Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 3
mami_alexia spune:
Bex, la mine sesiunea incepe pe 21 ianuarie si tine 3 saptamani..si am 6 examene plus inca 2 saptamana viitoare(considerata a fi pre-sesiune).Deci eu nu scap asa usor..dar si cand o sa scap...
Gabriela, mult succes cu diversificarea dar nu te stresa prea tare. Cu cat citesti mai mult cu atat devii mai confuza. De exemplu, am auzit la tv acum vreo 2 saptamani ca nu e bine sa dam la copii biscuiti cu mar. Si pana acum ziceau ca e ok. Deci, eu nu mai am incredere in toate studiile pe care le fac astia acum Maine, poimaine o sa ne spuna ca s-a constata ca nu mai trebuie sa dam lapte la bebelusi.
Meli, nici eu nu am reusit sa vad pozele.E vizibil doar un album.Cum mai stati cu dintisorii, parca ii ieseau doi inainte de sarbatori,nu?
MAMI & bebe ALEXIA
OanaAlina spune:
Pufulet – multumesc pentru reteta! O sa o incerc neaparat! Ceva cantitati ai? Sau dupa ochi...
Raluca – multumesc de ajutor! I-am spus prietenei mele insa a decis sa ii dea totusi Ospen pana luni si apoi merge la urgente... Zici ce e ok cu cacuta verde... Sper din tot sufletul! La Mihai i s-a mai intamplat de atunci?
Distractie placuta la petrecere!
Meli – bine ai revenit! Si noua ne e frica cu centrala! Te poate lasa oricand! Ufff! Sper ca nu e nimic grav! I-a trecut lui piti a ta tusea?
Raluca, Gabriela – deci nici voi nu folositi hainele cu gluga... Nici mie nu imi par practice deloc... O sa le dau si eu mai departe...
Gabriela – de unde ai cumparat “ustensilele” pentru diversificare??? Sunt tare dragute!
Bex – ce bine iti doarme bebelina! Sa o tineti tot asa!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Si eu ma inscriu pe lista de 8 martie. Sper sa mergem si cu taticii. Eu nu prea am incredere sa ii las singurei acasa mai mult de 2 ore.
Acum ne pregatim sa mergem la socrii. Maine mergem pana la ai mei.David a cam inceput sa tuseasca. Am inceput sa ii dau 2 ml de Stodal dimineata si seara.
Poze inca nu am pus pt ca, va rpog sa ma credeti ca nu le-am descarcat de pe aparatul foto.
Fetelor trebuie sa imi fac un dulap pe ol, stil dressing. Aveti cumva o firma care se ocupa cu asa ceva? Sa aiba si niste preturi mai accesibile.
si mie imi cadea foarte tare. dar stiu ca asa se intampla dupa nastere.Si gaseam in patul copilulu multe fire de par. Asha ca l-am tuns mult mai scurt decat il aveam si nu mai cade chiar asha de tare.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
redai spune:
Si nu mai vb de sesiune. ma asteapta si pe mine. Imi este foarte groaza.Pe 23 am primul examen si cade foarte rau. Sotul e la Bucureti, socrii la fel, ai mei au si ei examen. nu stiu ce voi face cu copilul. Cred ca il las cu 2 vecini, niste prieteni, alceva nu am ce face. mai aveam i varianta sa il las cu o matusa, dar si ea a plecat azi din tzara pt 2 saptamani.
Imi este tare groaza de examene. merg mai mult la nimereala pentru ca dau examen din matematica si eu nu am facut deloc in liceu. Eu am ramas cu matematica din generala. las ca vedem noi. Poate reuseste tata sa ma ajute . Doar v-om fi in aceeasi sala toti 3.
Poze David Vlad
ALEX29 spune:
CO ce ai facut la examen
LORE multa bafta si tzie
o sa te trec pe listutza
MELI mai verifica odata ,dar eu nu vad nici o poza
ADRIANA ai dreptate cu atatea sfaturi ce le tot primim ,am citit acum primul nr al rev MAMII pe anul asta ...o gramada de chestii ce ma lasa fara cuvinte ...dar vb aia facem cum credem ca e mai bine
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
ALEX29 spune:
LORE daca vrei iti pot da nr de telef a celor ce mi au facut mie mobila
eu am fost tare multzumita
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
redai spune:
[Alex as vrea nr de tel. dar sper sa fie seriosi. Am si pe cei care mi-au facut mie mobila, dar lasa de dorit la termenele care le dau. Nu zic ca lucreaza rau, dar intarzie tot timpul, si nu vreau sa vina sarbatorile de paste si sa nu am dulapul.
Meli sa stii ca nici eu nu vad pozele. cred ca le-ai facut in album privat. Unde ati fost in Austria la schi?A fost bine
Poze David Vlad
antoni spune:
hihi fetelor, ati avut dreptate, le-am pus in privat. scuze, acum le pun din nou.
legat de centrala, hihi, nu suntem normali, a venit omul sa-l repare si cand sa-i dea drumul, merge. cica trebuia numai resetat, si noi ne-am panicat fara rost. bine ca n-am dus fata iar de acasa
piti nu prea mai tuseste, cate una, dar ii mai dau odata pe zi stodal.
imediat sunt gata si pozele.
Lore-da, a fost de vis. voi cum v-ati distrat?noi iarasi mergem in februarie dupa sesiune, hihi, prapaditi mai suntem. vai, ce groaza mi-e de sesiune. plus ca anul asta am licenta si luicrare de diploma...offff
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
alex - zici ca sunt seriosi cei cu mobila? si ca preturi? calitativ? ai vreo pozica cu mobila?
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
greta4you spune:
MARA E PE LUME 55 CK, 3,800 KG LA 5 DIM....I SUPER EU CEL PUTIN M-AM INDRAGOSTIT DE EA..........I BETON
AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina