Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)
Raspunsuri - Pagina 3
greta4you spune:
....cateva poze.....revenim...
http://good-times.webshots.com/slideshow/562178469ltRaEu
AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
greta4you spune:
...buna fetelor...
...acum e mult mai greu sa tin pasul cu voi...ve-ti vedea si voi cum e......
..oricum ,vreau sa va spun ca suntem bine...mancacioase foc...ne trezim ziua, din 3 in trei ore la papa (o alaptez exclusiv la san)...asta pentru ca e si o mica somnoroasa ...daca o las ..doarme peste 5 ore...in schimb ,noaptea ne trezim doar odata.......
...sa stiti ca suntem foarte cumintele...plangem doar cand ne schimbam scutecul...si cand nu mai avem rabdare sa papam....
...de abia astept sa vedeti si voi cum e...si sa va tineti ingerasii in brate...
...ella,si mie mi-ar placea sa ne intalnim...la cluj...sau mai stiu eu....poate chiar la mare ....asa ,am avea ocazia sa o vedem si pe Adriana...
...matgravidut??...tu cum esti?...
...aurel -cris?? sper ca esti bine...
...am pus niste pozici...sa ne vedeti cat de somnoroase suntem...
...va pup acum...si incerc sa scriu povestea...
...Doamne ajuta !!! la toata lumea...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Inainte de sarcina
greta4you spune:
...am uitat sa va spun ca imi place cum arata prima pagina....felicitari Adriana (cred ca tu te-ai ocupat)...
...azi ne-a si cazut buricul....mama ce felicire..in sfarsit putem face baita mult asteptata...
...va pup....
Inainte de sarcina
LaLa_20 spune:
multumim de aprecieri fetelor...sa nu credeti ca am uitat de voi...pagina zuziciloe mai la indemana...in plus cum a zis si greta o sa vedti si voi...mai ales k eu am avut si de recuperat curatenia dupa o luna....
Greta e o scumpica biencuta ta
poopam
Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
Adryana_4u spune:
Greta, ti-am vazut printesuca somnoroasa....e o scumpica...va urez sa fie nasatoasa mereu, sa nu aveti probleme de nici un fel, si sa fiti mereu fericiti la fel ca acum...apropo, ce tatic mandru este sotul tau..felicitari pentru familia frumoasa pe care o aveti
Abia astept si eu sa-mi vad strumfita...la mine nu da nici un semn, cu toate ca doctorul a spus ca pana la sfarsitul lunii cica o tin in brate...sa vedem...o asteptam cu drag..
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adryana_4u spune:
Am mai gasit o mamica de fetita Bianca, geo-ionita - cu puiut Bianca Maria nascuta de Craciun, pe 25.12.2007...as vrea sa o trec si pe ea pe listuta, dar sa am acceptul ei..i-am trimis PM, sa intre la noi la subiect..poate are nevoie de incurajari...
Matgravidut, trimite si tu data ta de nastere, sa completam lista de pe prima pagina
Greta, spre rusinea mea, abia acum am vazut ca nu ti-am trecut nici tie data nasterii..pentru ca nu o stiu...sa mi-o trimiti, cand mai ai putin timp..ok?
Adriana S.
AMR maxim 2 saptamani
-38 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
buna seara mamici si gravidute de Bianca!
Am intrat sa va salut.
Greta tare frumoassa e Biencuta ta, iar taticul....super fericit, sunteti foarte frumosi toti trei, sa fiti sanatosi.
Lala si tu ai o fetita foarte frumoasa, multa sanatate si numai bucurii
Adryana
Aurel_Cris ce mai faci?
Noi suntem bine, ne bucuram de fiecare miscare a biancai si asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem.
poze
BIANCA ANTONIA
37+
ella10 spune:
fetelor ce faceti?de ce nu ati mai intrat ?se intimpla ceva cu voi?
Sper sa nu fi patit ceva, va pup
poze
BIANCA ANTONIA
37+
aurel_cris spune:
Buna dragele mele am fost super ocupata zilele astea si nu am avut timp sa scriu dar am citit seara la culcare.Am luat cheile la casa si sunt in zor cu impachetatul......sunt cu toate pe ultima suta de metriAm alergat sa luam paturile ca vine mama sambata si ne trebuiau.Au astia niste scoruri de te da pe spate poti da si 500 de lire pe un pat fara saltea.In sfarsit am gasit ceva mai acceptabil pt noi dar acum caut pt bubu ceva si gasesc tot la preturi mari.Au fost reducerile si s-au dus cam toate dupa stoc,mi-au zis incercati dupa 15 feb.....Mai gasesti la alte magazine pe net sa comanzi dar eu vroiam sa-l vad,sa vedem poate gasim ceva sambata.
E si dupa toate astea m-am rezit ca am niste dureri pe la fofo de nu pot sa merg,parca sa lasat si burtica.Contractii nu as avea mai multe ca de obicei,uff mai am si de impacetat o groaza.Oricum curat in casa nu sunt in stare sa fac,daca nu venea mama era jale,asa ca mut tot in mijlocul sufrageriei si astept ajutoare....
Voi ati experimentat asa dureri pe jos??Bebe parca misca cam jos parca,vreau sa o iau mai usor sa mai rezistam un pic.Pe 31 merg la dr asta inseamna joia viitoare,abia astept sa vad cum stau....
Sper ca nu v-am plictistit cu vaicareala mea,dar parca nu mai pot face fata la toate....
GRETA imi dau seama ca sa schimbat mult situatia acum cu Biencuta in brate,e asa frumusica......sa fiti sanatoase si sa cresteti mari
LALA bine ca sunteti acasa sanatoase ca le faci tu pe toate
ADRYANA tu cum te mai simti??
ELLA ma bucur ca sunteti bine
MATGRAVIDUT ce mai faci??
34+Bianca Maria
greta4you spune:
....buna fetelor...
...am revenit ...zic asta, pentru ca am trecut (eu)printr-o perioada foarte nasoala...emotional ,eram la pamant...am plans cateva zile din orice...chiar si atunci cand imi vedeam fetita...de bucurie nu ma puteam opri din plans....cand iti vezi copilul traiesti un sentiment pe care nu-l poti exprima prin cuvinte...oricum,important e ca mi-am revenit si ma simt mult mai bine...
...povestea nasterii nu am reusit sa o scriu inca...dar o scriu cat de repede...
...multumim fetelor pentru complimente...nici nu va imaginati ce tatic fericit am eu langa mine...
...Aurel cris..fofo te doare pentru ca oasele bazinului se pregatesc deja pentru ceea ce urmeaza...asa ca,nu-ti face probleme ,e ceva normal...
...eu m-am nascut la data de 30.09.1977..cam "batrana"
..pupam toate mamicile si viitoarele mamici...
Inainte de sarcina