ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

SA FITI SANATOSI
SA NE TI LA CURENT CU CE SE INTAMPLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzui spune:

buna mihaela, se pare ca noi doua mai intream, fetele or fi in vacanta
eu sunt bine, bb nu dsa nici un semn ca ar vrea afara, sa mai stea pana vineri macar sa vedem ce zice dl dr
miercuri mergem la control
tu cum ai nascut, cum a fost?

Mergi la inceput

buna, szi m-a sunat dr ali si mi-a spus ca joi suntem programati pt ceza, deci s-a rezolvat
acum nu mai ramane decat ca bb sa stea cumintel aici pana joi si va fi totul bine, joi e si ziua mea, fac 28 de ani

Mergi la inceput

Buna
dupa cum ti am spus pana la 6 uni m-a urmarit ali,la 7 luni avut o amenintare de nastere prematura (o mica sangerare),am fost la urgenta la judetean ,dupa ce m-au plimbat ba la 4 ,ba la 5 ba la un doc ba la altul m-am decis sa plec la Bucurestila o doc recomandata de cineva.M-am dus pe fiecare saptamana la control ,m-a chemat pe 27 aprlie dar nu m-am dilatat si am plecat acasa,m-am intors pe 2 mai si am nascut :la ora 14 mi-a rupt membranele ,la 17 au inceput contractiile si la 21 am nascut normal pe Luca de 3.600 exact cat imi zisese si asistenta (moasa).Am nascut la Caritas cu Rodica Moraru(o femeie de nota 10),care a stat mai tot timpul langa mine si care vb cu mine ca o prietena.La noi n-ai sa vezi!
Cand am fost la control la spital si am vazut cum e (jalnic) am crezut ca o sa innebunesc,dar spitalul s-a compensat cu doc si asistentele.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
SA FITI SANATOSI SI SA NE AUZIM CU VESTI BUNE
AI INCREDERE!

Mergi la inceput

miha eu am fost la 4 luni la judetean la urgenta, am facut colica renala, nu vreau sa imi aduc aminte cat de deranjata a fost dr de la gineco ca am trezit-o la 3 din somn, era umflata de somn, m-am certat cu ea ca in loc sa imi faca ceva ma intreba unde locuiesc si apoi nu voia sa imi spuna ce injectie imi face
nu recomand nimanui sa se duca acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu cunosc o mamica de cu care mai ies pe afara, care a nascut la curtea de Arges cu dr Ali si era foarte multumita de el! Bafta!

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput

multumesc carla, maine e ziua ce mare cand vine bb, sper sa fie totul ok, o sa va spun
asa am auzit si eu numai lucruri bune, dar m-am speriat ca e anestezista in concediu, dar se pare ca asa cum a zis dr vine o zi st ceza, adik maine

Mergi la inceput

gabitzui
maine e ziua cea mare?
bafta
sa inteleg ca raman cu cosmina doar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor! si bun venit celor nou-sosite!

in primul rand LA MULTI ANI ! si nastere usoara Gabitzui
sa auzim de bine, fii linistita ca imediat trece timpul si ai sa te intorci acasa cu bebe sanatos si cuminte!

mihaelabala - uite ce mica e lumea!
ai intuit bine, baiatul meu cel mic este coleg la camin cu arina si andrei (iar eu am fost colega de facultate cu corina, mamica arinei )
despre Razvan ce sa-ti spun, situatia e stationara in sensul ca nu au inca un diagnostic ingrijorator... tratamentul ar insemna citostatice si medicii considera ca atata vreme cat starea lui generala este buna, nu e cazul sa intervina atat de agresiv. trebuie insa sa-i faca setul complet de analize la fiecare 6 luni (in Viena), ceea ce iti dai seama ca implica niste costuri destul de mari. urmatoarea vizita la viena va fi prin octombrie, cred...
despre CUM poti sa ajuti - daca ii stii personal, cu o vorba buna... daca te gandesti la ceva material, in Blogul lui (din semnatura mea) gasesti datele conturilor din banca.

in rest, ce sa va povestesc, eu sunt intr-o alergatura totala atat la job cat si dupa amiaza, cu amenajarile din apartamentul cel nou, curatenia, cumparaturi diverse, mers la strand cu cupiii destul de des (ei ar vrea zilnic )

pupici cu lipici!
PS sper ca odata ca noile-venite sa avem un tonus mai bun la subiectul nostru, care de cand cu problemele Elydei cam incepuse sa lancezeasca!!!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput