s-a umflat mamaliga...

s-a umflat mamaliga... | Autor: anda

Link direct la acest mesaj

io si ideile mele timpite. imi trece azi prin cap sa-i fac piciului mamaliga cu branza si ou...hmm, proasta idee. ma rog, o fac in cam 2 ore, o dreg, o bag la cuptor...iese zuper. se trezeste domnul si zic hai sa vad daca o inghite. prima lingurita..yami, ii place...toate bune, minca jumate dupa care situatia scapa de sub control...ii trage una vasului de zboara la fo 3m mai incolo si se rastoarna evident (murphy nu doarme saracu'). oke, zic io, hai s-o adun, dar nu vad ca el ii cu talpile pline si pleaca prin casa. uit de curatat, fug dupa el, il prind si incerc sa curat talpile lui si in acelasi timp covorul care se solidifica vazind cu oki. nu reusesc nici una, nici alta. zic: lasa ca o sa curat mai tirziu. in timp ce-mi adunam gindurile si puterile, asta mic...harshti baga si mainile in mamaliga dupa care "deseneaza" frumos modele pe masuta de la televizor. booon...nu-i bai, important e sa manince el, nu? ei bine nu! vede ca-s cam pissed off si zice sa-mi faca "draga draga". mamaliga se intinde la mine pe fata si in cap. trag aer in piept, ii mai dau 2 linguri dupa care nu mai pot sa le tin pe toate, el pleaca cu rotobilu si se implanta undeva sub birou. il scot cu chiu cu vai, il dezbrac, mergem la baie sa facem dus cu totii. acolo mai darama citeva chestii, arunca sapunul in wc, trage de robinet si ia vreo 2 inghitituri de apa calda (deh...sete mare dupa mamaliga). acu ma uit cu groaza prin casa semidaramata si simt miros de ars din bucatarie semn ca s-a dus naibii si mancarea mea...nasol.
si are doar 10 luni...ajutoooor ca ma omoara :)))
o zi buna si voo ;)

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Esti de coma!!!!!
Pentru bebe:

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

excelent!!!!!
Cu toate ca am ras pana mi-au dat lacrimile, sunt constienta ca in curand o sa patesc si eu la fel

Anny 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

stai calm ca noi avem doar 7 luni si am varuit o data sufrageria ca nu puteam sa sufar pata aia mare de la fructe de pe perete...de cand mi-o dat peste mana cu castronu care a zburat artistic.
Am jurat ca-i dau mancare doar in baie

Pupice si pofta buna
marina

PS: ma gandeam sa-i fac mamaliga fie-mii....aku m-am razganit...ii fak pe la vreo 5 ani cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Super! Te-ai distrat, n-am ce zice! Da', macar i-a placut mamaliguta? Cum i-ai facut-o? De la ce varsta i-ai dat?
Dinu (aproape sase luni) a descoperit ca "ploita" este mai amuzanta cand o faci cu mancarici - de pe vremea sucului de morcovi! - si ca poate sa-si bage minile in castronel si sa le scuture. Eu n-am patit inca decat "mai-mai, draga-draga" balos (da' balos, nu gluma!)... Si cand ma gandesc ca este numai inceputul!

Q (Gabriela si bb Dinu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

inseamna ca are ceva personalitate bebi al tau.
Lasa-l sa fie asa ca sa ai ce-i povesti cand va fi mare si ca sa ai si tu(si noi) de ce te amuza.
M-ai dat gata cu mamaliga! Si Raducu al mei mananca mamaliga si ii place si cu smantana sau iaurt.
Succcese in continuare!!!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

si...pentru mamica
Parca o recunosc pe Daria,care e ceva mai maricica,cu vreun an,in diverse ipostaze..cu iaurtu in mana si eu alergand dupa ea prin casa,cu cerealele de 1 kg rasturnate pe jos,cu galbenusul de ou jucat in picioare,cu mainile pline de mancare pe geamurile deabia spalate...etc,etc,etc
Sa-ti traiasca bebelul si sa te bucuri de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Vorba aia: zambeste, maine va fi mai rau. Si eu care ma enervasem pe al meu de un an si zece luni, care a facut ieri pipi la olita (si un pic pe langa) si pe urma a bagat si mainile si picioarele si striga foarte incantat :apa, apa!

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Eu cred ca se merita sa filmezi fazele astea daca ai o camera video la indemana.Chiar daca iti vine mai mult sa plangi decat sa razi cateodata,mai tarziu te vei amuza pe cinste.Si-i dai caseta si cadou de nunta.Eu nu pierd nimic la Edi al meu.Pupici.

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Edi e cel mai tare bb din oras!
Si mamica lui trebuie sa fie la fel, ca sa poata face fata situatiilor...

Va pup pe amandoi
angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by angiVa

Edi e cel mai tare bb din oras!
Si mamica lui trebuie sa fie la fel, ca sa poata face fata situatiilor...

Va pup pe amandoi
angi

razi tu razi harap alb, las' ca te vad io

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput