am verificat, pe cind am ajuns acasa ii erau reci piciorusle pe sub husa caruciorului... si de atunci a inceput sa raceasca... azi a fost apogeul cu ochii inlacrimati, nasuc infundat.... plins noaptea trecuta
In viata unui parinte sint tot felu de "intimplari"! Doamne-ajuta-ne sa fie de astea cele mai mici!!!

Azi la stiri a prezentat cazul unui baietel de 2 ani, batut-nenoricit de taica-su... am plins. Astia sunt monstri!!! Ar merita impuscat!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

buna dimineata

sunt singurica cu fet.ele, mi-a plecat sotul in State o sapt.au dormit beton amandoua, sofia se culca la 8 papa pe la 4 si se scoala la 7-8.

GAbriela stiu ca te simti horror si te inteleg dar te rog sa nu te autoflagelezi.sunt lucruri care se intampla oricat de atenti suntem.de ex Theodora pe la un an a cazut din patul tarc, a pus piciorul si a trecut.singura data...apoi a dormit in el pina la 3 ani dar atunci am fost disperata eram in stare sa o duc la tomograf.
cu Sofia...nu se intorcea de pe o parte pe alta, a pus-o MIhai in patul mare cam in mijloc cu perna pe margine.a fgit pina la baie si cand a venit urla pe jos pe burtica.nu putem sa ne explicam cum s-a intors de doua ori si a trecut si peste perna dar saracul a fost terminat.noroc ca patul e jos.
sigur nu a patit nimik, fii linistita, si mai ales linistete-te!

Lore noi am plecat prima data cand Theodora avea 1 an si 4 luni in Tunisia si am crezut ca murim de dor...

Mara, bine ai venit pe lume!sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii!

sa aveti o zi frumoasa si fara peripetii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI draga eu am patit exact ca tine acum vreo 3 ani si era fetitza celei mai bune prietene ,exact asa a cazut si ea din carucior si mai grav ca si a spart buzitza imi venea sa morrr de durere ,noroc ca m a calmat mamicutza ei ca altfel tampeam
se intampla draga mea nu mai fii suparata ,puiutzu e bine,mai ales daca ti trage si un zambet din acela smecheresc clar ca n are nimic

MELI imi imaginez ca a fost de vis ...sper ca anul asta sa mergem si noi undeva
LORE,OANA ati vb pt mobila ?

ANDREE27 felicitari pt numele baietzelului f frumos ...asa i ca i greu de gasit ...asaaaaaaaa te intzeleg ,si eu am fost la fel

IOANA te pun pe listutza

CARRIE tare m am amuzat cand am citit ce a facut mititica ta

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput