ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 10
mathilda spune:
quote:
Originally posted by elydaquote:Sunt si eu pe aici...n-am mai intrat de muuuult sa vad ce mai faceti si nici acum nu intram daca nu trebuia sa caut ceva informatii despre un medicament pentru mama . sunt atat de ocupata si de suparata ca nici nu mai stiu de mine. sunt zile in care nici de copii mei nu stiu mare lucru pentru ca plec dimineata si ajung noaptea acasa. acum am ceva timp liber pentru ca sunt bolnava si trebuie sa ma doftoricesc putin ca nu ma mai tin picioarele. sunt mereu plecata si cand nu sunt la servici sau facultate sunt la mama. situatia este ff grava , are dureri f mari , deja face tratament cu morfina. am inceput sa ma pregatesc pentru ceea ce o sa urmeze...mult nu cred ca mai este pentru ca nu prea mai mananca si nu se mai ridica din pat.acolo la parinti nu am internet sa pot sa mai iau legatura cu voi si cand ajung seara mai fac cate ceva prin casa ca am lasat totul balta pe aici , sau cad rupta de oboseala. va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si va promit ca am sa mai intru din cand in cand sa mai dau cate un semn de viata .
Originally posted by filofteia
Si eu ma gandesc la Dana...sper sa fie bine!
La noi in scoala sunt doua cazuri de scarlatina...sper sa scapam...
Dana
dana,
am scris mai multe propozitii pe care le-am tot sters ca nu stiu exact cum sa formulez. multa forta si ai grija si de tine.te pup
fetelor- ce mai faceti? eu ma tin de fitnes si inot si acuma am inscris-o pe klara la inot, gimnastica, cantece, ascultat povesti si lucru manual(art and craft). e un program de 2 ore pe saptamana timp de 3 luni. si i-am luat abonament si ei pe 1 an.asa ca ne-am apucat de miscare. ca am si eu cateva aparate de fitness dar nu prea le ating. la sala parca e altfel.te stimuleaza vazandu-i pe altii.
mathilda spune:
fetelor,
vreau sa va intreb daca cunoasteti pe cineva care face transport international de bunuri- o camioneta mai mare sau tir- belgia romania. am de adus niste lucruri din belgia in romania. sau cum as putea gasi.
va multumesc mult de tot anticipat
citulete.ela spune:
buna. ma numesc elena. sunt noua pe forum. am un baietel de 11 luni si vreau sa va pun si eu cateva intrebari. poate ma puteti ajuta cu raspunsuri.
anamaria spune:
salutare fetelor! 
dupa indelungi cautari dupa topicul nostru - de cateva zile am incercat sa-l gasesc sa vad ce mai ziceti... fara succes, insa! am dat acum peste voi, fix cand trebuia sa-mi fac bagajul ca am terminat oficial programul de munca pt azi. totusi, nu ma pot abtine !!
dana - nu-mi gasesc cuvintele potrivite, dar pe scurt vreau sa te imbarbatez, sa stii ca sunt cu gandul la tine...
trateaza-te si incearca sa te pui pe picioare pt ca desi esti realista si stii ce urmeaza este un soc pentru care trebuie sa fii pregatita, ca sa poti depasi momentul. 
elena - bine ai venit! intreaba ce ai de intrebat... sigur vei gasi ceva idei, daca nu chiar raspunsuri!
(scuze daca-s bagacioasa, pe sotul tau il cheama cumva catalin?!)
matilda - bravos! eu mi-am facut abonament la sala de fitness, insa inca nu ma 'tin de treaba' cum ar trebui... despre efecte ce sa mai zic?!?! nici vorba... ![]()
cu filofteia nu mai vorbesc, ne-am conversat destul pe alt topic... ![]()
![]()
va pup
pe toate!
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
vad ca azi nu s-a baut cafeaua de dimineata... 
poate vrea cineva un sandwich, ca tot se apropie pauza de pranz?! 
pupici cu lipici!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
filofteia spune:
Buna fetelor...eu is intre doua delegatie, le servicu nebunie, dar tot nu m-am putut abtine macar de la putin DC. ![]()
Dana, putere caci altceva nu prea stiu ce sa spun... este greu, dar asta este viata din pacate. 
Mathilda...te ti tare cu fitnesul
.
Anamaria... am spus tot pe celalat subiect. ![]()
Elena bine ai venit sa-ti traiasca flacaul si te rugam sa pui intrebari... 
carmenpit77 spune:
Elena bine ai venit
Mathilda im0 vine acum in minte o firma care inchiriaza tiruri International Lazar poate te ajuta cu ceva
mathilda spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Elena bine ai venit
Mathilda im0 vine acum in minte o firma care inchiriaza tiruri International Lazar poate te ajuta cu ceva
Carmen merci. le-am trimis azi un mail.
fetelor- nici un semn de viata?
cafea la dispozitie
GiaDavid spune:
Cioc-Cioc! Am revenit!...Cred ca am mai fost pe aici anul trecut
sau in ianuarie...apoi m-am lasat de sportul acesta "desprecopii.com" si cand am revenit, m-am pierdut prin alte parti ![]()
Asa ca BINE V-AM REGASIT!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
m-am intors ieri de la sighisoara, un oras mi - nu - nat !!!
atata liniste, case vechi, vopsite in culori vii, totul vechi, rustic, o atmosfera plina de liniste!
mi-a placut mult, cel putin atat cat am reusit sa ma plimb... am vizitat Turnul cu ceas, pe care-l aveam bine 'infitpt' intr-un colt de memorie de pe vremea copilariei, cand urmaream cu mama ora exacta ca sa iasa papusile la plimbare...
am urcat pe scari pana la biserica din deal, am dormit intr-un pat cu baldachin, intr-un colt de camera aveam o vartelnita...
si sa nu uit de placinta cu lamaie... un deliciu! 
seminarul in sine a fost obositor (zilnic de la 9 la 19-20, cu vreo 3 ore pauza la pranz, timp in care serveam masa si bagam o plimbarica mica) si destul de plicticor, DAR am primit diploma si cadou un ou frumos incondeiat, asa ca una peste alta a fost o delegatie simpatica, mai ales ca in ultima seara am tras un dans sanatos pana la 12 noaptea (pt arderea caloriilor si nu numai
)
va pregatesc cafeaua pentru maine dimineata, astept sa vad cum a fost si delegatia filofteiei!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)