Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
Bravo mai,vad ca aveti planuri mari de bb2.Nush frate da' pana acum eram convinsa ca cand face pitica un an sa prestam pt urmatorul.Insa ceva s-a schimbat si nu-mi mai vine...va invidiez pe bune.
Mai cat dorm copilasi vostri...azi n-a dormit decat vreo 20 minute.M-a disperat
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Annisia spune:
Baiatul meu a invatat sa ma tina pe dupa gat... Sta in picioare la mine pe genunchi si ma imbratiseaza... Inainte nu stia ce trebuie sa faca. Il luam in brate si isi lasa mainile inerte pe langa corp. Acum e dragoste, mai...
Stie gagiul sa ma mangaie pe fata, sa imi bage degetele in gura si, desigur, sa ma traga de par... Ma bucur ca are si tati plete, ca sa stie si el cum e... Poate asa il conving sa se tunda, ca in rest nu prea am sanse... Hihihhihi...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Devylla, cum ma sa nu iti mai vina? Iti este groaza de nastere, nu? Nu este obligatoriu sa fie la fel... Poate fi mai bine, dar si mai rau... Ce incurajare ti-am tras, este?
Eu voi mai face macar unul, cu orice risc! Nu sunt de acord cu un singur copil...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Uite, pentru fetele care vor sa inceapa divesificarea cu cereale... Mie mi se par mult mai periculoase, fata de papica de la borcanase... Apropo de ce ma intreba si Sim...
Va scriu ce contin cerealele cu fulgi de banane, astea care ii plac baietelului meu atat de mult... lapte degresat, fulgi de orez, grasimi vegetale, fulgi de banane, fructoza, gris de porumb, amidon, glucoza, carbonat de calciu, mix vitaminic (vitamina C, niacina, vitamina E, pantotenat, vitamina B6, vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, vitamina K, biotina, vitamina D3), difosfat de fier (III), vanilina, iodat de potasiu.
In timp ce pe borcanas scrie clar ca nu contine nimic artificial, iar fructele si legumele nu au fost tratate...
Micul Yannis creste mare
devylla spune:
Mai ce baiat dragostos ai!
A mea cand o adorm a inceput sa ma apuce de nas,sa ma prinda cu manuta de barbie.Dar nu pana acolo sa ma apuce de gat
Nu imi e de nastere...a fost greu,a durut tare,insa as trece prin aceeasi experienta fara probleme pentru un sufletel.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Roxana_G spune:
Sabina, sper ca ati ajuns cu bine, eu am uitat aseara sa ma uit pe site-ul cu vremea, imi cer scuze. Dar nu a fost ceata.
Gabi, pai nu sta dupa mine, eu poate ma decid ca imi ajung 2.
Si_bv, si noi am vrut casa si spatiu, nu l-am facut nici pe Andrei pana nu am avut mai mult loc. Dar pana la urma nu spatiul e totul, este vorba de rabdare, de energie si nu in ultimul rand de posibilitati financiare.
Sim, am fost la Medlife, problema este ca nu imi poate face peste gaura veche pentru ca ramane mereu problema canalului stramb si ca atare singura varianta era sa imi faca o alta gaura la oarece distanta, dar ar arata sinistru ca nu ar mai fi centrata. Stiu ca la acel Ciufolici tund si bebelusi, ma gandeam numai ca procedura e dificila, trebuie sa il tii. Eu am dus-o pe Alex acolo la 1 an, pana atunci am mai ciuntit-o eu pe ici pe colo. Andrei e si mai pletos, dar cred ca il rezolv eu cum pot.
Annisio, eu te-am intrebat de scaun ca si al nostru se regleaza si ma gandeam sa il incercam. Mi s-a parut mie in poza mai lasat pe spate, si ma intrebam cum sta acolo. Cam ciudat cred sa intreb tocmai eu, dar asta e, daca fie-mea nu a vrut scaunul, l-am tinut de mobila sau pentru papusi. Acum poate ma lamuresc si eu cum ma pot folosi mai bine de el. Ce dulce e Yannis cum te dragaleste el, bashtanul meu e mai agresiv, mai mult ma agreseaza. Mangaierea consta in a apuca cu forta pielea de pe fata, de tinut el ma apuca de umar si strange pana ma inrosesc. Nici nu pot sa il mai dau jos din brate, ca el se apuca si mai vartos.
SabinaY, hai mah, daca am lasat eu deschisa optiunea de BB3 nu te mai gandesti tu la BB2?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, eu zic ca mai bine sa fii colega de odisee cu vreunele dintre noi ca deja ne-am obisnuit cu tine, altfel le vei soca si pe celelalte la inceput. Dar te inteleg si pe tine...vrei alte colege, adica varietate. Oricum, de mine poti fi sigura ca nu ma mai reproduc asa curand.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
valentina_22 spune:
....
E atat de multa mizerie si tot mandea tre' sa le spele...
annisia iti dai seama cum este la mine cu 2 copii ?! Eu sunt chiar mandea.. Nu stiu daca le-am cautat mult, sau el m-a ales pe mine!!!!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
Pinacolada spune:
Roxana- e o gradinita super! si vreau pana la ora 14, pt ca in momentul in care ma intorc la job imi iau prigram redus!
ma gandesc ca e mai bine la gradi particulara unde invata diverse, e un copil tare sociabil si inteligent si ma gandesc ca bona care am avut-o ar fi tb sa-l invete cele necesare....totusi are 2 ani si 3 luni, e momentul sa renunte la pamparsi! si sa stie cat de cat sa manance singur!
o sa ma duc sa vad! se pare ca e super ok!
valentina_22 spune:
Roxali, Alexandra nu a tinut niciodata regim alimentar din cauza urticariei si nici medicul dermatolog nu mi-a zis nimic in privinta asta.
Multumesc danielle ptr urari!
sanatate Roxana si tuturor celor care au probleme de sanatate, bebei, mamici sau tatici.
Andrei este racit, si nu inteleg de unde,ca nu am mai iesit afara cu el,Alexandra nu este racita si alte persoane straine nu ne-au calcat pragul casei. Este mucios rau de tot, aseara ptr prima data in 3 luni era sa se sufoce. II sau eferangan si vit C si aspiram bine de tot nasucul. Oare as putea sa-i dau oscilo?
In privinta copiilor, eu una m-am oprit la 2. Nu mai doresc alti copii, si nu am vrut sa risc o alta sarcina, asa ca am ales sterilizarea.Si contrar parerii multora, eu ma simt chiar foarte bine, nu m-am ingrasat si nu am probleme de natura hormonala.
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m