Clubul mamicilor de fetite BIANCA (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
Ce faceti mamici si viitoare mamici de Bianca?
Nu ati mai dat nici un semn, crde ca sunteti ocupate cu printesele voastre.
Va pup!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna mamici si viitoare mamici de Biencute...noi am postat mai mult la zuzici...
dar sa va anuntam si pe voi...am fost si la control oftalmologic...si se pare ca bibi a avut retinopatie gradul 1,dar s-a reabsorbit...si a scapat...deci dumnezeu ne iubeste....crestem in fiecare zi ...avem 4580 gr....si am reusit s-o fac o razgaiata...numai in brate sta...ziua ca noaptea adorme singura pe la 10.30....a si mancam in continuare 7-8 mese/24h....cam atat despre noi....restu?
sper ca sunteti toate bine...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna dimineata, fetelor, iarasi sunt pe fuga, dar asta este situatia...
in primul rand, va doresc tuturor o primavara frumoasa, asa cum va doriti voi, si sper ca martisorul pe care il tineti in brate sa va faca fiecare zi o zi fericita
In al doilea rand, raportam si noi ca ieri am facut o luna...
Acum sa va zicem si ce a zis medicul la consult: lungime: 55 cm (s-a nascut cu 52cm )
Greutate 4,400 kg (s-a nascut cu 3,800, si am iesit din spital cu 3,560 kg)
Spuneti-mi si mie ce parere aveti voi vis-a-vis de greutatea Biancai, pentru ca doctora a parut putin cam sceptica, si mi-a zis sa venim peste 2 saptamani sa o cantareasca iarasi, si cica :" abia atunci ma voi putea pronunta despre cum ia in greutate"..
Pupici tuturor...aaa...si MARIA, sper ca visul vostru sa se implineasca cat de curand, sa aveti si voi o Biencuta, sa va bucurati de ea, ca se vede ca va doriti mult fetita

Adriana S. - mami de puiut BIANCA

de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Neata!
Noi avem o mica crestina in familie
Adryana si eu am nascut-o pe Bianca de 3.800 si 54 cm, cind am iesit din spital a avea 3.500 iar acum la o luna am cintarit-o si are 4.800 kg;inca nu a venit dr la noi,sapt asta trebuie sa vina,eu nu stiu sa ma pronunt in privinta greutatii fetitei tale, dar cred ca e bine,nu?
Multa sanatate , va pup

poze

Mergi la inceput

Fetelor, avem o veste: a nascut si aurel-cris, a postat o mamica la subiectul scutecelor, ca a anuntat-o sotul Cristinei..dar nu stiu detalii...
Felicitari draga noastra, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti amandoua sanatoase, si sa ne dati de veste cat de curand

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

BINE AI VENIT, BIANCA MARIA, sa ai parte numai de ce e bun si frumos in viata, sa-ti faci parintii fericiti in fiecare zi.Sanatate multa!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Felicitari mamico!!!! asteptam vestea aste cam de multisor.....Sa-ti traiasca Biencuta,sa fie sanatoasa si sa va aduca doar bucurii in viata...
Tie iti doresc sanatate si refacere rapida..asteptam poze si vesti ...multi, multi ,pupici

Cristina mamica si bebe Mara Bianca (12.01.2008)
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Felicitari Aurel_cris ,refacere usoara.
Bine ai venit pe lume Bianca Maria, sa ai parte de numai bucurii si lucruri frumoase

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...

..ce mai faceti?...cam slaba miscarea pe la noi...

Ella,,ce-ti face printesa??...cum va descurcati??

Adriana...sper ca s-a mai cumintit dulceata ....am vazut ca ai postat la zuze...eu cred ca fiecare copil creste in ritmul sau...asa ca nu iti face atatea probleme...uite,eu nu am mai cantarit-o de 2 saptamani,doar ca sa nu fac obsesie.....o vad si fara cantar ca e mare..creste ...e vioaie...face kk si pishu destul...asa ca n-are rost sa ma mai stresez...

Lala...voi cum sunteti??..ce-ti face fetita cea curajoasa si puternica?

Matgravidut...Helbi...Aurel ...sper ca sunteti bine...sa stiti ca va asteptam cu vesti si poze...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca (12.01.2008)
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ai dreptate greta ca e cam slaba miscarea aici la noi..
Noi suntem bine, printesa creste, chiar azi a fost medicul pediatru si a cintarit-o(are 4.900kg, eu am nascut-o de 3.800kg), a masurat-o(are 57 cm ,iar cind s-a nascut avea 54cm)in concluzie e bine.eu sunt mai bine, m-am obisnuit cu ea, chiar am devenit posesiva si -mi vine s-o pap de dulce ce e.Simbata trecuta am si botezat-o, s-a comportat foarte bine la botez, adica a dormit in timpul slujbei;e o dulce sunt foarte mindra de ea, cred ca fiecare mama e mindra de puiutul ei, nu?
Va pup pe toate si pe printesele voastra

poze

Mergi la inceput