ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 9
filofteia spune:
Buna fetelor!
Anamaria imi pare bine ca Tudor a scapat de operatie si ca este bine. 
Muak bine ai venit printre noi!
In rest ce mai faceti?
Eu am o febra musculara de nu mai pot. Am sapata gradinita de flori la tara. Am pus multe seminte, acum sa vedem daca ies.
anamaria spune:
filofteia, lasa ca merita putina febra musculara pt cate flori frumoase vei avea!
am fost si noi ieri la tara; gradina era o minune, inflorisera cateva lalele, clopotei galbeni, stanjenei pitici si mov, forsitzia, panselutele, primulele... si multe nu-ma-uita raspandite prin iarba!
am intrat sa va rog sa cititi Blogul de la semnatura mea: este povestea-strigat de ajutor a unor cunostinte de-ale mele, de aici din Pitesti - care se lupta cu o boala necunoscuta a copilasului lor... eu am primit povestea intamplator, pe mail, si cand am vazut ca e vorba despre micutul Razvan m-a terminat total!
nu stiu cum sa-l/ sa-i ajut, am facut un blog, am scris pe la presa...
multumesc si scuze de indrazneala!
Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
filofteia spune:
Anamaria, nu ar fi bine sa incercam sa-l punem la umanitare? Sau macar la discutii generale? Asa il vede mai multa lume. 
anamaria spune:
filofteia, 
la umanitare am incercat si eu. dar regulamentul spune ca intai analizeaza adminii cazul, si daca este acceptat abia dupa aceea se pune problema sa apara ca subiect. eu le-am trimis mail sa solict o actiune pt razvan, inca de vineri; inca nu am primit raspuns...
la discutii generale nu vreau sa deschid subiect, asa zice la regulament, ca orice actiune care 'pare' sa fie umanitara si e deschis subiect indiferent pe ce forum, va fi inchis fara drept de apel.
pana una-alta, am facut blogul asta si am scris pe la diferite ziare/ posturi TV. sper ca macar una din variante sa se dovedeasca eficienta!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
filofteia spune:
Am trimis blogul pe mail la toate cunostintele mele. 
Mi-e atat de mila de copii acestia...mi se rupe inima.
anamaria spune:
mercic mult, filofteia! pana la urma cate putin de la fiecare...
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
mathilda spune:
fetelor,
am intrat sa va salut.
elyda? unde e elyda? unde esti elyda?
fetelor chiar nici un semn de viata?
va pup si va servesc cu cafea
anamaria spune:
matilda - ce telepatie... si eu am intrat tocmai in ideea de a afla de la voi ce mai face dana??? din cat am reusit eu sa 'frunzaresc' topicul nostru, am observat ca n-a mai scris de mult, draga de ea!
sper ca e bine si ea, familia, mai ales mama - stiu ca era bolnava... 
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
filofteia spune:
Si eu ma gandesc la Dana...sper sa fie bine!
La noi in scoala sunt doua cazuri de scarlatina...sper sa scapam...
elyda spune:
quote:Sunt si eu pe aici...n-am mai intrat de muuuult sa vad ce mai faceti si nici acum nu intram daca nu trebuia sa caut ceva informatii despre un medicament pentru mama . sunt atat de ocupata si de suparata ca nici nu mai stiu de mine. sunt zile in care nici de copii mei nu stiu mare lucru pentru ca plec dimineata si ajung noaptea acasa. acum am ceva timp liber pentru ca sunt bolnava si trebuie sa ma doftoricesc putin ca nu ma mai tin picioarele. sunt mereu plecata si cand nu sunt la servici sau facultate sunt la mama. situatia este ff grava , are dureri f mari , deja face tratament cu morfina. am inceput sa ma pregatesc pentru ceea ce o sa urmeze...mult nu cred ca mai este pentru ca nu prea mai mananca si nu se mai ridica din pat.acolo la parinti nu am internet sa pot sa mai iau legatura cu voi si cand ajung seara mai fac cate ceva prin casa ca am lasat totul balta pe aici , sau cad rupta de oboseala. va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si va promit ca am sa mai intru din cand in cand sa mai dau cate un semn de viata .
Originally posted by filofteia
Si eu ma gandesc la Dana...sper sa fie bine!
La noi in scoala sunt doua cazuri de scarlatina...sper sa scapam...

Dana