ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Neata! Sau buna ziua!

Anamaria, si eu am vizitat in 2003, in fuga, trebuie sa recunosc, din pacate, Sighisoara! Si mie imi plac orasele vechi, iar Sighisoara, mi-a placut f mult! Parca eram pe alta lume!

O saptamana buna!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Eu am fost la Busteni, la un super curs, de gestionare a conflictelor. Doua zile a plouat, asa ca am stat in hotel, dar m-am odihnit.

La sfarsitul saptamanii au venit si Adi cu tati la Busteni, a fost super. Adi a trait experienta vietii lui , am mers cu trenul de la Busteni la Sinaia si inapoi. Am fost la cascada Urlatoarea, apoi ne-am intors pe Brasov si am vizitat Branul si pestera Dambovicioara... a fost super. Adi a fost impresionat de pestera si de mersul pe munte. Am cam stat cu gura pe el cand am fost la cascada, asa ca la final a tras el concluzia ca daca nu-l cicaleam asa era si mai frumos. Cica n-am incredere in el, ca poate. Asa ca i-am explicat, ca daca n-aveam incredere, nici macar nu plecam pe traseu, dar fiind prima data si el agitat, trebuia sa fiu cu gura pe el, ca pe munte nu-ti poti permite sa gresesti. Imi place de el ca spune ce simte, ce gandeste, nu tace si inghite.

Prima data cand am fost la Sighisoara si eu am fost impresionata, dar a doua oara nu mi s-a mai parut chiar asa... Iasul si Oradea insa m-au impresionat de fiecare data.

Eu sunt la a doua tura de cafea...voi?

Mergi la inceput

'Na Ziua!

Filofteia , esti o mama super!"Imi place de el ca spune ce simte, ce gandeste, nu tace si inghite."

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

sa resuscitam nitel sobiectu, ca altfel il loveste moartea....
cafea nu mai dau c-am ramas in pana, de altfel la ora asta nu mai prea e indicata! as manca o ciucalata, dar sa revin la sentimente mai bune, doar nu degeaba ma duc la fitness...

am uitat sa va povestesc ca sambata, dupa ce-am sosit din delegatie, am facut baie repede si m-am dus la simfonie... n-am intrat in casa cartii, am zis mai bine sa cheltui banii pe niscaiva buruieni.
am cheltuit aproape tot ce aveam in portofel, am luat si ghivece noi, PORTOCALII, pt casa noua, si m-am ales cu o febra musculara la maini sa-mi traiasca!!!

filofteia - si mie mi-a placut enorm la iasi, am fost o singura data dar l-am gasit deosebit, frumos, mare si verde!!! (asta pe scurt, ca pe lung pot detalia despre 2 sutiene triumph luate de acolo si minunatul vin direct din hrubele cotnarilor... da asta-i alta poveste...)

curs de gestionarea conflictelor, zici??? cred ca de-acolo ti se trage bucuria dreptului copiilor la replica...

noi la dambovicioara am fost de muuulte ori (maxim 3-4, da pt o viata de cupil e mult, nu???)
ca veni vorba de urlatoarea, de la busteni se urca cu telecabina si apoi se mai mergea nitel pe jos, tin minte bine??? m-am tot gandit la un moment dat pe unde sa localizez biata cascada... si n-am reusit...

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

quote:
curs de gestionarea conflictelor, zici??? cred ca de-acolo ti se trage bucuria dreptului copiilor la replica...

Din pacate nu se trage de aici ci de la educatia primita in primul rand de la mama... nu aveam voie nici sa planga cand ma batea, ca ma batea si mai rau... chiar imi spunea asta..."daca nu taci te bat in continuare"
Asa ca pe langa faptul ca mi-am promis ca nu-mi voi bate sau jigni niciodata copilul, am mai incercat ceva...sa-l invat sa spun aceea ce simte...de multe ori chiar i-am atras atentia ca daca nu spune cei din jur nu au de unde sa ghiceasca...fiecare om gandeste si simte altfel, iar daca el se bazeaza pe ghicitul celorlalti va obtine ceva diferit de ceea ce-si doreste.

quote:
Filofteia , esti o mama super!"Imi place de el ca spune ce simte, ce gandeste, nu tace si inghite."
o zi buna!
Gia

Multumesc Gia... vreau doar sa fiu una normala...este adevarat ca depasesc uneori gradul permis de lejeritate, dar sper sa nu gresesc prea tare.
Insa despre tine nu ne-ai spus prea multe.

La Urlatoarea mergi din Busteni pe langa telecabina, nu o iei, si urmezi marcajul. De la telecabina cica ar fi cam 30 de minute, dar noi am facut cam o ora. Este un traseu foarte usor si bine intretinut. Nu a fost noroi decat in doua trei zone si acolo erau puse de padurari buturi sa poti trece relativ usor. Si mai sunt cateva zone (foarte scurte) de carari pe langa munte, unde l-am cicalit eu pe Adi sa nu ma trezesc cu el la vale.

Anamaria, deci te-ai apucat de fitness si tu... mathilda este deja veterana.

Eu am ratat simfonia, am ajuns acasa duminica pe la 15 si aveam o gramada de treaba, asa ca asta este. Oricum la tara imi cam pusesem flori din semintele de anul trecut...sper sa si iasa. Vorba lui barbata-miu...in sfarsit ai si tu unde sa te desfasori cu florile.

Mergi la inceput

da filofteia...
chiar ca meriti felicitari pt felul cum reusesti sa fii aproape de 'mama ideala'

teoretic, asa m-as vrea si eu... dar am o fire cel putin 'incandescenta' , care-mi pune mai mereu bete-n roate !
asa ca trebuie sa ma multumesc cu putin, cand reusesc sa le tin vreun discurs clam, pe teme 'fierbinti'

in rest, ma straduiesc, imi tot propun sa numar pana la 10 inainte sa incep sa urlu... da recunosc ca, spre rusinea mea, nu prea imi iese!
asa ca, pt a avea 'tacam complet', dupa ce urlu nitel la copii imi dau seama in general ca nu merita greseala resp asa o reactie, si imi cer iertare... ceea ce face ca toata morala sa fie in zadar, stiu!

si culmea e ca am niste copii buni, poznele lor sunt perfect normale, nimic (foarte) grav; e drept ca ma enerveaza ca nu asculta defel, dar pe de alta parte stiu ca e vina noastra, ca sunt rasfatati...
ma invart dupa cum se vede intr-un cerc vicios, si vorba ceea... asta-mi ocupa tot timpul!

mercic de lamuririle legate de urlatoarea, poate reusim sa ajungem si noi... daca nu anul asta, macar la anul!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

quote:
asa ca, pt a avea 'tacam complet', dupa ce urlu nitel la copii imi dau seama in general ca nu merita greseala resp asa o reactie, si imi cer iertare... ceea ce face ca toata morala sa fie in zadar, stiu!

Total gresit. Foarte bine faci ca-ti ceri iertare. Morala ramane...ei stiu ca lucrurile respective te enerveaza, insa cerandu-le iertare le dovedesti ca-i iubesti si-i respecti si cel mai important vor invata si ei sa ceara iertare. Cat as fi vrut si mama sa stie sa-si ceara iertare!

Acum nu va inchipuiti ca nu am si eu momente cand ma enervez...este adevarat ca poate mai rar ca altii... Pe langa faptul ca-mi cer iertare, i-am explicat ca orice om se mai enerveaza, ca vin obosita de la serviciu, ca uneori mi-e rau si nu pot fi asa ingaduitoare, ca uneori ma grabesc si n-am timp de el, etc...

Apropo, la cursul de gestionare a conflictelor ne-a dat tot felul de teste, iar la mine modalitatea de rezolvare a conflictelor a fost de aplanare, inclusiv cu lezarea intereselor personale. Adica prefer sa las de la mine, sa sufar eu decat altii... si mi s-a spus ca nici asa nu este bine pentru ca se pot acumula frustrari. Ei asta nu as vrea sa-l invat pe Adi "sa lase mereu de la el"...eu asa sunt. Noroc ca tati este bataios, el isi cere drepturile mereu, asa ca vede la el cum ar trebui sa faca in cazul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
am intrat sa va urez paste fericit.

Mergi la inceput

La fel, Mathilda! Si tuturor!

Despre mine? Sunt cam secretoasa, nu-i asa?
Am un SuperTurboDuracell care nu sta nici o clipita- evident, ca d-aia ii spun asa , cat despre partea rasfatului...ehe, locuiesc impreuna cu ai mei, deci va inchipuiti ce haos e! [:d] Eu bag educatie si non-rasfat pe-o parte, si cand nu-i convine fuge si evident gaseste alinare in alta parte si imi rade pe sub oki , dar e un duuuuuuuuuuulce si il iubesc de numa'- evident! este 100% al meu, nu l-au schimbat la maternitate...avem multe in comun

Va pup si va doresc o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Sarbatori de Pasti pline de lumina, liniste si fericire si din partea mea...

sper sa se mai potoleasca ploaia asta, in fon de Florii a fost frumos! am fi vrut sa plecam la tara, dar daca ploua

in rest, am fost foarte ocupati zilele astea sa finalizam transferul lui bogdan, cei de la noua scoala (nr 1) au semnat, acum sper ca azi sa se rezolve si la scoala de unde pleaca.

azi vopsim oualele, la scoala i-au zis lui bogdan ca e bine sa-si oglindeasca copiii fetzisoarele in apa de vopsit oua rosii... asa ca vom vopsi impreuna oualele, la soacra mea.

inca o data, Paste fericit ! tuturor...

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput