Gravidute si mamici din CLUJ - 46
Raspunsuri - Pagina 6
ALEX29 spune:
CARRIE vrem sa organizam o petrecere de 8 MARTIE cu copilashii si poate cu sotii ...asta n am stabilit inca 
scuza ma ca te intreb Cu ce companie pleaca sotzul tau si State ?
cred ca peste vreo 3 luni v a trebui sa merg si eu in CA
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
ALEX29 spune:
MAMI ALEXIA pai mi ai dat o idee :slaninutza cu ceapa ???mmmmmmm si un pic de branzica ...super merge
CO pe unde esti ?
ce ai facut la examen
ANDREEA draga pai asa mult iti cade parul ?ti am zis NEAPARAT analize ...si mie imi cade dar cat e normal ...
3 oct.2007
ALEX29 spune:
GRETA4YOU FELICITARI PT MINUNATIA TA SA CREASCA MARE ,SANATOASA SI FRUMOASA CA MAMII

3 oct.2007
bex spune:
Neata:)
hello, cristiana
am zis ca esti busy;) imbratisam fetele
pe toate 3:) ieri vb de tine la examen cu o colega de-a ta (judit), care e colega cu mine la master:)
alexutzo, sper ca a fos ok la ex:) eu am tendinta de a fi repezita la grila, sper totusi ca oi fi nimerit cate ceva pe acolo:((
gabitzo, scumpa mea, nici sa nu te gandesti la ce ai scris mai sus...cred ca nici una dintre noi nu ne putem numi mame "rele", nici macar in gluma...alea sunt alte cartegorii...draga mea si eu am patit in polul, inainte de Craciun am uitat sa pun centura la carucior, dar fiind pitica asa mica nu misca asa de mult si numai a alunecat, nu a cazuit, oricum mi-a stat inma in loc...ca se poate cadea artistic din graco...neavand ceva opreliste la picioruse..
hai sa va raportez:
1. puiul meu doarme de rupe, mai repede de 6, 30 nu se mai trezeste
2. am fost ieri la chicago's si am vb pt 8 martie. ideea e ca nu se poate rezerva de ex zona de nefumatori...ei nu fac rezervari decat pt mese de 1-8 martie, dar am putea lua un salon,. unde incap cam 20 de pers...i-am zis tipului ca pooate vor fi carucioare a zis ca e ok...mnai putem merge pe variana de a rezerva mai multe mese la nefumatori dar nu va fi intiomitate pt bb, adica. oricum i-am zis ca o sa mai vb poate alex de ziua ei si io la botez, in 2:) abia astept:)
va pup, azi facem vaccinul de fix 2 luni:)
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Raluca spune:
Gabriela draga, bucura-te ca e bine Sara, multe intamplari neplacute vor mai fi chiar daca esti o mamica de nota 100. Sa vezi genunchi julitzi cand va incepe sa umble. Ilinca a cazut din patutz la 8 luni...habar nu am cum a sarit peste gratii. Cert e ca am gasit-o jos langa patutz, dupa ce am auzit o bufnitura!
Bun venit bb Mara!O viata frumoasa si plina de bucurii !
Bex, ai nervi de examene, brrrrr!
Cristiana, toata stima mamico harnicutza. cu jale ma gandesc ca va trebui sa incep si eu munca in martie
. Bine, la mine va fi mai usor, vreau doar sa-mi tin cursurile iar in rest sa lucrez de acasa!
sa aveti o zi frumoasa, mergem la papa si afara, revin mai pe seara!
ALEX29 spune:
CO draga pai clar ca ne trebuie un salon ,eu de la inceput m am gandit asa ,de asta am zis sa ne strangem macar 20
super ca ai vb ,imi era teama ca nu ne lasa cu carucioarele
lasa ca ma vb joi sau vineri asa ca haideti fetelor nu mai stati pe ganduri
draga de tine sper ca o sa iei examenul ,testele astea grila is tare periculoase
CINE VINE LA O PIZZA LA POLLUS noi mergem in jurul orei 14 -14 30
3 oct.2007
ALEX29 spune:
LISTUTZA PT 8 MARTIE
-GABI
-ALEX
-ANDREEA
-ADRIANA
-CO
-NASICA LUI CO
-NICO
-MELI
-LORE
-IOANA13
3 oct.2007
Ioana13 spune:
OHoo
deja suntem 20 (cu bebeii
)!!! eu ma gindeam ca nu sintem atitia!! Poate sa fie si in alta zi. ca de 8 martie e plin probabil.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
Salut fetelor.Imi dorm amandoi puiutii si am intrat si eu un pic.
Gabriela bine ca e bine fetitza, altele sunt mamele rele cum au zis si fetele.Incearca sa iti revii. Stiu ca e greu de zis ,dar incearca sa te consolezi cu ideea ca ai fost langa ea, tu ai luat-oin brate si ai linistit-o.
La Chicago nu e greu de urcat pe scari cu carucioarele?O sa ne ajutam ca sa le urcam ![]()
Alex inca nu am sunat la cei cu mobila. Prima data vrea sotul sa vb cu o cunostintza de la birou. E una din firmele cu care colaboreaza si in functie de asta o sa ne hotaram.
Am fost la Baumax si am gasit cabina de dus de care aveam nevoie. Este cu caditza mare si vreau sa ii fac baita la David in ea. Abia mai reusim sa ii facem in vanitza lui. peste tot stropeste. Bine ca avem una din bai mai mare si ne-am putut muta in ea
aaaa am vb cu sotul si el nu vrea sa vina acolo.Daca mergem cu bebeii il iau cu mine pe David, daca nu o sa ramana acasa cu sotul si eventual o sa o chem pe mama.
Bex ce fain ca ai trecut de examen. Eu mai am o saptamana pana la primul si imi este tare groaza.Si noi o sa dam numai grila.Sa vedem ce o sa iasa.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ALEX29 spune:
IOANA stii de ce vreau sa facem rezervare la CHICAGO ?
PT CA acolo au unul dintre saloane destul de mari si e si pt nefumatori ,asa ca ne putem zbengui si putem sa i luam pe bebelashi cu noi
LORE deci sotziorul tau nu vrea sa vina ?bataitza ...
hai ca vedem noi ce facem cu ei ...inca nu ne am hotarat daca sa i luam sau nu ![]()
![]()
![]()
sincer, as fii vrut sa i luam ca sa putem sta si noi mai linistite stiind ca barbatzei nostrii is in zona ... or gasi ei ceva de vorbit nici nu mi fac probleme ca n au ce discuta 
3 oct.2007