ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 17
mihaelabala spune:
Ce bine ai zis anamaria - lumea-i mica:tocmai ne-am intalnit in strand luni,vazand albumul i-am recunoscut pe baieti,s-au jucat cu niste bete.
Pe Corina am cunoscut-o acum vreo 6-7 ani ,fiind prietena cu Magda (sora ei),copiii nostrii au crescut impreuna paa la 2 ani afara.Ea mi-a recomandat doctora de la Bucuresti cu care am nascut.
Noi stam pe Sf.Vineri si mai mereu suntem in Strand
anamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelabala Ce bine ai zis anamaria - lumea-i mica:tocmai ne-am intalnit in strand luni,vazand albumul i-am recunoscut pe baieti,s-au jucat cu niste bete. Pe Corina am cunoscut-o acum vreo 6-7 ani ,fiind prietena cu Magda (sora ei),copiii nostrii au crescut impreuna paa la 2 ani afara.Ea mi-a recomandat doctora de la Bucuresti cu care am nascut. Noi stam pe Sf.Vineri si mai mereu suntem in Strand |

imi aduc aminte de tine... dar totusi eu te stiu sigur de undeva, nu pot sa-mi dau seama de unde: cred c-ai vazut ca te-am tot fixat cu privirea incercand sa-mi dau seama cand/ unde/ cu ce ocazie ne-am intalnit ! baiatul cel mare sta acum in vacanta mai mult la mama, pe str Sf Vineri. iar parcul strand este preferatul nostru !
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
mmmm?! nu... de undeva te stiu!
ai copilarit in pitesti? in ce zona si pe la ce scoli?
in fine, poate doar semenei foarte bine cu o persoana cunoscuta mie, nu stiu?!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
mihaelabala spune:
pana acum 6 ani am stat in prundu,acum stau in p17 sf vineri...nu stiu de unde,poate ne mai intalnim si mai discutam
se pare ca numai noi suntem argesence>?
| citat din mesajul lui anamaria mmmm?! nu... de undeva te stiu! ai copilarit in pitesti? in ce zona si pe la ce scoli? in fine, poate doar semenei foarte bine cu o persoana cunoscuta mie, nu stiu?! Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta! ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai ************************ Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! |
anamaria spune:
| citat din mesajul lui mihaelabala se pare ca numai noi suntem argesence? |
oricum, singurele care butoneaza forumul in perioada asta...
foarte 'prezenta' este si filofteia, dar acum am impresia ca e in vacanta

oricum, in curand incep scolile si o sa fim mai multe, cel putin asa sper!
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai
gabitzui spune:
buna fetelor am revenit si noi acasa cu bb , totul a fost ok, cezariana a decurs bine, acum invatam multe lucruri noi si de aceia nu prea avem timp
carla2005 spune:
| citat din mesajul lui gabitzui buna fetelor am revenit si noi acasa cu bb , totul a fost ok, cezariana a decurs bine, acum invatam multe lucruri noi si de aceia nu prea avem timp gabi tyui |
Felicitari! Sa ai un bebe sanatos si mancacios! Pup!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
mihaelabala spune:
| citat din mesajul lui gabitzui buna fetelor am revenit si noi acasa cu bb , totul a fost ok, cezariana a decurs bine, acum invatam multe lucruri noi si de aceia nu prea avem timp gabi tyui |
sa ti traiasca si sanatate!
cum a fost cu ali?
gabitzui spune:
a fost totul ok, in ziua cu ceza am pierdut si dopul gelatinos, deci bb chiar se pregatea sa iasa
dupa operatie m-am simtit bine, a doua zi la 3 am mers la alaptat, a fost neasteptat de bine