ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 12
filofteia spune:
Paste fericit fetelor!
Asa Gina...cate un pic cate un pic...te dai tu de gol.
Sa-ti traiasca Superturboduracell-ul....Cati ani are?
Nici pe al meu nu l-au schimbat la maternitate
ca este tati identic... din clipa in care s-a nascut.
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am intrat sa vad ce mai faceti si evident sa va urez un Paste Fericit!
GiaDavid spune:
hehe...luati-ma usor ca spun tot!
am spus suficient, nu vi se pare?
Saru'mana; si ai vostri sa traiasca si sa ne aduca bucurii pe langa prostii! ![]()

Dudu(deocamdata asa ii place sa i se spuna) meu are 2 ani si 5 luni!
Eu inca sunt la serviciu...probabil voi pleca cand voi termina programul, seful inca nu a venit, asa ca...Fie ca Iepurasul sa va aduca sanatate, liniste, bucurii si multe realizari, sa vi se implineasca si cele mai ascunse dorinte
!
Eu vreau ca Iepurasul sa-mi aduca o persoana draga inimii mele...acum sa vedem daca e posibil
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
elyda spune:
HRISTOS A INVIAT !!!!!!! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI LUMINA INVIERII SA VA UMPLE SUFLETELE SI CASELE DE CALDURA BINECUVANTATA !Sa aveti un Paste fericit si linistit alaturi de cei pe care ii iubitisi va iubesc !
Dana
mathilda spune:
elyda bine ai revenit. un pupic.
fetelor hai sa va spun ceva- asta ca sa continui un pic subiectul inceput de filofteia cu , cursul de aplanare a conflictelor.baby sitter Klarei are 2 fetite cea mai mica are 3 luni si plange intr-una.si am intrebat-o cum rezista. stiti ce mi-a zis?incerc sa traduc cat de cat: imi imaginez ca va muri intr-o zi si plansul acela e ultimul ei plans.cred ca psihologic e f. bine. adica iti doresti plansul, nu mai conteaza daca plange tare, mult etc - numai sa planga.
va pup si va dau cafeaua
filofteia spune:
Buna fetelor
Cum ati petrecut? Noi am dormit si am mancat, asa ca azi dimineata a fost crunt cand a sunat ceasul la 6. 
anamaria spune:
Adevarat a inviat ! 
noi am petrecut Invierea cu ai mei, am stat la masa pana la 2 dimineata, ceea ce e un record pt noi, doar de Revelion se mai intampla... 
pe la 11 noaptea copii si-au facut patul si s-au culcat, le era somn.
- desi eu speram sa stea si ei pana la 12 noaptea, sa ciocnim oua rosii; asta e, poate la anul!
duminica de paste am plecat la tara si am stat acolo pana marti, cu socrii si cumnata-mea, printre ploi si furtuni, raze de soare, am lenevit la greeeuuu, vorba filofteiei! ![]()
de 1 mai am plecat in excursie, am vizitat pesterile m u i e r i i si polovragi, copiilor le-a placut foarte mult...
iar azi dimineata eram atat de odihnita ca m-am trezit cu juma de ora inainte de a suna ceasul.
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
andanii spune:
oooooooooooooffff fetele din pitesti cat v-am cautat , abia acuma am dat de voi
Va cautam ca doream niste sfaturi de la voi 
vin maine in PItesti si aveam nevoie de cazare pentru o noapte mai ieftina .... voiam sa va cer sfaturi si pareri pentru ca ceea ce am gasit pe net era f scump .
Pana la urma am gasit la DJT Pitesti , o chestie mai ieftina, nu stiu cum e, pe net arata binisor .... stie cineva cum e pe acolo??? acuma am aflat ca e un fost internat amenajat ... vom sta in camera cu 5 paturi, am putin emotii de ce va fi.
Ma scuzati ca am dat buzna asa aici la voi
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
filofteia spune:
Andanii abia cum am vazut mesajul tau!!! Oricum nu prea stiu cum sunt hotelurile de pe aici, ca n-am fost.
Sper insa sa te simti bine la noi. 
In rest fetele ce mai spuneti??? Taceti malc.
anamaria spune:
filofteia - cred ca noi suntem singurele mai active, gata sa resuscitam subiectul nostru comatos... 
eu am cautat si eiri subiectul, dar daca nu beneficiez de un minim de ajutor e greeeeu, ca din graba ma foslosesc de optiunea 'subiecte active' - unde nu apare decat daca e deja trezit din morti de altcineva!
ati fost careva sa vedeti/ ascultati fantana muzicala luminoasa de la primarie?! la ce ora se 'aprinde', canta frumos? as vrea sa-i ducem si noi pe copii, dar ma tem ca e prea tarziu seara si e cam dificl, noi ne culcam devreme...
Edit: sambata am vazut focul de artificii, foaaarte frumos, ne-am cocotat toti pe masina de spalat (zona piata milea se vede doar pe geamul din baie)
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!