ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Imi pare bine ca s-a animat subiectul.

Gabitzui sa-ti traiasca bebele...fata, baiat...cum il cheama???

Anamaria ai intuit bine, am fost in concediu..unul alergat..4 zile la mare, as spune si trei la munte, dar 2 au fost pe drum si una singura la Scarisoara .

Unde mergeti voi la strand??? Cas eu nu-s de pe aici si nu stiu unde este strandul pentru la anul...
Dupa ce s-o deschide bazinul (am inteles ca este inchis de la 15 august) vreau sa-l duc pe Adi la inot sa invete ca nu se mai poate.
Anamaria tu i-ai dus pe baieti parca...imi poti da un nume de profesor ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

buna
strandul este parcul de langa bazin
merg acolo pentru ca este aproape de mine ,nu circula masini si sunt multi copii
te asteptam

Mergi la inceput

Stiu parcul ala, ca am fost asta iarna la patinoar...eu imi imaginam unul cu bazine pentru inot...sau are si nu stiu eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

gabitz - FELICITARI si bine-ai venit acasa cu !
lasa ca incet-incet te vei obisnui cu 'meseria' de mamica, nu e foarte greu!
iti doresc din suflet un bebe cuminte si sanatos, sa pape mult si sa doarma bine...

ai dreptate filofteia, parcul stand e doar parc, fara posibilitatea de plaja/ innot! noi mergem in general la plaja/ balaceala la strandul din stanga bazinului olimpic (e f. aproape de unde locuiesc parintii mei )- pe malul raului, exact pe partea cealalta fata de EuroMall. mai rar mergem la strandul din Tudor vladimirescu, desi e mai frumos acolo, e mai greu de ajuns - trebuie sa ne duca mama cu masina...
cat despre lectiile de innot, am doua varinate, dupa buget
1). bogdan a mers la 'gramada' - cu abonament de 40 lei/ 12 sedinte/ 1 luna - profa lui se cheama Adriana Enache si am fost destul de multumita, in sensul ca deja stie sa sara in apa in cap si innoata cat poate sa-si tina respiratia. (cand tb sa respire, se ridica in picioare, n-a apucat sa invete cum sa respire in timp ce innoata); totusi, daca te gandesti ca sunt vreo 10 - 15 copii la curs, iti dai seama ca depinde de copil cat de 'silitor' este, ca nu ii poate urmari pe toti...
2) tudor a mer la o profa de la clubul privat - Dana Galateanu (pt ca el are doar 5 ani si nu-l primeste decat la clubul privat). aici platesti abonamentul de 40 lei si in plus 1 milion pt prof privat. aici sunt maxim 3-4 copii/ prof, se ocupa mai mult de ei - totusi, tudor nu a invatat sa innoate, doar ca acum nu-i mai e deloc frica de apa, se baga si el cu capul la fund...

eu am telefoanele pt ambele profesoare, daca te hotarasti la vreuna din ele imi zici si iti dau numerele pe PM.)

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Buna fetele argesence...

Anamaria, te rog sa-mi dai pe pm nr lui Adriana Enache...prefer cheltuiala minima , Adi nu va avea timp sa mearga mai mult de 8 ore pe luna (maxim maximorum), in plus noi deja cheltuim cu engleza si canto, la care in nici un caz nu renuntam.... si ar mai fi faptul ca mi-as plati si eu un abonament cat sta el sa inot si eu...

Tudor este prea mic sa poata invata sa inoate. Am mai povestit eu ca am incercat cu Adi cand avea 5 ani jumatate si a fost un esec total...am platit la clubul privat, cum spui tu, toate sedintele pentru o luna si dupa a 5-a sedinta n-a mai fost chip sa mearga. Acum pare incantat de idee. Si eu am invatat pe la 9 ani sa inot, asa ca nu-mi pierd speranta.

Nu pot sa-mi dau seama unde sunt bazinele de care povestesti, dar duminica mi-am propus o excursie in zona sa cercetez ...tot suntem numai noi doi...l-as duce si la Circ de la 16 ca am inteles ca si-au pus cortul in parcarea aia de la bazin. Adi este inebunit dupa scamatorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

filofteia - daca stai cu fata la bazinul olimpic, in dreapta este parcarea aia unde se pune circul si in stanga este un gard cu o poarta rosie - asta este strandul cu bazine pt balacit si plaja!
daca zici ca mergeti la circ, sigur ai sa observi! ca sa-ti faci o idee de 'peisaj', poti sa urci pe scarile care duc pe digul raului arges (e ca o faleza pe care te poti plimba, si pt ca e sus vezi practic tot strandul )

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

filofteia, eu am invatat sa innot la 8 ani si un pic asa ca mai e timp pentru puiul tau!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Fetelor, dati-mi o parere: unde sa fac analizele strumfilor pt gradinita? Uff, de-ati sti ce emotii am! E primul an pt amandoi!

Emilia , cum stai cu condusul? Eu usor usor prind curaj..

Gratiela, Maria si Stefan

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Citat:
ca sa-ti faci o idee de 'peisaj', poti sa urci pe scarile care duc pe digul raului arges (e ca o faleza pe care te poti plimba, si pt ca e sus vezi practic tot strandul )

Daca ma credeti ca nu stiu unde sunt scarile astea.

Citat:
filofteia, eu am invatat sa innot la 8 ani si un pic asa ca mai e timp pentru puiul tau!

Carla multumim...Adi se apropie vertiginos de 8 ani...in decembrie...

Citat:
Emilia , cum stai cu condusul? Eu usor usor prind curaj..

Gratiela ce sa-ti spun...greu de tot...pana acum n-am condus singura, dar...fiind barbatamiu plecat trebuie s-o fac si pe asta...duminica m-as duce cu masina, ca noi stam in Nord (Negru Voda) si este cam departe...dar ma gandesc ca daca au pus circul in parcare...eu unde parchez??? Imi tot fac traseul in cap...am mai mers eu cu sotul pe acolo catre autostrada, dar unde parchez???

In rest Gratiela voi ce faceti?? Inca mai vrei sa va mutati in Pitesti??
Analizele poti sa le faci cu trimitere la orice policlinica privata, sau la DSP...am mai auzit ca poti aranja si cu medicul de familie...sa nu le faci analizele.
Noua la gradinita nu ne-au trebuit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

BUNA
Si noi o sa mergem la gradi dupa o tentativa nereusita la camin anul trecut si mai multe la gradi.Anul acesta o sa incercat si trebuie sa reusim la o gradi din cartier la parterul unui bloc.Ne tb analize,eu nu stiu?
Pe dig poti sa ajungi si prin strand(prin dreptul barcilor sunt niste trepte ,acum nu se mai poate pe langa bowling pt ca s-a asezat circul
Parcare....poti sa parchezi si in dreptul bazinul,in strand la intrare sau chiar pe trotuar daca o sa ai loc,de regula cand vine circul se gasesc tot mai multe masini pe acolo sau chiar langa evanghelisti ,langa blocul nostru
Merge cineva vineri la circ ,cred ca o mergem duminica,sa ne spuneti merita?

Mergi la inceput