ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 15
carla2005 spune:
strumfi, zona Rolast e in dezvoltare, ca minusuri nu ai scoala sau gradinita cu program prelungit aproape ( e doar o gradinita cu program normal), Rolastul s-a demolat si se va face un cartier de blocuri +vile (cartier de lux) iti spun din sursa sigura, fabrica de bere s-a demolat si la fel se face Hipermarket si blocuri( asta mai incet fiindca cel care a cumparat acolo este recunoscut ca om care se misca mai greu), cam totul se demoleaza si se construiesc locuinte (Argesana, Argesin, CPL-e pe duca) eu zic ca in cativa ani va deveni o zona foarte buna, mie imi place si acum, insa faptul ca va trebui sa duc copilul la scoala mai departe de casa este un minus (poate pana creste Alex se mai schimba ceva)! Pe aici s-au vandut apartamente cu 3 camere neimbunatatite cu 70.000euro in toamna! Asta din ce am auzit eu, cele cu doua camere nu stiu cat costa, dar stiu ca sunt foarte spatioase! Acum vezi si tu, important este sa vezi tot, sa te uiti si la ce vecini ai, cum e situat apartamentul -pe nord (suna ca in reclama aia la BCR :)), important este sa te simti bine unde te muti! Noi de exemplu gasisem un apartament in Trivale, cum urci costa aia, imediat, era foarte aproape de centru, aveam detoate, dar era un bloc de pensionari, i-am zis sotului ca intr-o luna ma gaseste deprimata acolo! Nu mi-a placut, totul mirosea a vechi, numai oameni batrani pestetot (nu ca as avea ceva cu ei Doamne fereste)...
Noi vom pleca la mare peste cateva zile, daca nu mai intru sa stiti de ce am disparut, pana una alta ne coacem, sper sa ne bagam aer conditionat ca mor, mai am de convins sotul care este total impotriva :)!
mama din 16 nov 2006
gabitzui spune:
buna fetele, sunt o viitoare mamica, am dpn pe 26 august
voiam sa stiu daca dintre voi a nascut vreuna cu dr ali la c de ag, poate imi spune si mie cum e
ms anticipat
mihaelabala spune:
buna
acum v-am gasit
pt ali toate cuvintele de lauda:mi-a urmarit sarcina pana la 7 luni la sp judetean,dupa care a plecat si eu la fel la bucuresti am nascut,am fost operata de mastita la bucurest ,iar ali m-a pansat inca vreo 3 saptamani,dupa care m-a incizat inca odata in alt loc
acum la 4 ani dupa nastere am avut o hemoragie puternica...si unde sa ma duc..noroc ca era de garda la curtea de arges si m-a primit chiar si-a adus aminte de mine .
diagnosticul- dereglare hormonala ,diagnostic pus si de doc de la bucuresti cu care am nascut(am vrut sa cer parerea si altcuiva),acum urmeaza sa merg sa fac colposcopie in gavana
in afara spitalului de la curtea de arges dezgustator restul dr si asistente totul e ok
gabitzui spune:
mihaela asta am auzit si eu de la toata lumea si sunt de acord, numai ca eu trebuia sa fac ceza si dl dr ali mi-a spus ca nu are anestezista pana la 1 sept, iar eu am dpn pe 26 aug
spunea ca poate gaseste o sol, dar sunt f speriata, iar la sp judetean nu vreau sa ajung
mihaelabala spune:
nici nu te sfatuiesc sa mergi la judetean
intreaba-l inca odata si ai incredere in ceea ce iti spune :zice ca se poate dupa 1 sept si la tine si la el atunci e ok
daca ajungi la judetean nu le spune ca ai fost la ali
mihaelabala spune:
anamaria
vazand pozele tale am recunoscut 2 prieteni ai lui luca:andrei si arina se pare ca sunt colegi la camin
am o nelamurire in legatura cu razvan ,recunosc parintii si as vrea sa i ajut cu ce pot
gabitzui spune:
mihaela eu stau pe banatului, ar fi dragut sa ne inanlim
eu astept sa nasc, am incredere in ali, de asta m-am dus la el si pt nimic in lume nu ma duc la judetean, stiu ce e si acolo