Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 4
ALEX29 spune:
Tu fetelor dragi mie mi au placut tare mult cei care mi au facut mobila exact cum am vrut o
in dormitor am dulapuri inalte ...mie imi palce ca interiorul sa fie cu bara nu cu rafturi ,prefer sa mi pun hainele pe umerase ,asa le vad mai bine ...am si rafturi desigur ...haideti la mine si vedeti cum arata
LORE s ar putea sa fie si ei aglomeratzi dar nu strica sa incerci
hai ca trimit un pm
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
dariandra spune:
MELI -Iti multumesc pentru sfat.Asa imi cade si mie,suvite si tot timpul.Am vorbit si cu medicul de familie si-mi recomanda ceva tratament.Iti spun si tie marti,poate-l incerci si tu.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
antoni spune:
fetelor, o intrebare, mama m-a suparat un pic, in sensul ca mi-a spus ca piti ar trebui sa stea deja in fundic la 6 luni.ei, acum eu nu stiu, nu am tinut niciodata sa faca ceva repede, dar chiar ar trebui deja sa stea in fundic? daca ii dau 2 degete, se trage sus, dar nu sta singura, nici nu se ridica singura.
Lore- David cum sta cu capitolul stat in fundic?
noi am papat azi biscuiti de bebe cu mar si piersicuta, hmmm, tare bun a fost
va pupic si va doresc noapte buna, pove maine, ma duc sa-i fac baita si s-o culc
Meli+Timea-Larisa
pufulet74 spune:
Mami_Alexia, multumim
Oana, eu pun cam dupa ochi asa ca nu stiu sa iti pun cantitati :( Meli, ti-am trimis PM :)
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
MELI draga super super pozele ,mai ales cea in care sunteti voi doi
I AM facut baie la puiutz i am dat sa pape si acum doarme sa vedem pana cand
Noapte buna
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
Ioana13 spune:
Buna seara
Patrick e bolnavior, s-a racit, azi la amiaz toate ii curgeau: ochii, nasul, gurita.. seara era mai bine. Are temperatura 36.9. Nu e mare, asta e bine.
Meli, bine ai venit de pe pirtii! Virtsa aproximativa e de 6 luni de stat in fundic, dar fiecare bebe e diferit. Al meu, de ex, are greutatea si inaltimea unuia de 1 an. Acum sta in fundic mai bine, dar se rastoarna daca nu are chef de stat. In urma cu 2 saptamini statea dar mult mai putin. Pune-o intre perinite si incet incet va sta.
Si eu vin de 8 martie... sotulache nu stiu daca va putea. Ar fi fain cu bebeii, mai socializeaza si ei, se trag de par... chestii de bebei
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna seara,fetele! Eu mananc slanina cu ceapa, vrea careva?
Noapte buna! Sa aveti o noapte linistita!
MAMI & bebe ALEXIA
antoni spune:
Ioana-temperatura la bebe e 38 numai,a mea intotdeauna are in jur de 36,9-37,2.nu e febra! mersi de raspuns, sper ca e intre limite,poate e mai lenesa...
Pufulet-acum am vazut, o citesc imediat.mersi
Alex-mersi,mie toate imi plac.sunt acolo niste locuri...ca-n poveste!
fetelor,eu nu mai intru azi,va doresc o noapte usoara, pove maine
Meli+Timea-Larisa