ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

gratiela (strumfi) - iti tin pumnii sa reusesti sa depasesti cu bine problemele cu care te confrunti!

nu stiu cat voi reusi sa te ajut, ce vreau sa-ti spun este ca dintre zonele mentionate de tine si eu tot spre exercitiu m-as orienta, de fapt si eu locuiesc in zona.

ap confort 2 sunt micute, dar pana la urma daca este o prioritate sa va mutati nu mai conteaza asta.

cred ca important este sa gasesti in primul rand un apartament care sa se incadreze in pret, si singurul sfat pe care ti l-as da este sa te orientezi asupra gradului de indatorare al viitorilor vecini - blocurile cu ap cf 2 sunt in gen locuite de persoane care nu au foarte mari posibilitati financiare, asa ca verifica ce datorii exista la utilitati, sa nu te trezesti fara apa calda/ caldura.

mult succes in alegerea noului apartament, tine-ne la curent cu alegerea facuta!

noi l-am serbat in we pe baiatul cel mic (a implinit 5 ani ) asa ca azi sunt cam adormita... si trebuie sa-mi recapat fortele pt ca de azi vrem sa incepem sa lucram in noul nostru apartament - avem de racait 2-3 pereti, si sa scoatem parchetul din bucatarie+ hol.
observ ca nu mai am asa chef de munca cum aveam cand ne-am luat primul apartament, cel putin eu nu ma mai simt la fel de entuziasta! dar sper sa-mi vina pofta de munca pe parcurs... ca de mutat de-abia astept!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumesc Anamaria! M-am mai orientat si spre Nord, am inteles ca si asta ar fi o zona buna, nu ma grabesc f tare, adica am vara la dispozitie, am vazut ca oferte in Pitesti sunt, bani sa fie, si depind de vanzarea apart meu, nu l-as da pe oricat, ca e f spatios, cu asezare buna, si imbunatatit. si tot asa as vrea si sa cumpar, nu ma apuc acum de renovari si nici nu pot pleca cu copiii intr-o locuinta fara conditii cat de cat. Altfel, raman aici. Ma gandesc ca cele la et superioare au dezav caldurii vara, iar cele la parter al frigului iarna, ca astea ar mai accesibile la pret.
Si cele conf 2 sunt implicit nedecomandate sau semi? Chiar nu stiu..

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by strumfi2004

Offf, Dana, condoleante! Imi pare rau! sa te intareasca Dumnezeu!

Revin si eu fetelor dupa lunga pauza, daca ma mai primiti. Nici eu nu trec printr-o perioada super, ba din contra, dar ce sa facem, greutatile sunt date oamenilor sa le treaca, nu?

Ideea e ca vreau sa va cer sfatul: vreau sa ma mut cat ai curnad cu piticii mei in Pitesti (din Mioveni), cu banii de pe apart de aici doar unul cu 2 cam pot lua in Pitesti, dar bine si asa, e mai importanta linistea si sa plecam o data de aici, simt ca doar asta ne-ar putea ajuta acum pe toti 3 sa mergem mai departe. Am gasit ceva oferte mai avantajoase prin Trivale, Nord si Exercitiu, dintre care doar ultima zona o cunosc cat de cat, despre rest, mai nimic. De asemena, ap astea conf 2, cat sunt de mici? Ce-mi puteti spune? Ajutati-ma, va rog!

Sa stii ca noi ne-am mutat de pe Exercitiu la Rolast, apartamentele sunt noi, foarte spatioase, mai avantajoase ca pret, zona in dezvoltare! Mi-a fost mai greu sa ma acomodez, dar acum nu as mai da zona asta pe nicio alta din Pitesti!MI se pare aerisit, oamenii la locul lor si apartamente frumoase! Bafta! Eu zic inainte sa cumperi sa vezi tot ce se poate!

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Carla, multumesc, dar nici Rolast nu stiu prea bine unde e, spre bascov, nu? e totuna cu asa zisa "la bere"? Si cam ce preturi sunt acolo la apart? te-ai putea interesa, te rog? Tu cand te-ai mutat acolo? si cat a costat? Multumesc frumos!

Mergi la inceput

salutare fetelor!

gratiela - rolast este in nord, prin zona pe care ai numit-o tu 'fabrica de bere'.
cat despre apartamentele confort II, nu cred ca neaparat asta inseamna ca nu sunt decomandate/ semi; unele sunt, unele nu. ceea ce ste sigur este ca au spatii mici, mult mai mici decat cele de confort I, poate nu au balcon samd. DAR ceea ce ma deranjeaza pe mine la blocurile conf II este faptul ca ai vecini nu tocmai de dorit...
in plus, trebuie sa ai in vedere si distanta fata de scoala/ gradinita la care vrei sa-i inscrii pe copii, mai ales daca nu dispui de mijloc de transport!

alta problema e cu cat de 'amenajat' este apartamentul respectiv...
noi de ex am luat un apartament nou, frumos si cochet, cu tot felul de imbunatatiri. gandeam ca dupa ce dam inca un strat de vopsea, ne mutam si gata!

ei bine, socoteala din targ... saptamana trecuta am chemat un instalator pt ca nu prea aveam presiune la apa. si am aflat cu stupoare ca trebuie inlocuite practic toate tevile de alimentare de la centrala pana la baie/ calorifere, tevi care treceau pe sub parchet prin toata casa; asa ca de unde n-aveam mai nimic de facut, acum ne-am trezit cu parchetul scos in toata casa, plus costurile de inlocuire partiala ca s-a mai strict, costuri de montat la loc, de inclocuit tevi, samd...

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Anamaria, sa-ti traiasca baiatul al mic si sa fiti sanatosi cu totii. Chiar daca mai tarziu, primeste si urarile mele .

Gratiela, imi pare rau ca lucrurile nu merg deloc bine.
In ce priveste apartamentele, depinde ce inseamna Nord...teoretic si noi stam in Nord, vis-a-vis de Spitalul militar. Noi cand am cumparat apartamentul am umblat destul de mult, am vazut multe apartamente. Nici nu poti sa-ti inchipui cat de diferite sunt apartamentele chiar si in acelasi bloc. Important este sa alergi, sa vezi, sa pui pe hartie ofertele...este greu, mai ales cu doi copii mici...Iti doresc succes. Noi atunci am vandut in Bucuresti o garsoniera si am facut acolo antecontract, apoi am facut aici, apoi am luat banii pe garsoniera si l-am platit pe asta...

Carla2005, bine ai venit printre noi...cred ca ne era necesara o gura de aer proaspat.

Mergi la inceput

filofteia - multumesc frumos de urari...

duminica am in plan sa serbez si ziua baiatului cel mare, pt ca il cheama si Paul si pt ca de ziua lui (4 iulie) sper sa fac bagajele pt plecarea la mare!!!

in rest, ma topeesc efectiv de caldura - desi avem AC in birou, pozitionarea birourilor face ca aerul rece sa vina direct pe unele din colege, care evident la un moment dat ingheata de frig si tb sa oprim racoreala... in urmatoarele 2-3 minute se face ca intr-o sauna, efectiv nu poti respira de cald
asa ca eu VREAU IN CONCEDIU, LA MARE, ACUM!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Dana , condoleante si din partea mea... stiu cat de greu e... cu timpul te vei obisnui....
anamaria la multi ani baietilor tai , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Gratiela, imi pare rau de situatia in care esti.... trebuie sa te gandesti bine unde vrei sa locuiesti. Trebuie sa ai in vedere piata, gradinita, scoala, statie de autobuz langa casa cat de cat. Eu stau in Trivale si nu as da-o pt niciun alt cartier! Si apoi trebuie sa ai in vedere si cheltuielile pe acte, ca nu-s de neglijat! daca te pot ajuta cu ceva....
Eu am terminat facultatea , alaltaieri am avut licenta. Sunt "om liber". Acum vreau sa ma apuc de scoala de soferi. In august mergem la mare si din septembrie serviciu scrie pe fruntea mea!!!!
Va pup!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

a, am aici cateva poze cu noi: http://picasaweb.google.com/lavigemeni/Iunie

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Lavinia felicitari si spor la serviciu, iar inainte concediu placut. Superbe fotografii si voi sunteti asa de frumosi! Va pe toti.

Anamaria, intre timp vine ziua lui Bogdan, asa ca si lui. Si vreme buna la mare. Sa ne spui cum a fost.

Gratiela, ce mai faci?

Eu mai am delegatia asta la Iasi, apoi voi sta mai mult aici. Poate dupa mijlocul lui august sa mai plec si eu pe undeva.

Mergi la inceput