ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

of fetelor pe pag 4? hm. caut bata elydei ca de ea (de elyda)nu mai dam.
noi ne pregatim incet incet de vacanta. inca 1 saptamana. yupii.
va pup si la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

din pacate eu nu prea mai am timp sa intru sa vad ce mai faceti. trec printr-o perioada fff grea si obositoare . mama a murit acum cateva saptamani si inca nu reusesc sa-mi revin , am fost intr-o continua alergatura cu toate problemele legate de deces.am probleme cu tata...si acum intru in sesiune si incerc sa invat , dar nu prea pot...mai arunc cate un ochi sa vad ce mai faceti , dar nu ma simt in stare sa scriu.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dana, condoleante si putere sa treci peste durere...si sanatate tatalui tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

CONDOLEANTE, DANA !

Dumnezeu s-o odihneasca-n pace pe mamica ta, si sa va intareasca pe toti sa depasiti momentul asta greu!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

dana- imi pare nespus de rau. condoleante si sa fi tare.

Mergi la inceput

salutare fetelor !

greu mai da omu' de subiectu nostru, suntem zgarcite raaau la vorba, ce mai incolo-n-coace!!!

si eu astept cu nerabdare nu vacanta, ci concediul, ca vacanta deja e ca si venita!

in iulie insa plecam la maaaare!!!

in rest, maine am serbare la baiatul cel mic, la gradi; cel mare are serbarea alfabetului luni...
weekendul trecut am fost in excursie in tara fagarasului, am dormit la sambata-de-sus si am vizitat cetatea fagarasului si manastirea rupestra de la suta veche.
copiii au fost foarte incantati si noi la fel, ne-am incarcat un pic bateriile - sper sa ne tina pana la vacanta!!!

pup U,

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Buna fetelor, acum am gasit si eu subiectul asta! Sunt si eu din gasca! acum ma preocupa gasirea unei crese bune in Pitesti, poate imi dati si mie vreo sugestie! Merg sa citesc pentru a va cunoaste cat de cat si tinem legatura!

mama de 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

buna carla - bine ai venit! si te asteptam cu detalii despre tine...
in ce cartier locuiesti si/sau ai copilarit? pe la ce scoli/ liceu ai fost?

despre recomndarea unor crese, daca nu ma insel a fost si un subiect dedicat acestei teme (crese in pitesti) - nu retin daca era deschis chiar de tine sau nu... oricum, daca il gasesti vezi ca am scris acolo recomandarea mea vis-a-vis de cresa unde au fost baietii.

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu stau acum in Gavana la Rolast! Am copilarit pe Exercitiu! Am fost la scoala nr.16 si apoi la Zinca, am facut facultatea in Bucuresti-drept, sunt casatorita de 4 ani si am o fetita de 1,5luni! :)

mama de 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Offf, Dana, condoleante! Imi pare rau! sa te intareasca Dumnezeu!

Revin si eu fetelor dupa lunga pauza, daca ma mai primiti. Nici eu nu trec printr-o perioada super, ba din contra, dar ce sa facem, greutatile sunt date oamenilor sa le treaca, nu?

Ideea e ca vreau sa va cer sfatul: vreau sa ma mut cat ai curnad cu piticii mei in Pitesti (din Mioveni), cu banii de pe apart de aici doar unul cu 2 cam pot lua in Pitesti, dar bine si asa, e mai importanta linistea si sa plecam o data de aici, simt ca doar asta ne-ar putea ajuta acum pe toti 3 sa mergem mai departe. Am gasit ceva oferte mai avantajoase prin Trivale, Nord si Exercitiu, dintre care doar ultima zona o cunosc cat de cat, despre rest, mai nimic. De asemena, ap astea conf 2, cat sunt de mici? Ce-mi puteti spune? Ajutati-ma, va rog!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput